- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bilmiyorum ama söylediğin yani şikayetlendiğin konular bana hiç mantıklı gelmedi.Tanımıyorum belki takınıtlı birisin ya da daha büyük şeyler oldu ona gıcıpun bundan.Yoksa nişan alışverişine kayınvalide ya da kayınvalidenin yanında elti de gider.Gelince alınana satılana karıştıysa belki sinirini bozmuş olabilir ama bence pekçoğu için de kendi atlamamaıştır kayananlar sen de gel,al sen tak gibi onu dışlamamak için ortak etmek için yapmışlardır.
Ben de eltiyim.Büyük gelinim.Ve benim hiç aklıma gelmemişken kayınvalidem illaki alışverişte sen de yanımızda ol dedi be onu kırmamak için ve sanki eltimi kısaknıyormuşum gibi olmaması için yanlarında bulundum.Ağzımı açamadım,fikir beyan etmedim ama gittim çünkü gitmesem de yanlış anlaşırlırdı.Belki kayınavalidemler de ben kıskanmayım,sanki yabancıymışım gibi olmayım diye beni işin içine kattılar.
Aslında iyi niyetle bakarsan olumlu görürsün.Evde ikinci bir çocuğumuz olduğunda büyük olan onu kıskanmasın diye biberonu u getir,kardeşini oyala diye ona da görev yükleriz.Belki böyl ebir paylaşım olsun istemişlerdir.
Eltimin nişanında da çikolatayı ben tuttum.Kayınvalidme elime tutuşturdu sen tut diye.Bırakmak da olmayacğaına göre.Bence boşyere yorum yaprsan kendini yorarsın.Bu kadar şey için kayanana hesap sormaya kalkarsan evdekini tanıdıklarından seni dinlemezler şimdiden sevimsiz olursun.Eşine dırdır yaparsan etlinle görüşmezsin ama ilişkinizi yıpratırsın.
Benden abla tavsiyesi,asaletini koru bu kadarcık şeyler için mutluluğunu bozma.Sen eltini sevmesen de bu kaynınla eşinin kardeş olmaalrı gerçeğini değiştirmez.Byaramda seyranda görüşürsün olur biter.
yaa bir de size takılmış olan bileziği kimin taktığından size ne..
amca kızı takmış olsa onu buraya taşımazdınız çünkü eltiye programlanmışınız siz.
aile öyle uygun görmüş öyle yapmış.
herkes bileziği eltiniz aldı bilse neolur..
size dokunan tarafı ne bunun??
Gelinliğini eltisi giyeceknaniknanik