Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mesele bu değil sadece tamam öyle yada böyle takıldı ama bu kadının düşüncesiz hareketleri var ben yarın öbür gün bu aileye girdiğimde bi şekilde muhatap olacağım onunla ve bu beni düşündürüyor
arkadaşlar mesele bu değil sadece tamam öyle yada böyle takıldı ama bu kadının düşüncesiz hareketleri var ben yarın öbür gün bu aileye girdiğimde bi şekilde muhatap olacağım onunla ve bu beni düşündürüyor
Arkadaşlar geçenlerde nişanım vardı özetle olay şu erkek arkadaşım bana 3 bilezik aldı kendi imkanlarıyla sonra bu bileziklerin birini annesi birini babası diğerinide anneannesi taksın istedi bende tamam dedim birşey demedim. Çünkü anneannesi dul ve durumu yok o yüzden o taksın istedi. Sonra takı faslına gelince birini annesi birini anneannesi takti sonuncuyuda kim taktı dersiniz eltim takmaz mı ben tabi deli oldum ne alaka yani sanki kendisi almış gibi millete göstermelik yaptı bana hiçbirşey almadı halbuki ben ondan birşey beklemiyorum ama o bileziği takmak ona düşmezdi ondan önce takacak başka insanlar vardı kimse takmasa nişanlım takardı onu bana o kadar sinir oldumki anlatamam terbiyesizliğin bu kadarı o an tabi bişey diyemedim ne diyebilirsinki milletin yanında şok oldum ama şuan hala çok sinirleniyorum aklıma geldikçe ne yapmalıyım sizce arkadaşlar eltimin benim bu duruma kızdıgımı bi şekilde öğrenmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım benim bu duruma kızdıgımı bilmeli???
Minimuma indireceksin görüsmelerinizi....bu kadar basit.![]()
Bence sen biraz erken başlamışsın arkadaşım.Yeni gelinsin.Bilezikleri senin ailen almamış:Nişanlın almış ve orada kim uygun gördüyse o takar.Ayrıca çoğu yerde adettir.Yeni gelinin takıları ailde huyu suyu beğenilen görümce,elti kim varsa ona taktırılır ki gelinin huyu ona benzesin diye.
Eltini karşına şimdiden almakla sen yanlış yapıyorsun ve sanırım kıskanıyorsun biraz.Yoksa büyütecek bişey göremedim ben burda.
Evet doğru söylüyorsun bende yüzgöz olmayı düşünmüyorum zaten