Arkadsaşlar çoğunuz eltinin yaptığı olayı normal görmüş.Belki bu konuyu sevdem açtı diye böyle düşünüyorsunuz.
Çünkü çikolata konusunda mimli arkadaş.Sevdemin yaşadığı şeylerin benzerlerini de ben yaşadım ve onun yerine koyabiliyorum kendimi. mafoldumben
Benimde eltim baştan beri beni kıskanıyordu hatta bizi ayırmak içinde baya uğraştı.Ama ben ona çok şükür uymadım ve fırsat vermedim.
Bence sevdemin eltiside onu kıskanıyor. sizde herşeyini hoşgörüyorsunuz . 
lmaz:
Bu olayları belki eltilerden inciler bölümüne yazsa yada sevdem yazmamış olsa(o mimlendi ya)
ah vah ne gıcık elti deriz.şimdi çok hoşgörülüyüz belki sana yakın olmak istedi.belki birileri taktırdı belki kötü niyeti yoktu diyerek kendine kendine sorun eden insana nasihat eder gibi yorum yapıyoruz.
Benimde eltim aynen sevdemin dediği gibi nişanımda alıp bileziği k.pederimin yerine bana taktı.kameralarda izledik kimse ona sen tak demiyor.düğün alışverişime geldi surat astı renkten renge girdi.bana altın alınırken ben saat yerine 1 bilezik daha istedim.kuyumcuda olmaaz bize öyle almadınız diye laf etti.
yani insanlar bunları yapabiliyor.zaten insan o kişiden negatif elektriğini alarak kendine takıntı yapıyor böyle şeyleri.Şimdi sevdem hissetmese onun bu tavırlarını belki de yaptıkları batmıycak.yani o an kim bilir ne şekilde yapıyor bunları ki gıcık ediyor insanı. Çok üzgünüm çoook
Benimde eltimle hala problemlerim var idare etmesem iki kardeş birbirine düşüer.sadece eşimin hatırına görüşüp yenge diyorum ona.Şuan bile bir kıyafet alsam ve görse sen de kıyafete doymadın mağzamı açıcan batırıcan adamı diye söylenip duruyor.kıskanç bunu herkes görüyor. :çok üzgünüm:
Yani fazla uzattım ama sevdemin yaşadıklarını okudukça kendimi görüyorum.kızlar bunu yaşamayan o anı görmeyen bilemez.haa aklıma geldi nişanlıyken nişanlım bana bayramda bir etek almış.getirdiler bayram sabahı bende açtım paketi içinde bir de ne göriyim eltimin ayağındaki etek. delikafadulden meğersem bana alındığını görüp gitmiş kendisi aynısını almış ve daha bana gelmeden giymiş bide utanmadan gelmiş bize onunla.Şimdi siz ne olmuş belki seninle aynı giymek istemiştir.kardeşi gibi görmüştür demeyin lütfen. kaydirigubbakcemile3
iştee böyyle yani sevdemin haklı olduğu taraflar vardır.sanki kız kendi kendine sorun ediyomuş gibi kıza yüklenmeyin deriim opuyorumnanaktan