Eltimin benimle ne sorunu olabilir :(

Eltin kıskançlıktan hasetinden ölüyor. Laf sokuyor ve sen hala arkadaşım diyorsun. Pardon da saf mısın sen?

İşi bırakma, eltine mesafe koy!!!

Gerçi ben o laflardan sonra bir daha muhatap olup konuşmazdım ya neyse.

Slm kizlar sizinle bir sorunumu paylasmak istedim.hemen konuya gireyim.ben Almayada yasiyorum ve Burda 20 yillik arkadasim olan bir bayanin kayniyla birbirimizi sevdik. Ve evlenmeye karar verdik ailesi türkiyede oldugu icin ailem sevdigim kisiyi sadece arkadasima sorabildiler. Oda sakin vermeyin türkiyede hic birseyi olmayan 30 senedir almanyada olmasina Rahmen hic bir seye sahip olmayan biri diye hem bana hem aileme kötüledi. Ama ben sevdim diye duymamazliktan gelip evlendim.elti oldugumuz gründen beri bu bana bir tavir Aldi. Aramiz eskisi gibi iyi degildi. Aradan iki bucuk sene gecti onun Allah bagislasin iki evladi oldu.bende hamile kalacagim günü dualar la bekliyordum.esim bu iki bucuk sene icinde ailemin sevgisini cevremde arkadaslarimin sevgisini kazanan cok sevilen biri haline geldi. Evlendigimiz günden beri ilk gün gibi askla bakar bana hic kiyamaz.36 yasima kadar evlenmeyip onunla evlendigim icin Allah ima sükürler olsun. Benim icin tek sorun cocugumun olmamasiydi. Eltim esimin kucagina cocuklarini verir al bari teseli olsun diye laf sokardi. Bizim saglik sorunumuz olmadigi halde olmuyordu. Taki uç gün önce test yaptigimda hamile oldugumu ögrendim Doktor daha yeni gebelik oldugu icin kese görülmedi dedi. Esim o sevincle tum ailesine haber verdi.bunu duyan eltim aksam bize geldiginde ayyy kan degerin düsük kese görülmediyse bos gebelik olabilir sen calisiyorsun düsürürsün. Deyip pisikolojimi bozdu. Sanki hamile olup tek calisan benmiyim dedim.esime dönüp isten cikar bunu zaten yasiniz baya var düsük yaparsa bir daha tuturamaz dedi esimde dün aksamdan beri eltin hakli. Deyip duruyor. Hamileligimin 6 ayinda zaten annelik iznim var.eyer kendim istifa etsem kac senelik emegim hakim Ölüyor. Bunu eltimde esimde iyi biliyorlar. Ama beni üzmek icin niye böyle yapiyor. 20 yillik arkadasligimizin hicmi hatiri yok anlamiyorum:KK43: bide cok zoruma giden bir sözü varki hep aklimda kaliyor.esimle eltim akrabalar ben yabanci oldugum icin toplum icinde evlilik konusu gectimi ayyy insan kendi akrabasiyla evlenmeli deyip laf sokar. Sinir olurum.Almayada bir kardesi var arayada sogukluk girmesin diye elimden geleni yaptikca eltimin yaptiklarina söylediklerine aklim ermiyor:KK43:
Ben okunyunca cinnetim geldi vallahi:sopa: nekadr acimasiz vicdansiz sey nasil laflar onlar iyi bir kenara cekip onunla konuşun, insanin piskolojisi bozulur susmaktan vallahi sen sustukca bu seni laflariyla iyice ezecek uzecek bencil acimasiz insanlardan uzaklaşacaksin yoksa uzulen sen olursun hep

O arkadas musvettesi eltinjzin neden size bu sejikde yorm yapmasına izin veriyorsunz ki? Verin agzinin payini gonderin gitsin. O sizin hatrinizi saymadiktan sonra sizin ona saygi duymaniza gerek yok bence. Ne demek al sev de teselli olsun. Esinin de senin de hooopp dur bakalim elticik edebini adabinj bil otur oturdugun yerde demeniz lazim.

Erkekler böyle durumlarda "bende bir eksik mi varda eşim çalışmak zorunda" gibi düşünüyor. Maalesef eltide 12denn vurmuş.
Sağlıkla alın inşalllah kucağınıza. Kese hemen gözükmez, kalp atışı duyulmaz. Cahil yengeye selamlar. 2 çocuğu var diyorsunuz o sırada fesatlık peşindeymiş demekki.

Kk'da gördüğüm en önemli eksikliği yazıyorum, susuyorsunuz aman kırılmasın diye lafı gediğine oturtmuyorsunuz. Sana söylediklerini bana söylemiş olsa bir daha yanımda konuşurken 100 defa düşünürdü öyle bozardım yani. Kedi yavrusu değilsiniz öyle davranmayın.

Slm kizlar sizinle bir sorunumu paylasmak istedim.hemen konuya gireyim.ben Almayada yasiyorum ve Burda 20 yillik arkadasim olan bir bayanin kayniyla birbirimizi sevdik. Ve evlenmeye karar verdik ailesi türkiyede oldugu icin ailem sevdigim kisiyi sadece arkadasima sorabildiler. Oda sakin vermeyin türkiyede hic birseyi olmayan 30 senedir almanyada olmasina Rahmen hic bir seye sahip olmayan biri diye hem bana hem aileme kötüledi. Ama ben sevdim diye duymamazliktan gelip evlendim.elti oldugumuz gründen beri bu bana bir tavir Aldi. Aramiz eskisi gibi iyi degildi. Aradan iki bucuk sene gecti onun Allah bagislasin iki evladi oldu.bende hamile kalacagim günü dualar la bekliyordum.esim bu iki bucuk sene icinde ailemin sevgisini cevremde arkadaslarimin sevgisini kazanan cok sevilen biri haline geldi. Evlendigimiz günden beri ilk gün gibi askla bakar bana hic kiyamaz.36 yasima kadar evlenmeyip onunla evlendigim icin Allah ima sükürler olsun. Benim icin tek sorun cocugumun olmamasiydi. Eltim esimin kucagina cocuklarini verir al bari teseli olsun diye laf sokardi. Bizim saglik sorunumuz olmadigi halde olmuyordu. Taki uç gün önce test yaptigimda hamile oldugumu ögrendim Doktor daha yeni gebelik oldugu icin kese görülmedi dedi. Esim o sevincle tum ailesine haber verdi.bunu duyan eltim aksam bize geldiginde ayyy kan degerin düsük kese görülmediyse bos gebelik olabilir sen calisiyorsun düsürürsün. Deyip pisikolojimi bozdu. Sanki hamile olup tek calisan benmiyim dedim.esime dönüp isten cikar bunu zaten yasiniz baya var düsük yaparsa bir daha tuturamaz dedi esimde dün aksamdan beri eltin hakli. Deyip duruyor. Hamileligimin 6 ayinda zaten annelik iznim var.eyer kendim istifa etsem kac senelik emegim hakim Ölüyor. Bunu eltimde esimde iyi biliyorlar. Ama beni üzmek icin niye böyle yapiyor. 20 yillik arkadasligimizin hicmi hatiri yok anlamiyorum:KK43: bide cok zoruma giden bir sözü varki hep aklimda kaliyor.esimle eltim akrabalar ben yabanci oldugum icin toplum icinde evlilik konusu gectimi ayyy insan kendi akrabasiyla evlenmeli deyip laf sokar. Sinir olurum.Almayada bir kardesi var arayada sogukluk girmesin diye elimden geleni yaptikca eltimin yaptiklarina söylediklerine aklim ermiyor:KK43:
kudurmus kopek boylelerin serrinden allaha sigin ve hayatindan cikar

Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez diye boşa dememişler .Uzak dur , olumsuz düşüncelerini kendine sakla duymak istemiyorum de.

Eltin kıskanç ve itici.çekemiyo seni.ben buna hiç şaşırmadım ama sen neden ağzının payını veremiyorsun buna şaşırdım.bize söylediklerini karşına alıp ona söylesene yüzüne vursana yaptıklarını en azından seni hiç bişey anlamayan bi ezik zannetmesin bundan sonra haddini bilsin.inşallah bebişini sağ Salim alırsın kucağına

Bosversene catlayan o catlamaya devam etsin sen hanımefemdılıgını koru :halay:salak sey:bicak:

kiz insan boyle biri icin kendini uzer mi?
bosver allahsen kalbe bak kara kurum baglamis resmen.
hic kale alma laf sokarsa sende sok. evinle esinle bebeginle ilgili bisey derse oralar seni ilgilendirmez de gec.

Eşinin kucağına çocuğunu verip al bari teselli olsun dediği anda tutar kolundan hadi hadi evine derdim ve birdaha goruşmezdim sanırım. Terbiyesiz benim çocuğum var diye tasalanmasin Allah verdiği gibi alir.. şakasına dahi yapmaya korkmalı insan. Allah sinamasin onuda yine.

Bence hiç kafana takma böyle tipleri umursamamak en güzel cevap ,hamileliğimin tadını çıkar ben son ana kadar çalıştım izne ayrıldığım hafta Doğum yaptım çok şükür bi şey olmadı asıl evde kalsam hep kendimi dinler hastalık üretirdim

Ister 100 yıllık arkadaş olsun bosverin ya laf sokuyorsa ağzının payını verin kıskançlığın dibine vurmuş resmen nasıl tahamul ediyorsunuz.

Sizde kendimi gördüm. Eltime karşı hep iyi niyetli oldum yapım gereği çık sabırlı biriyim çok sabrettiğim halde tıpkı sizin eltiniz gibi sürekli beni üzer adeta beni üzmek için her fırsatı değerlendirirdi bunun için çocuklarımın zayıflığı dahi kullanırdı her görüşmemizden sonra haftalarca kendime gelemezdim en sonunda noktayı koydum şimdi daha huzurluyum fakat ben öyle bir eltiye sahibimki her şeyimi her sıkıntımı tüm görüştüğü insanlara anlatır çok üzülüyorum herkes herşeyimi biliyo kendime özel hiçbir şeyim yok. Bence sizde mesafe koyun

%100 kiskaniliyorsunuz o bariz.. Ayrica esinize cocuk verip al teselli ol demesi ne demek yahu sinir oldum. Esinizde orada teselliyi veren Allahtir , umarim Allah sana cocuklarinin da acisini gostermez yenge deseydi kapak olurdu. Bu cani veren Allah alan Allah kendisi dogurunca buyuk bir marifetmi yapmiş.. Cevabini verin kafaniza takmayin oncelikle bir doktora da danisin eger doktor calismanizda bir mani gormuyorsa devam edin kesinlikle.. Siz calisiyor saniz o evdeyse de kiskanmis olabilir mi acaba

Napacaktı acaba eşine kendi akrabalarından birini mi verecekti? Töbe töbe ya :KK4:
Bırak boş boş konuşsun ya sen kendine odaklan, iyi hissediyorsan bir sorun yoksa hayatına devam et. Rabbim yardımcın olsun inşAllah..:KK25:

Ayrica eklemeden edemeyecegim , kesin size evlenmeden once esinizi kotulemis ya sizi de ona kotulemistir.. Bunlara ragmen yinede sevginize sahip cikip evlenmeniz ve mutlu olmaniza cok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin

Back
X