Eltimin artan davran

canım zaten bilezik sana takılmış taktıktan sonra almamışlarki neden takıosun kafana kim takmış kim takmamış banada sözümde yüzük taktılar aşkımla ben gittim aldım ama babası taktı bende hiç sorun etmedim etmem de yüzük benim mi benim sorun yok

canım aynı şey değilki bak kayınpederin takmış ne güzel keşke benimde üçünüde kayınpederim taksaydı onu niye sorun yapayım.

ben aileme bişey anlatmadımki zaten herşey onların önünde gelişti annemde çok ayıpladı hadi ben tecrübesizim bazılarına göre annemde mi tecrübesiz kaç yaşında kadın hadi ben yanıldım oda mı yanıldı büyükler birşey görüyorsa doğruluk payı vardır bizler göremesekte onlar herzaman görürler.

ailene anlatmadıysan bilezikleri senin nişanlının aldığını nereden biliyor.
herşeyi ayıplıyorsunuz sizde anlayamadım ki ne var bunda
abisinin durumu yoktu alamadı bilezik demekki o da abisine verdi bileziği
neden bukadar kötü niyetlisiniz

Bir bilezik için bu kadar kıyamet koparıyorsanız, ileride o eltinin haline acırım ben...
Üstelik siz daha nişanlısınız.. Dış kapının mandalı durumu da var yani..

yaşlılıktan bahsetmiyorum tecrübe den bahsediyorum büyüklerin tecrübesi var sonuçta

tamam bend edıyroumkı yaşlanınca send etecrube kazancaksın dımıozman eltının davranışları normal mı gelcek sana ben dedıyroumkı olgunlukla ilğili bu kişi 7sınde neyse 70indede odur canım

Bir bilezik için bu kadar kıyamet koparıyorsanız, ileride o eltinin haline acırım ben...
Üstelik siz daha nişanlısınız.. Dış kapının mandalı durumu da var yani..

ne alakası var dış kapının mandalıymış kıyamet koparmıyorum sadece kızdım ve sizlerle paylaştım hiç acımayın siz o eltiye bence esas acınacak durumda olan benim öyle bir eltiye sahip oldugum için çok şanssız buluyorum kendimi

madem hareketleri sacma sapan takmaya gerek yok..
bilezigin uzerine yatmamis ya..takti diye havasi mi olacak..o da biliyordur ailenin bildigini yani onun almadigini..anlasilan kadinlara taktirmak istemisler neden bunu kabul etmiyorsun.? eltin elinden kapmamistirya koskoca adamin..yarin obur gun sana da derler tak diye belki oda huylarina gidiyor.
esinin ailesine nicin kizmiyorsun bir bilezik yapip takmaktan acizler mi?
eltinnle seni cok kiyasliyorlar yada onun dedikodusunu cok yapiyorlar sende gicik oluyorsun kuzenimde boyledir asalar durur takarsaa..cok hirslisin..
onun cahilligine verr..sen kendini sevdir saydirr o kudursun..

Son düzenleme:
ben aileme bişey anlatmadımki zaten herşey onların önünde gelişti annemde çok ayıpladı hadi ben tecrübesizim bazılarına göre annemde mi tecrübesiz kaç yaşında kadın hadi ben yanıldım oda mı yanıldı büyükler birşey görüyorsa doğruluk payı vardır bizler göremesekte onlar herzaman görürler.

Hayir kesinlikle annen tecrübesiz degildir canim....fakat bana göre atese körükle gidiyor....

Senin eltinle ilgili sorunlarin olsa bile onun sana....bosver kizim..böyle gereksiz seylere takma, ayipsa onun ayibi....simdiden arani bozma demesi gerekirdi...sahis fikrim...:kahve:

Sürekli eltin söyle eltin böyle..rezil etti bizi elaleme...uluortada cikolata istenirmi gibi sözlerle sana faydadan cok zarar ettiklerini düsünüyorlarmi acaba?benneyaptımki

Birer büyük olarak ileriyi düsünerek yarin öbür gün kizmizin evinin tadi tuzu kacmasin huzuru bozulmasin diye olumlu olmalari gerek kanimca....sen böyle konulara takilsan bile yatistirci olmak zorundalar...a.s

Dedigim gibi güzelim....ya tam gaz böyle devam edersin...eltim sözümü mahfetti nisanimida batirda dügünümde burnumda getirdi diye konu acar durursun....yada amannn cokta tinnnn deyip bu güzel ve birdaha geri gelmeyecek günlerinin tadini cikarirsin...

Karar senin tercih senin.

ne alakası var dış kapının mandalıymış kıyamet koparmıyorum sadece kızdım ve sizlerle paylaştım hiç acımayın siz o eltiye bence esas acınacak durumda olan benim öyle bir eltiye sahip oldugum için çok şanssız buluyorum kendimi

İnanın ben de eltinizi çok şanssız buluyorum...

canım aynı şey değilki bak kayınpederin takmış ne güzel keşke benimde üçünüde kayınpederim taksaydı onu niye sorun yapayım.

Bence siz çevrede görüp duydugunuz elti muhabbetlerine çok dinlemişsiniz ki bilinç altınıza yerleşmiş eltinize düşman olmuşsunuz bu kadar kindar olmayın kalpinizi yıkayıp(çamışsuyu iyi temizler) çünkü o insan sürekli olmasana bagınızın kopmuyacağı bi insan ondan nefret degilde sevmeye başlarsanız hayat sizin için daha iyi oluçaktır

merak ettim eltin ne is yapiyor,kac yasinda?esi neci?
esi yanina yakistirdigina gore ailede yakistirip taki taktirdigina gore sevilip sayilan biri..
yoksa utanilacak hareketleri olan biriylee neden muhatap olsunlar..
yanildigin birsey daha var;anneninde yanilabilecek oldugu..isin icine kendi cocugu girrince duygusal davranabilir....
buda sanaa hata yaptirirrr..anneni ewet dinlee amaa mantikli dediklerinii..hayat senin unutma...
annen diyee her dedigi dogru degill...

Son düzenleme:
Arkadaşlar işte boşuna dememişler bi evlenen birde evlenmeyen pişman yani herşey toz pembe değil göründüğü gibi değil iş ciddiye bindiği zaman insanlarda yüzlerindeki maskeleri yavaş yavaş çıkarmaya başlıyorlar ben buna inanıyorum sonrada böyle davranışlara maruz kalıyoruz eminimki bunu biçok kişi yaşıyordur her ailede vardır mutlaka ama bu gibi şeylerde insanı evlilikten soğutuyor ALLAH hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

yani tabiki de yaşıyordur, olağanüstü bir durum değilki bu.
insanlar birbirninde çikolta da isteyebilir; kayınpederin takısını elti de takabilir.
ama bunlar yüzünden evlilikten soğuyacak insan hiç evlenmesin zaten..

arkadaşım sorun yapan ben değilim neden anlamak istemiyorsunuz eltim sanki sütten çıkmış ak kaşık ona hak verenlere şaşıyorum doğrusu

yaa bende size şaşırıyorum.
şurda yorum yapan kişilerin çoğu sizi haksız gördüğü halde siz ısrarla şaşırıyorsunuz.
eltinizi bilmem ama sizin ak kaşık olmadığınız aşikar

he sizin kalıtımsal bir durumunuz var o zaman.
doğru..
anneniz çikolata konusunda da hop oturup hop kalkmıştı; bakın gene ayıplamış.
tamam hak verdim size artık.
ailecek olur olmaz durumları ayıplıyorsunuz siz..

ya arkadaşlar herkes bizim düşündüğümüz gibi olamazki demekki o arkadaş öyle düşünüyor belki bizim düşündüklerimizde ona saçma geliyordur ama sonucta bilezik takılmış bu kadar takması anlamsız ve çikolata olayındada aileme rezil etti beni demişti bundada ailemde gördü fln diyor bence ailesinden çekindiği için eltiyede gıcık olmuş anneside sanırım sevmiyor o eltiyi

derde bak sen
allah başka dert vermesin kuzum
yazık acıdım kaynanana eltine şimdiden bunu bu kadar sorun ettiysen :delphin:

ben o ailenin hepsini şanssız buluyom
böyle pireyi deve yapan bi gelinle nasıl geçer bir ömür anammmm
allah kolaylık versin hepsine

Ne alakası var beni tanıyormusunuz tam anlamıylaki konuşuyosunuz böyle yada eltimi tanıyomusunuz kaç kere birarada bulundunuz?? Laf söyle balkabağı oldu sizinki

gamyoncuiremsu ben benim kayınvalidemi göndereyim sevdeciğiminde gözü kaynana görsün o bilezikleri alırda kendi takardı benimki senin ihtiyacın mı var derdi -tatlicadiarzu-

Eltinizin başka kötü huyları nelerdir kuzum? Ama somut örmekler lütfen, çikolata vukuatını geçelim.

Yani 1 çikolata ve 1 bilezik değildir herhalde eltiyi sevmeme nedeniniz?

Çok daha somut hataları vardır mutlaka.

Meraklandım..

Back
X