Bu eltiler niye böyle yaa :44:
Aşağılayacak bişi söylememiş ki densiz densiz konuşmuş sadece. Fazla muhatap olmayın madem.
dimi, ne olur yani abla gibi, arkadaş gibi olsalar
Sorsan aynı şeyi bizim için derler :) Benimki benden büyük ama yaptıklarını liseli kızlar yapmaz..
İçten pazarlıklı, şuan nişanlıyım ve sırf kıskanmasın diye kayıvalidemle alışverişe gizli gizli çıkıyoruz saçmalığa bakarmısnız :)
Aşağılamak : Hakir gören, hor gören, kibirli.Aşağılama veya küçümseme, bir insanın, bir durumu veya bir kimseyi, kendinden daha az sahip olduğu değerler için kendinden küçük görmektir. Bu kavram çoğu zaman kibir ile aynı anlamda kullanılmaktadır. Bir kimseyi aşağılayan insanlar için çoğu zaman "kibirli" sıfatı kullanılmaktadır.
Her ne kadar aşağılama duygusu, belli bakımdan üstün insanlar tarafından yapılsa da, bu; her üstün kimsenin kibirli olacağı anlamına gelmemektedir. Bununla beraber, bir durumda üstün olmayan herhangi kimse dahi bu duyguyu yaşayabilir. Kısacası kibir, bir durumdaki üstünlüğe göre değil, kişinin kendini gördüğü duruma göre değişkenlik gösterir.
Bana yapılan muamele tam olarak bu olduğu ve sözlük anlamında da aşağılama ile birebir uyuştuğu için o kelimeyi kullanmayı uygun gördüm Elmayra hanım.
öyle mi dersin ? Neden kıskansın ki acaba
Türk Dil Kurumunu acarsam bazı kelimelerin her zaman aynı anlam icin aynı cümlede kullanılmadığını ben de bulurum.
Ne yapalım istiyorsunuz siz?
-Elti ev hanımı, sen calısansın kıskanıyor,
-Elti şişman sen zayıfsın kıskanıyor,
-Elti X sen Y sin kıskanıyor,
Mu diyelim elkelle hanım
Densizlik yapmış işte bu kadar net.
Daha evleneli bir ay olmamış bu ne samimiyet.
oda iyiymiş, böyle haset insanlara uyuz oluyorum, bunlar zaten insanı günaha sokuyor
Ama kv nin bu durumu kabullenip senle de paylaşmış olması seni 1-0 öne geçiriyor en azından, benim kv ve görümcem farkında değiller bu durumun, çünkü yalnızken yapıyor, gidip bende anlatamam ki sonuçta
Eltine maaşını niye söyledin ki ? herşeye neyse de ben ona takıldım.. söylemeseydin ..
ha söylemişsin olmuş bitmiş onun da aaaa azmış demesine karşılık " sen daha yüksek alıyorsun galiba "derdim.
eşini ve seni ilgilendirir bu durum. herşeyinizi anlatmayın...
bir de merhaba merhaba o kadar. daha ötesi böyle baş ağrısı yapar.
kendi ego savaşını sizde deniyor.
ya kısasa kısas yapacaksın ya da görüşmeyeceksin.
siz neden "yapalım" diyerek kendinizi ve kk hatunlarını berabermiş gibi gösteriyosunuz, ben sizin yorumlarınızla çok sık karşılaşıyorum hep böyle iğneleyici, derdiniz ne bilmiyorum ama ? ben sizden bir şey istemedim şöyle bi geriye doğru bakarsanız siz hariç kimse bana bu şekilde yorum yapmadı demekki ben bu şekilde yorum hakedecek bir tavır da değilim. Bir de dönüp sizin tüm yorumlarınıza bakarsak her konu sahibesini bi iğneleme, bi irdeleme ? Bu sinir gerginlik neden ben anlamadım, umarım bi gün bana da denk gelmez diyordum ama geldiniz neyse hoşgeldiniz
Aynen benim şansım da o :) Kayınpederim görümcem kayınvalidem vs artık biliyorlar nasıl olduğunu öyle böyle idare ediyorlar.
Ben gerçekten bir kardeş gibi olmak isterdim ama hayatta yapamadığım tek şey yapmacık olmak,olmuyor.. Gerçek yüzünü bilipte yapmacık davranamıyorum..
Daha evlenmedim neler çekicem kimbilir
:) yazdıklarınızı okuyunca hayretim evereste tırmandı :)
Gergin değilim, asabi değilim.... Kimseyi değil konuyu irdelerim ve ben sadece yorum yaptım.
Bir önceki yorumumda size densizlik etmiş dedim illa aşağıladı dediniz. Ben de aşağılamamış işte daha ne söyleyelim istiyorsunuz dedim.
Biz derken KK üyelerini kastetmiştim, herhangi bir güruhu değil.
Neyi hakediyorsunuz anlamadım ki? Eltisi tarafından aşağılandığını iddia eden bir üyenin bana bunları yazıyor olması da abesle iştigal.
Herhangi bir gün herhangi bir üyeyle denk gelirim, bu kadar geriliyorduysanız beni engellerdiniz yorumumu da görmezdiniz. Şu yazdığınız inanılmaz çirkin.
Kv, Kp büyük şans o zaman senin için, en azından herkesten gizli sadece sana yapmıyormuş, kendini gizlememesi iyi bir şey sinsi biri değil yani, Allah yardımcın olsun hiç te yapmacık olma boşver sevmesin abla kardeşte olmayın noolmuş
tabiki kimin derdi yokki ? acaba onun eşi de farkında mı durumun :26:Sağolsun eltimde gizli yapmıyor açıktan yapıp beni aklıyor :)))
Yaa ben çok sorun etmiyorum en azından şimdilik.Çok sabırlı olduğumdan sabrımı aşmıyor şimdilik..
Ailesiyle yaşadığı probemlerden dolayı dengesiz oluşu ve aklıma bu durumu geldikçe üzülüyorum doğrusu..
Ama herkes az yada çok sorun yaşıyor, bu yüzden başkalarını mutsuz etmeye kımsenın hakkı yok
Sizin yazdığınız da çok hoş sayılmaz ben kimse burda beni övsün, eltim beni kıskanıyor demedim, yaptığınız yorumdan öyle anlaşılıyor, neyse kusura bakmayın münakaşaya girmek istemiyorum, size tavsiyem insanların problemleri olabilir küçük büyük bu içlerini acıtabilir, her konuya gelip dank diye laf sokar gibi yorum yaparsanız ki burası sanal ama hak heryerde haktır. Saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?