Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir onuda öğreneceğim ben kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum ama olaki verilse bile nasıl kabul eder demesi gerekirki burda kardeşi varken bana düşmez ayıp yaa aklım almıyor bu nasıl bir terbiyesizliktir yaa
kimseyi kandırmıyorum çünkü nişanda eltinin takı takma gibi bi zorunluluğu yok. bencede sen eltine iyice takmışsın canım ya, herşey batıyo sanki sana. bak istersen nişanlınla yada kayınvalidenle konuş bunu kaynının namına takıldığını söyleyecekler, buraya da yazıyorum -tatlicadiarzu-
Sevdem de pireyi deve yapma olayı mı var?
Çikolata durumlarından haberim yok..
Hımmm ..
Bu durumda eltinin her hareketi batar zor durum..
Takma kafaya tokadan başka Sevdem..
Hanfendi tatildeydi o zaman.....:1closedeyes:
Bir cikolata konusu olmustuki denizim...inan tüm KK bakkalara pastanelere kosturdu...cikolata yemek icin...cokacimcoook
canım sen kandırmıyosun eltim aklı sıra gösteriş yaptıgını sanıyor. Olabilir o zaman kaynımda kendi takmak için birşey alsaydı onun takacağınıda bizmi düşünücez banane yani ben eltim takmak zorunda demiyorumki takmasın keşke hiç takmasaydı böyle yapacağına daha memnun olurdum
arkadaşlar mesele bu değil sadece tamam öyle yada böyle takıldı ama bu kadının düşüncesiz hareketleri var ben yarın öbür gün bu aileye girdiğimde bi şekilde muhatap olacağım onunla ve bu beni düşündürüyor
1:sözünde çikolatayı istedi diye sinir olmuştun...
2:nişanında bileziği taktın diye olmuştun...
kardeş senin düğün ne zaman?
madem eltinin bu kadar vukuatı var sende nişanlına deki düğünde gelmesin olsun bitsin...
aaaa daral geldi baan...