Eltimin Bu Kadar Düşüncesiz Olduğuna İnanmıyorum.

Ancak yasayan bilir. 7 yilin sonunda prensesim kucagimda uyuklayarak emiyor simdi.

Her baktigimda sukrediyorum ve dua edoyorum isteyenlere...
Birinin hamile oldugunu duydugumda hemen gozlerim dolardi,evde hungur hungur aglardim. O kişi adına sevinir,kendime üzülürdüm.
Ikiniz de sinavdadiniz. Onceden her ay hüsrana ugrarken simdi kazayla hamile kalmaktan korkuyorum. Cok klişe olacak ama biraz sabir ve bosvemek gerekiyor.
Hamile lalmadan once cocugu olmayan bir arkadasla sohbet etmistim ve çok rahatlatmisti beni.. önemli olan esinin destegi, hayati o anin sartlarini guzellestirmek demisti ozetle
.. yoksa agzi olan konusur...

Çok şükür eşim bana çok destek bu konuda. Siz de kızınızı mutluluk ve sağlıkla büyütün inşallah.

Senin tedavi olduğunu, çocuk istediğini biliyor değil mi? Belki bu durumu (yine seni düşünerek )kendisinden duymanı istemiş olabilir. Moralin bozulmasın diye de üzüldüğünü belirtmek istemiş olabilir. Neden olmasın? Eltini sen tanıyorsun. Nispet yapmamıştır diyorsun. O zaman kalbini ferah tut. Kırılma gücenme. Herkes bazen düşüncesizce davranabilir. Hele ki 1 yaşında çocuğu olup plansız hamile kalan bir kadın.
Burdaki olumsuz mesajları okuyup iyice üzülüp, eltine karşı bilenme lütfen.
Allah sana da nasip eder inşallah. Moralini bozma.

aranız nasıl?eğer samimiyetinize güveniyorsa sizinle paylaşmış olabilir derdini..benim eltiminde çocuğu olmuyor ben 2.hamile kaldığımda uzun bi müddet sonra onunla paylaşmıştım ama utana sıkıla..onuda anla bence kasti bişey yoktur diye düşünüyorum...

düşündüm de ben o elti olabilirim belki.

benim eltimin de uzunca süre çocuğu olmadı, ki 10 yılı aşkın bir süreden bahsediyorum.

ben de beklediğim ay hamile kaldım.
etrafa duyururken özellikle o eltimde tereddüt etmiştim.

hani çok mutlu haberi verirsem kırabilirim, haberi başka türlü verirsem yine kırılabilir. benden saklıyor diye düşünebilir.
benimle paylaşmak istemiyor diye düşünebilir.

bulduğum çözüm neydi dersen, olduğum gibi davranmaktı. yapabileceğim başka şey yok ki.

elbette o sormadıkça çok detaylı anlatmadım hiç bir durumu. ama çok da iyi bir diyaloğumuz olmadı o süreçte.

şimdi siz haklısınız ama eltinizle aranız da samimiymiş. onun derdi de dert, emin olun buna, gerçekten bir çok kişinin korktuğu bir durum başına gelmiş. o da size anlatmayı seçmiş, belki tamamen düşünmemiştir. belki de düşünüp bu çözümü bulmuştur. belki de siz her durumda alınacaktınız.

Belki nispet için değil ama düpedüz düşüncesizlik yapmış. Üzülmemeye çalışın yine de.

Back
X