Eltimin aşağılayıcı konuşmaları (!)

Ben kimseye laf sokmuyorum sadece smiley koymadan normal bir üye gibi yorum yapıyorum. Ya da herhangi bir aitlik eki kullanmadan.

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Bilmukabele
Yinede sert çıktım kusuruma bakmayın

bundan sonra yalnız kalmamamaya çalışıcam kendisiyle, ve bişey söylediğinde içime atmak yerine cevabını vermeye çalışıcam teşekkür ederim

işte ben kendimi üstün hiçbi zaman görmem, ama olduğum statüye çok engeller aşarak geldim, kamu da çalışıyorum memur maaşları aşikar, ama sen tutupta ev hanımı iken bi memura aa ne kadar az dersen karşındakinin nefsine ağır gelir bu ve günaha sokarsın değil mi ? hem de kendin din ibadet konularında atıp tutarken. Kendi kendisiyle çelişiyor beni de bu düşüncelere itekleyerek günaha sokuyor.

kural şu eltiyle bu kadar yüz göz olmayacaksın.seninle konuşurken kırk kere düşünecek o derece mesafe olacak yani.seninki gemi azıya almış bile

Son düzenleme:
Bak sımdı bende sınır oldum esımın teyzesının kızı kuzenı yanı ama kardesten daha yakındılar yedıklerı ıctıklerı ayrı gıtmezdı aynı zamanda o zamanlar enyakın arkadasımdı aynı ısyerınde calısıyorduk nese makyaj yapardım aaaa nebıcım dugune mı gıdıosun falan derdı ertesı gun aynı makyajı kendı yapmıs tovbeeeee oje surerdım bıde tırnaklarım benım ucları kut gelır bırazcıkta torpuledımmı dahada kut dururdu esımın yanına gıttık ama zaten butungun tırnaklarıma bakıp durdu nasıl dalga gecıo bı gorsenız ayyy boyle tırnakmı olurmus kendı tırnaklarını gosterıo esıme bak boyle yuvarlar olur vs vs ertesı gun bı baktım gıtmıs oda kut torpulemıs bıde baaaaaakkkk bende senınkı gıbı yaptım dıyo al bakalım olurmusun oldururmusun hep bı asagılamalar ama kıskancından yanı bende bı kestım gorusmeyı esımde kestı ders oldu ona ıkı senedır kıvranıyo ahahahahaha

ama işte bazılarına söylemen lazım. yani mesela eltin gibilere.. sonuçta sen emeğini başarını başkalarının hakaret etmesine küçümsemine izin verme.. onlar senin emeğin. niye emeğinle ezilesin ki... gurur duyarsın ancak..
kaldı ki çok da iyi bir yerdesin..kamuda çalışıyorsun vs..

benim onca tecrübem ve eğitimle 1000 tlye olan yerler beni çağırsa diye allaha yalvarıyorum. çünkü az belki ama insanın kendine güvenini sağlıyor. herkes çalışıyor. eltin seni işten soğutmaya çalışıp kendi gibi olman için uğraşıyor.yani elinden gelse onu yapacak ama ancak böyle saçmalamakla senin onun gibi olmanı istiyor.

onu kendi haline bırakıp sadece kendi emeklerine laf söyletme bence bu da yeterli. sana laf söylemeyeceğini anlayınca kendini çeker..yoksa hep daha fazla üzer seni..

Son düzenleme:

oda baya kıskançmış yaaa eşine tırnağını göstermeler falan onlar nasıl şeyler öyle, iyi yapmışsın böyle insanlar hayat enerjisini emiyor gerçekten

Canım rabbim inşallah sana benden iyilerini nasip eder hayırlısıyla, ben övünmek anlamında söylemedim yanlış anlaşılmak istemem ama mesela özel sektörde çalışan bi insanın maaşına az dersin çünkü patronunun insiyatifindedir, ama sen bi memura aa niye az emeğinin karşılığı o değil diyemezsinki o kişinin muhattabı devlet. Çok doğru söylüyorsun şu dakikadan itibaren en ufak bir lafında cevabını vericem bir daha cesaret edemesin en azından beni böyle arkasından konuşarak günaha sokmaz.

Yapacağınız şey umursamamak. Zaten siz ona bir şey yapmadığınız halde böyle davranıyor. Sizi çekemediği için yapıyor. Kafasına takıyor size sinir oluyor istiyor ki siz de sinir olun kafanıza takın. Ona niye fırsat veresiniz neden onunla aynı duruma düşesiniz ki?

Hiç bir şey yapmayın kendi kendini yemeye devam etsin siz de uzaktan uzaktan izleyin. Gerekirse birini eleştirmek, küçümsemek hem ayıp hem günah deyin. yapabileceğiniz tek şey madem dini olarak aynı olun istiyor siz de onun kendi vicdanını sorgulamasını gerektirecek şeyler söyleyin sonra da kenara çekilin. Kendi muhakemesini kendi yapsın.

amin canım inşallah iyi bir iş bulurum..
senin de övünmek amacıyla söylediğini hiç düşünmedim. ayrıca o senin emeğinin karşılığını az aldığını düşünmüyordur. sana az dediğine bakma..

mesafe şart
laf soktugu zaman sende anında cevabını verki
bidaha sana bişey derken 2 kere düşünsün

inşallah canım

mesafe şart
laf soktugu zaman sende anında cevabını verki
bidaha sana bişey derken 2 kere düşünsün

aynen öyle yapıcam şuan varya bekliyorum bi görüşelim bi laf soksun bak neler dicem doldum valla yaaa

neden bu kadar kafana takıyorsun anlamadım? he de geç? hayatına karışmıyor. herkes de senin gibi değil. onun da huyu bu. belki kıskanıyordur? nolcak? he he he de haklısın de yees orrayt de:)

kıskançlığın kokusu burdan alınıyor...

çok zavallıca ve ezik geldi bana eltinin sözleri. ben olsam güler geçerim. o kadar kötüsü değil ama bir benzeri de bende görümce olarak var. söyledikleri tamamen komik geliyor bana cevap bile vermiyorum zaten baktı takmıyorum bıraktı boş boş konuşmayı. sen de umursama bence, senin üzüldüğünü rahatsız olduğunu gördükçe devam eder çünkü

amaaan daha evleneli iki ay olmamış sen iki ayda bunu böyle dert edinirsen iki seneye kafayı kırarsın alimallah...

boşversene allah aşkına derdin mi yok başka. ben cevap vermen taraftarı da değilim açıkçası, iyice yüzgöz olursunuz, çirkefe taş atma demişler hem. seviyeni koru, kendini geri çek, bu tip konularda da hiç muhatap olma derim başının daha da ağrımaması için.

Doğru söylüyorsun aslında ama bazı arkadaşlarında dediği gibi beni ezik görmesini istemiyorum, çünkü hiç bi zaman öyle bi insan olmadım. Ben ona cevabını versem eşim aferin der çünkü o da böyle durumlarda cevap vermemi ister. Bi keresinde başka bi konu olmuştu oda duymuştu bunu diğer odadan ben gittikten sonra kendisi vermiş herkesin cevabını sonra da bana kızdı neden susuyosun diye. Saolsun o benim en büyük nasibim dayanağım
Haklısın bu kadar takmak bana zarar veriyor, daha şimdiden ...

yapabildiğin kadar gül geç canım
ama çok sinir olursan "öyle tabi x cim o senin gözünün görüşü.. güzel bakan güzel görür" de
ben çok severim bu lafı güzel bakan güzel görür

Canım evde oturan biri sizi nasıl aşağılıyor ki sizde kısasa kısas yapın neyseki çalışıyorum az ya da çok elime maaş geçiyor kendim harcıyorum eve de katkım oluyor deyin, bir yerinize laf mı söyledi eşim beğenmiş almış yaa gerisi önemli değil ben kendimi beğeniyorum seviyorum kilolu olsam daha mı iyiydi deyin şakayla karışık yani. Boşverin belki de o kadar alınacağınızı düşünmüyordur. Hiç takmaya değmez kimse dört dörtlük anlaşamaz bunu bilin öyle bir ilişki beklemeyin.

yapabildiğin kadar gül geç canım
ama çok sinir olursan "öyle tabi x cim o senin gözünün görüşü.. güzel bakan güzel görür" de
ben çok severim bu lafı güzel bakan güzel görür

iyiymiş bu lafı da söyleyebilirim evet teşekkür ederim

Canım zaten çok iyi bir ilişki beklemiyorum, ben kimseyle çok samimi olayım diye uğraşmıyorum ama en azından laf sokulmasın moralim bozulmasın, kendime güvenim tam çok şükür her yönden , ama böyle eleştiriler bir olur iki olur takmazsın devamlı olunca insanın morali bozuluyor. Belkide farkında değil haklısın

bi erkeğin başka bi erkeğe popon büyük şuran büyük buran küçük dediğini düşünebiliyo musunuz? ama kadınlar ne kadar hadsiz ve kıskanç oluyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…