Slm kizlar sizinle bir sorunumu paylasmak istedim.hemen konuya gireyim.ben Almayada yasiyorum ve Burda 20 yillik arkadasim olan bir bayanin kayniyla birbirimizi sevdik. Ve evlenmeye karar verdik ailesi türkiyede oldugu icin ailem sevdigim kisiyi sadece arkadasima sorabildiler. Oda sakin vermeyin türkiyede hic birseyi olmayan 30 senedir almanyada olmasina Rahmen hic bir seye sahip olmayan biri diye hem bana hem aileme kötüledi. Ama ben sevdim diye duymamazliktan gelip evlendim.elti oldugumuz gründen beri bu bana bir tavir Aldi. Aramiz eskisi gibi iyi degildi. Aradan iki bucuk sene gecti onun Allah bagislasin iki evladi oldu.bende hamile kalacagim günü dualar la bekliyordum.esim bu iki bucuk sene icinde ailemin sevgisini cevremde arkadaslarimin sevgisini kazanan cok sevilen biri haline geldi. Evlendigimiz günden beri ilk gün gibi askla bakar bana hic kiyamaz.36 yasima kadar evlenmeyip onunla evlendigim icin Allah ima sükürler olsun. Benim icin tek sorun cocugumun olmamasiydi. Eltim esimin kucagina cocuklarini verir al bari teseli olsun diye laf sokardi. Bizim saglik sorunumuz olmadigi halde olmuyordu. Taki uç gün önce test yaptigimda hamile oldugumu ögrendim Doktor daha yeni gebelik oldugu icin kese görülmedi dedi. Esim o sevincle tum ailesine haber verdi.bunu duyan eltim aksam bize geldiginde ayyy kan degerin düsük kese görülmediyse bos gebelik olabilir sen calisiyorsun düsürürsün. Deyip pisikolojimi bozdu. Sanki hamile olup tek calisan benmiyim dedim.esime dönüp isten cikar bunu zaten yasiniz baya var düsük yaparsa bir daha tuturamaz dedi esimde dün aksamdan beri eltin hakli. Deyip duruyor. Hamileligimin 6 ayinda zaten annelik iznim var.eyer kendim istifa etsem kac senelik emegim hakim Ölüyor. Bunu eltimde esimde iyi biliyorlar. Ama beni üzmek icin niye böyle yapiyor. 20 yillik arkadasligimizin hicmi hatiri yok anlamiyorum

bide cok zoruma giden bir sözü varki hep aklimda kaliyor.esimle eltim akrabalar ben yabanci oldugum icin toplum icinde evlilik konusu gectimi ayyy insan kendi akrabasiyla evlenmeli deyip laf sokar. Sinir olurum.Almayada bir kardesi var arayada sogukluk girmesin diye elimden geleni yaptikca eltimin yaptiklarina söylediklerine aklim ermiyor