• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin benimle ne sorunu olabilir :(

Bu da gececek. insanlar konusur acimasizca duymazdan gelmeye calisin :( Allah sabirlar versin.
Inanki Hastahaneden cikar cikmaz ucaga binip esimin yanina gitmek istedim biliyorum ki oda cok üzüldü ama ben gitigimin ertesi gün basta eltim olmak üzere kimsenin niye dikat etmedin ne isin var tadille gitin evinde otursaydin demeleri duymamak icin en azinda odamda yanliz acimi dindirmek bundanda vardir bir hayir deyip kendimi iylestirmek icin onlardan uzak durmam lazim deyip kaldim .

Öncelikle bebeğiniz için çok üzüldüm Allah sabır versin ama yine olur merak etmeyin Rabbimin hazinesinde çok.
Bir de ben mi çok şüpheciyim bilemedim ama eltinizin eşinize ilgisi olduğunu sezdim
Öncelikle bebeğiniz için çok üzüldüm Allah sabır versin ama yine olur merak etmeyin Rabbimin hazinesinde çok.
Bir de ben mi çok şüpheciyim bilemedim ama eltinizin eşinize ilgisi olduğunu sezdim inşallah yanılıyorumdur
Ayyy Allah korusun yok öyle birsey sadece onun sorunu esimle akrabalar ve esimin onunlarin akrabasi olan bir kizla evlendirmek istediler esimde buna karsi cikinca.tuhaf hareketlerle laf sokarak tepgisini belirtip duruyor.

Niyeti kötü olanın attığı ok bir gün kendine döner . Sen yinede kalbini bozma ama söylediklerinede cevapsız kalma
Bu benim sinavimdir deyip sabir cekerek yasamima devam edecem Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin. Melegimin kalbi duymadan önce inanki ben gidiyorum der gibi bana hissetirdi. Düsük yapmadan bir gün önce icimde bir sikinti vardi dualar etim biraz ferahlayayim diye ve ertesi günün sabahinda melegim terk eti beni :(

Back
X