• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin bu yaptığı tesadüf mü yoksa özellikle mi yapıyor sizce ?

Yahu neden ayıp olsun? Onun evine gittiğinizde size iş yaptırıyorsa ayıp ama başka bir evde kimse iş yapmak zorunda değil ki. İçinden gelen yapar, gelmiyorsa yapmaz.
Ben de başka bir evde iş yapamam mesela. Ama evime gelen misafiri de yerinden kaldırmam. Yapı meselesi.

Bence ayıp. Ve onun evine gittiğimde de yardım ediyorum.

Ben kendi evinden başka bir yerde is yapamam misal elim ayagim birbirine dolanir o yüzden pek kalkmam yerimden. Evime gelenin de yardim etmesini istemem o zamanda kafam dagiliyor ne yapicagimi unutuyorum o otursun ben hizmetlenirim modundayim.

Her zaman böyleyse tabi tesadüf değil. Çünkü benim de bir tanıdığım var aynen bu tanıma uyan. Yemek boyunca bebek başkasında olur. Yemek sonrası cuk oturur emzirmeye.Ben çok yakın olmadığım ve çok görüşmediğim için sorun etmiyorum annemin misafiri sonuçta diye..
Ama sık gördüğüm biri olsaydı rahatsız olurdum. Sen de o an atlayacaksın " bugün kolum ağrıyor bebeği ver bana X ablana azıcık yardım ediver" gibi. Kız sizden akıllı çıkmış da işini götürüyor kullanın aklınızı.

Ben kendi evinden başka bir yerde is yapamam misal elim ayagim birbirine dolanir o yüzden pek kalkmam yerimden. Evime gelenin de yardim etmesini istemem o zamanda kafam dagiliyor ne yapicagimi unutuyorum o otursun ben hizmetlenirim modundayim.
bende öyle bi yere gidince misafirlik yapmak isterim iş yapmak istemem yardım edesim de gelmez :KK45: banane ben misafirim :KK53::KK53:

Yardıma çağırın mutfaktayken, annem bebeğe bakar falan deyin, dillendirin madem sinirinizi bozuyor.

insanın sinirinin bozulması için cok basit bir mevzu bence...
sinirlerini bozduğuna değmez, o derece...

Gorumcen bekar mi? siz k.v.altli ustlumu oturuyorsunuz?sanirim eltiniz biraz uzak oturuyor...

Merhaba kızlar,

Kaynanama ne zaman gitsek eltim sofra kurmaya yardım etmiyor. Bizde görümcemle bu duruma sinirleniyoruz. Ben kendi adıma konuşıyım iki tabak topladım diye biyerim eksilcek değil tek başıma da yaparım. Ama insan sinir oluyor ben yapıpta eltim yapmayınca.
Misal ne zaman sofra kurulcak olsa 1 tabak getirir sonra iki saat onla bunla konuşur sonra sofra kurulunca en son mutfaga gelir götürülcek bişey var mı der? Bende geçen gün yok x biz hepsini götürdük dedim imalı şekilde. Oda tamam ozaman dedi geçti. Oğlu var 6 aylık kendisi yemek yerken bizde yememiğimizi bitirdikten sonra çocuk benim,kaynanamın veya görümcemin kucagında oluyor. Yemek bittiği an cocugu alıyor sofra yine bize kalıyor tabi.
Yine geçen günde çay içmek için bardakları hazırladık getirdik görümcemle. Buda 3-4 defa diğer odaya gitti geldi çocugu uyutucam diye uyutamadı geri geldi. En son bardakları toplayalım derken bu yine gitti biz topladık mutfaktan cıktık cıktıgımız an geri geldi oda yine uyumadı yaa diye..

Sizce nasıl davranmalıyım ?

eltiniz iş yapmaktan kaçıyor ama iş yapmaktan kaçmak için daha çok strese girip kafasını yoruyor ve daha çok yoruluyor haberi yok :KK48:

Back
X