• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin benimle ne sorunu olabilir :(

Napacaktı acaba eşine kendi akrabalarından birini mi verecekti? Töbe töbe ya :KK4:
Bırak boş boş konuşsun ya sen kendine odaklan, iyi hissediyorsan bir sorun yoksa hayatına devam et. Rabbim yardımcın olsun inşAllah..:KK25:
Tskr ederim Allah razi olsun. Yeni evlenmistim eltim bir kac kez bana aslinda kaynana akrabasi olan bir kizi istiyordu esim almanyada oldugu icin turkiyeye gelmesini beklemisler esimde bunu duyunca o kizla Kim evleniyorsa evlensin ben gelmiyorum kizi benim icin bekletmeyin demis.eltimde kiza yazik oldu kac sene bunlar istiyecek diye bekliyormus deyip durdu.bende ona esimin gecmisini önüme serip huzurumu bozma esim beni seviyor bunuda herkes bilsin deyip kapatirdim konuyu.

Ayrica eklemeden edemeyecegim , kesin size evlenmeden once esinizi kotulemis ya sizi de ona kotulemistir.. Bunlara ragmen yinede sevginize sahip cikip evlenmeniz ve mutlu olmaniza cok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin
Tskr ederim guzel dilleklerin icin canim. Ara bozuculuk yaptigina bende esimde emindik.ama öyle bir sevgiyi güveni vermisdik ki birbirize hic etkilenmeden birbirize sahip ciktik. Insan ilk gördügünde bu kisiyle ben evlenecem dermi bilmem. Ama ben dedim insallah hep böyle kaliriz Allah herkesi vijdan sahibi olan doğru insanlara karsilastirsin.

Eltin ,esine bir akrabasini ayarlayacakmis belli ,
Gozu kalmis ,taknayin kafaya ,isten felan cikamam olursa boyle olacak diyin ,
Herkesin ortasinda sen doktor musun,sorun olsa rapor verirdi ,bos ve olumsuz konusma diyip bozun,evlilik akraba meselesini acarsa da ben akraba dilim ondan mi ikide bir boyke soyluyorsun ,20 yillik arkadasinim ne kotulugumu gordun densiz diyip bozun ,
Bozmadikca ,siz baskasinin iyiligini dusundukce ezilirsiniz ,esiniz kardesini gorsun ,siz eltiyi gormeyin

O laflari sokarken siz ne yapiyorsunuz cvp versenize tek sizin 20 yillik arkadasiniz degil sizde onun 20 yillik arkadasisiniz bence susup oturmamalisin

Cnm adetine yakın hamile kaldiysan eger bebek hemen görülmez zaten.olacağın önüne kimse geçemez. Buna Eltin zaten karar veremez .hayatına kimseyi karıştırma. Unutma "deriden post eltiden dost olmaz"

Uzak dur bacim, manyakmidir nedir. Bu eltiniz cok kotu birisine benziyor. Siz calismaya devam
Edin sakin isten cikmayin. Olurda calisamazsiniz hastaliga girersiniz. Rabbim evladina hayirli omurler versin ve sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Hamileligin tadini cikar o eltinide uzak tut hayatindan.

Slm kizlar sizinle bir sorunumu paylasmak istedim.hemen konuya gireyim.ben Almayada yasiyorum ve Burda 20 yillik arkadasim olan bir bayanin kayniyla birbirimizi sevdik. Ve evlenmeye karar verdik ailesi türkiyede oldugu icin ailem sevdigim kisiyi sadece arkadasima sorabildiler. Oda sakin vermeyin türkiyede hic birseyi olmayan 30 senedir almanyada olmasina Rahmen hic bir seye sahip olmayan biri diye hem bana hem aileme kötüledi. Ama ben sevdim diye duymamazliktan gelip evlendim.elti oldugumuz gründen beri bu bana bir tavir Aldi. Aramiz eskisi gibi iyi degildi. Aradan iki bucuk sene gecti onun Allah bagislasin iki evladi oldu.bende hamile kalacagim günü dualar la bekliyordum.esim bu iki bucuk sene icinde ailemin sevgisini cevremde arkadaslarimin sevgisini kazanan cok sevilen biri haline geldi. Evlendigimiz günden beri ilk gün gibi askla bakar bana hic kiyamaz.36 yasima kadar evlenmeyip onunla evlendigim icin Allah ima sükürler olsun. Benim icin tek sorun cocugumun olmamasiydi. Eltim esimin kucagina cocuklarini verir al bari teseli olsun diye laf sokardi. Bizim saglik sorunumuz olmadigi halde olmuyordu. Taki uç gün önce test yaptigimda hamile oldugumu ögrendim Doktor daha yeni gebelik oldugu icin kese görülmedi dedi. Esim o sevincle tum ailesine haber verdi.bunu duyan eltim aksam bize geldiginde ayyy kan degerin düsük kese görülmediyse bos gebelik olabilir sen calisiyorsun düsürürsün. Deyip pisikolojimi bozdu. Sanki hamile olup tek calisan benmiyim dedim.esime dönüp isten cikar bunu zaten yasiniz baya var düsük yaparsa bir daha tuturamaz dedi esimde dün aksamdan beri eltin hakli. Deyip duruyor. Hamileligimin 6 ayinda zaten annelik iznim var.eyer kendim istifa etsem kac senelik emegim hakim Ölüyor. Bunu eltimde esimde iyi biliyorlar. Ama beni üzmek icin niye böyle yapiyor. 20 yillik arkadasligimizin hicmi hatiri yok anlamiyorum:KK43: bide cok zoruma giden bir sözü varki hep aklimda kaliyor.esimle eltim akrabalar ben yabanci oldugum icin toplum icinde evlilik konusu gectimi ayyy insan kendi akrabasiyla evlenmeli deyip laf sokar. Sinir olurum.Almayada bir kardesi var arayada sogukluk girmesin diye elimden geleni yaptikca eltimin yaptiklarina söylediklerine aklim ermiyor:KK43:
Sen çok karışma Xcim biz ne yapacağımızı biliriz diyip kestirip atın. Bu Arada benim de bebeğim uzun süre görünmedi

Slm kizlar sizinle bir sorunumu paylasmak istedim.hemen konuya gireyim.ben Almayada yasiyorum ve Burda 20 yillik arkadasim olan bir bayanin kayniyla birbirimizi sevdik. Ve evlenmeye karar verdik ailesi türkiyede oldugu icin ailem sevdigim kisiyi sadece arkadasima sorabildiler. Oda sakin vermeyin türkiyede hic birseyi olmayan 30 senedir almanyada olmasina Rahmen hic bir seye sahip olmayan biri diye hem bana hem aileme kötüledi. Ama ben sevdim diye duymamazliktan gelip evlendim.elti oldugumuz gründen beri bu bana bir tavir Aldi. Aramiz eskisi gibi iyi degildi. Aradan iki bucuk sene gecti onun Allah bagislasin iki evladi oldu.bende hamile kalacagim günü dualar la bekliyordum.esim bu iki bucuk sene icinde ailemin sevgisini cevremde arkadaslarimin sevgisini kazanan cok sevilen biri haline geldi. Evlendigimiz günden beri ilk gün gibi askla bakar bana hic kiyamaz.36 yasima kadar evlenmeyip onunla evlendigim icin Allah ima sükürler olsun. Benim icin tek sorun cocugumun olmamasiydi. Eltim esimin kucagina cocuklarini verir al bari teseli olsun diye laf sokardi. Bizim saglik sorunumuz olmadigi halde olmuyordu. Taki uç gün önce test yaptigimda hamile oldugumu ögrendim Doktor daha yeni gebelik oldugu icin kese görülmedi dedi. Esim o sevincle tum ailesine haber verdi.bunu duyan eltim aksam bize geldiginde ayyy kan degerin düsük kese görülmediyse bos gebelik olabilir sen calisiyorsun düsürürsün. Deyip pisikolojimi bozdu. Sanki hamile olup tek calisan benmiyim dedim.esime dönüp isten cikar bunu zaten yasiniz baya var düsük yaparsa bir daha tuturamaz dedi esimde dün aksamdan beri eltin hakli. Deyip duruyor. Hamileligimin 6 ayinda zaten annelik iznim var.eyer kendim istifa etsem kac senelik emegim hakim Ölüyor. Bunu eltimde esimde iyi biliyorlar. Ama beni üzmek icin niye böyle yapiyor. 20 yillik arkadasligimizin hicmi hatiri yok anlamiyorum:KK43: bide cok zoruma giden bir sözü varki hep aklimda kaliyor.esimle eltim akrabalar ben yabanci oldugum icin toplum icinde evlilik konusu gectimi ayyy insan kendi akrabasiyla evlenmeli deyip laf sokar. Sinir olurum.Almayada bir kardesi var arayada sogukluk girmesin diye elimden geleni yaptikca eltimin yaptiklarina söylediklerine aklim ermiyor:KK43:

Arkadaşım hamile kaldı. Son haftalara kadar da kütür kütür çalıştı. 37 yaşı bitmek üzereydi hamile kaldığında ve ilk gebeliğiydi.
Siz eltiyi boşverin doktor karar verir çalışıp çalışmayacağınıza. Sorunsuz olursa neden çalışmayasınız. Pis kadın hasedinden ne yapacağını şaşırmış.

Kizlar is yerinde 5 haftalik yillik izine ciktim hamileligimin ucuncu ayina girdim doktorum hersey yolunda kalp atislarinida duydum melegimin esim is yerinden izin alamadigi icin o calismik zorunda bir hafta önce bana süpriz yapip antalya ya otel ayarlayip iki haftaligina tadile geldim ama iki gün önce gece yarisi sanciyla uyandigimda kanamam oldu hastahaneye kostum cok korktum ve dünyami basima yikan haberi verdiler bana bebegimin kalp atislari durmus beni terk etmis melegim dün aksam kürdaj oldum.esime bizi gönderdigin tadilden tek kisi olarak geri dönecegim haberi vermek Allah im ne zordu benim yasama sevincincim giti iki sene sonra kisa süren sevincin acisi gercekten zor oluyor :(

Çok üzüldum Allah sabirlar versin. Bir tane veren Allah yine verir. Biliyorsunuz ki cocugunuz olabiliyor neden bir tane daha olmasin? 'Gidin esinizin yanina birbirinize destek olun once acisinizi yasayin ama yine de birakmayin kendinizi hem ona hem kendinize zarar. bakin gorun olacak yine bebeginiz haber vereceksniz burdan yine. Allaha emanet olun sabirli olun umudunuzu yitirmeyin...

Ve insallah yine bebeginiz oldugunda kimseye habrr vermeyin bir sure. Kotu enerjiye nazara inaniyorsaniz hele ki.. en az 3 ay bi gecsin... ve son olarak hersey cocuk degill olmazsa uzulmeyin sizi seven esiniz var bu ne buyuk sans sagliginiz isiniz gucunuz yerinde bu guzellikleri dusunun olur mu :nazar:

Eltinizin patavatsizligi gercekten hayret ettiriyor insana. Sizi cekemedigi de pek bir belli. Ama su konuda biraz hak veriyorum.35 yas sonrasi gebeliklerde riskler daha fazla gorulebiliyor. Daha dikkatli olmaniz gerekir. Ve her gebelikte oldugu gibi ilk 3 ay cok onemli. Bence sizin icin ekstra onemli. Siz kendinizi ve bebeginizi dusunun. Eltiniz rahatsiz edici ama soylediklerininde haklilik payi var.

Kizlar is yerinde 5 haftalik yillik izine ciktim hamileligimin ucuncu ayina girdim doktorum hersey yolunda kalp atislarinida duydum melegimin esim is yerinden izin alamadigi icin o calismik zorunda bir hafta önce bana süpriz yapip antalya ya otel ayarlayip iki haftaligina tadile geldim ama iki gün önce gece yarisi sanciyla uyandigimda kanamam oldu hastahaneye kostum cok korktum ve dünyami basima yikan haberi verdiler bana bebegimin kalp atislari durmus beni terk etmis melegim dün aksam kürdaj oldum.esime bizi gönderdigin tadilden tek kisi olarak geri dönecegim haberi vermek Allah im ne zordu benim yasama sevincincim giti iki sene sonra kisa süren sevincin acisi gercekten zor oluyor :KK43:
Üzüldüm be :(

Hayırlısıyla yine olur sen üzme tatlı canını.

Çok üzüldum Allah sabirlar versin. Bir tane veren Allah yine verir. Biliyorsunuz ki cocugunuz olabiliyor neden bir tane daha olmasin? 'Gidin esinizin yanina birbirinize destek olun once acisinizi yasayin ama yine de birakmayin kendinizi hem ona hem kendinize zarar. bakin gorun olacak yine bebeginiz haber vereceksniz burdan yine. Allaha emanet olun sabirli olun umudunuzu yitirmeyin...
Inanki Hastahaneden cikar cikmaz ucaga binip esimin yanina gitmek istedim biliyorum ki oda cok üzüldü ama ben gitigimin ertesi gün basta eltim olmak üzere kimsenin niye dikat etmedin ne isin var tadille gitin evinde otursaydin demeleri duymamak icin en azinda odamda yanliz acimi dindirmek bundanda vardir bir hayir deyip kendimi iylestirmek icin onlardan uzak durmam lazim deyip kaldim .

Öncelikle bebeğiniz için çok üzüldüm Allah sabır versin ama yine olur merak etmeyin Rabbimin hazinesinde çok.
Bir de ben mi çok şüpheciyim bilemedim ama eltinizin eşinize ilgisi olduğunu sezdim inşallah yanılıyorumdur

Back
X