Eltimin artan davran

NISANLINLA KONUSMA BENCE BENDE BOLE DURUMLARI NISANLIYKEN ILETIRDIM INAN HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DUSUYOSUN BAKTA BAK YENGEMI KISKANIYOMUSUN DIYECEK naniknanik

arkadaşım sorun yapan ben değilim neden anlamak istemiyorsunuz eltim sanki sütten çıkmış ak kaşık ona hak verenlere şaşıyorum doğrusu

Arkadaşlar işte boşuna dememişler bi evlenen birde evlenmeyen pişman yani herşey toz pembe değil göründüğü gibi değil iş ciddiye bindiği zaman insanlarda yüzlerindeki maskeleri yavaş yavaş çıkarmaya başlıyorlar ben buna inanıyorum sonrada böyle davranışlara maruz kalıyoruz eminimki bunu biçok kişi yaşıyordur her ailede vardır mutlaka ama bu gibi şeylerde insanı evlilikten soğutuyor ALLAH hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

arkadaşım senin diğer çikolata mevzunu da takip etmiştim elti sorunun hala devam ediyor ve emnim ki bu hep böyle devam edecek.kadıncağız parmağını oynatsa sana batıyor neden??tek bir neden var kıskançlık ben başka bişe göremiyorum inan ki sorun senden kaynaklanıyor nişanlıyken herşeye bukadar takarsan oooooo evliyken nelerle karşılaşacaksın cidden yürütemezsin evliliğini. yürütsen dahi karşındaki insanın hayatını mahvedersin.bırak oluruna herşeyi yoksa çok yıpranırsın.kocanıda yıpratırsın.eltin görümcen kayınvaliden kayınbiraderin o bu şu kimse yüzünden nişanlınla aranı bozmaya değmez
bilezik olayına gelince;
erkekler hiçbirzaman takı olayına girmezler sadece alırlar takma işi eşlere düşer yani bizlere.bak kayınpederinin yerine kayınvaliden takmış.anneane de takmıcakmış abisininde durumu yoktu alamicam demiştir mutlaka aile büyükleri de anneanne takmasa olur da abi takmasa olmaz deyip bileziği abine vermeye karar verilimiştir.ve eşinin kardeşi adına eltin takmıştır.yani ne var allahaşkına bunda büyütecek.bide kayınvalideme soracam diyosun sanane sanane kim almış kim tak demiş bilmemne lafın peşine bukadar düşme
sen durup durup takacak bişe buluyosun ya

ayyyyyyyy ne çok yazdım beeeeee

eltin için evlilikten soğudunsa ne diyeyim sanakaydirigubbakcemile
anlaşılan KKdakiler ne derse desin sen önceki gibi bildiğini okuyacaksın başka yoruma gerek yok ama nişanlının ailesinde olan herşeyi ailene anlatma bence
ailen herşeye bahane buluyor ve seni dolduruşa getiriyor.onlarla geçinecek olan sensin ,ailen değil.hem eltin ne diye senin ailene rezil oluyor hala anlamadım

Rezil oluyor çünkü o bileziği gerçekte onun almadığını daha öncesinden nişanlımın aldıgını biliyorlar yani kendi kendine gelin güvey oldu

bir tek eltin mi ak kasik degil???
maske dusmesi icin onceden samimiyetinin olmasi lazim..
sense birtek eltinden sikayetcisin..

o rezil olduysa kendi derdii..
seni degil onu ayiplarlar madem biliyorlarmi sorun yok..kime rezil oluyorsun ki aile arasinda..eltide aileden degil mi yanii..kayinpeder sen tak demistir..bazen erkekler boyle yaaparr..tek suclu o yanii..

arkadaşım senin diğer çikolata mevzunu da takip etmiştim elti sorunun hala devam ediyor ve emnim ki bu hep böyle devam edecek.kadıncağız parmağını oynatsa sana batıyor neden??tek bir neden var kıskançlık ben başka bişe göremiyorum inan ki sorun senden kaynaklanıyor nişanlıyken herşeye bukadar takarsan oooooo evliyken nelerle karşılaşacaksın cidden yürütemezsin evliliğini. yürütsen dahi karşındaki insanın hayatını mahvedersin.bırak oluruna herşeyi yoksa çok yıpranırsın.kocanıda yıpratırsın.eltin görümcen kayınvaliden kayınbiraderin o bu şu kimse yüzünden nişanlınla aranı bozmaya değmez
bilezik olayına gelince;
erkekler hiçbirzaman takı olayına girmezler sadece alırlar takma işi eşlere düşer yani bizlere.bak kayınpederinin yerine kayınvaliden takmış.anneane de takmıcakmış abisininde durumu yoktu alamicam demiştir mutlaka aile büyükleri de anneanne takmasa olur da abi takmasa olmaz deyip bileziği abine vermeye karar verilimiştir.ve eşinin kardeşi adına eltin takmıştır.yani ne var allahaşkına bunda büyütecek.bide kayınvalideme soracam diyosun sanane sanane kim almış kim tak demiş bilmemne lafın peşine bukadar düşme
sen durup durup takacak bişe buluyosun ya

ayyyyyyyy ne çok yazdım beeeeee

canım inan bana zerre kadar kıskanmıyorum onu ben kıskanacağım biri değil sadece huyları bana çok ters geliyor yapı olarak bana çok ters geliyor. Yapısı bana uymak zorunda değil ama benimle alakalı konularda ucu bana dokunuyor sonuçta.

bence sen eltini biliçaltında kıskanıyorsun... ama farkında bile değilsin... yoksa bu kadar küçük şeylere insan takılmaz...hadi takıldın bu kadar da sorun etmez... söylediğimi bi düşün hak vereceksin...

neden herşeyi ailene anlatıyosun.benim kayınvalidemle sorunlarım oldu daha birgün gidipte anlatmadım anneme.
neden anlatayım dünürlerin arası iyi sık sık görüşürler.neden aralarını bozim neden annemin kayınvalideme cephe almasına öncülük edim
bırak bizi ailemiz iyi bilsinler neden kafaları bize takılsın

o rezil olduysa kendi derdii..
seni degil onu ayiplarlar madem biliyorlarmi sorun yok..kime rezil oluyorsun ki aile arasinda..eltide aileden degil mi yanii..kayinpeder sen tak demistir..bazen erkekler boyle yaaparr..tek suclu o yanii..

zaten onu ayıpladılar aklı sıra uyanık geçindi ama yaptıgı ayıpla kaldı haberi yok. Benim karşımda akıllı insan olsun canımı yesin böyle saçma insanlara sinir oluyorum yaaa

canım zaten bilezik sana takılmış taktıktan sonra almamışlarki neden takıosun kafana kim takmış kim takmamış banada sözümde yüzük taktılar aşkımla ben gittim aldım ama babası taktı bende hiç sorun etmedim etmem de yüzük benim mi benim sorun yok

neden herşeyi ailene anlatıyosun.benim kayınvalidemle sorunlarım oldu daha birgün gidipte anlatmadım anneme.
neden anlatayım dünürlerin arası iyi sık sık görüşürler.neden aralarını bozim neden annemin kayınvalideme cephe almasına öncülük edim
bırak bizi ailemiz iyi bilsinler neden kafaları bize takılsın

ben aileme bişey anlatmadımki zaten herşey onların önünde gelişti annemde çok ayıpladı hadi ben tecrübesizim bazılarına göre annemde mi tecrübesiz kaç yaşında kadın hadi ben yanıldım oda mı yanıldı büyükler birşey görüyorsa doğruluk payı vardır bizler göremesekte onlar herzaman görürler.

canım inan bana zerre kadar kıskanmıyorum onu ben kıskanacağım biri değil sadece huyları bana çok ters geliyor yapı olarak bana çok ters geliyor. Yapısı bana uymak zorunda değil ama benimle alakalı konularda ucu bana dokunuyor sonuçta.

uyuşmak zorunda değilsiniz zaten ne eltinizle ne de kayınvalidenizle.ama o aileye gelin gideceksen o insanlarla geçinmek zorundayız malesef.
o yüzden bişe yaptığında şakayla karışık cevabını ver olayları bukadar dallandırıp budaklandırma

zaten onu ayıpladılar aklı sıra uyanık geçindi ama yaptıgı ayıpla kaldı haberi yok. Benim karşımda akıllı insan olsun canımı yesin böyle saçma insanlara sinir oluyorum yaaa

canım eltın takıntı olmuşl send eyıne soyluyorum bukez kaynındada şuç varcanım alsaydı eltınde taakrdı bence bu olayda sadece eltıne yuklenme ona tak demişlerdir takmıştır oda
wallaallah kolaylık versın sana işin çok zor gulum sneınyaa

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
you_know, asimai, baharsev, marjoram, minikkedicik, mors, nidam034, seda38, SELOPı, sevdemm, zeyna

kaydirigubbakcemile2

ben aileme bişey anlatmadımki zaten herşey onların önünde gelişti annemde çok ayıpladı hadi ben tecrübesizim bazılarına göre annemde mi tecrübesiz kaç yaşında kadın hadi ben yanıldım oda mı yanıldı büyükler birşey görüyorsa doğruluk payı vardır bizler göremesekte onlar herzaman görürler.

niye sen yaşlanınca eltının davranışlarına hakmı vercekısn canım bunun buyuklukle kucuklukle alakası yok olgunlukla alakası var

uyuşmak zorunda değilsiniz zaten ne eltinizle ne de kayınvalidenizle.ama o aileye gelin gideceksen o insanlarla geçinmek zorundayız malesef.
o yüzden bişe yaptığında şakayla karışık cevabını ver olayları bukadar dallandırıp budaklandırma

Tabiki ama sonuçta geçinmek zorunda olan birtek ben değilim herşey karşılıklıdır saygıda sevgide herşey karşılıklıdır

Back
X