- 21 Aralık 2014
- 9.019
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Edepsizliğin lüzumu yok lütfen.igrenc.... genel evi gibi
sen nasıl bir insansın ya insanmısın? ne demek kesin doğulusun nedir bu ırk ayrımı nedir bu insan ayrımı ukalalık bir üst yorumunuzda da genelev gibi demişsiniz insanların hayat şartlarına nasıl böyle iğrenç bir benzetme yapabılırsınız umarım bu bayandan daha zor bir hayat şartı sizi beklıyordur ilahi adalet sizin gibi insan görünümlü yaratıklar için vardaha evın yok üstüne birde cock yapıorsun. 13 kısı bır evde hıc bır türk yasamaz. kesin doğulusun
Terbiyesizligin lüzumu yok,dikkat edin yorumlariniza.igrenc.... genel evi gibi
Ben cahillik edip bu eve gelin geldim eyvallah bunun farkındayım tabiki ama senin bu iğrenç benzetmelerine üslubuna ne demeli? Önyargi vardır önyargıyı terbiyesizlestirmek boyutu vardır,derhal çık konumdan ve o kirli beynini yıka önce. Terbiyesizlige bak ya gelmiş bide yorum yapıyorhıcte sert değil. az bile böyle bir aileye gelin gidilir mi.ailesşne ne demeli böyle bir aile kızını verıp böyle yaşatırıyor.cahil insanlar.13 kişiyle ayni evde evlilik mi olur akıl var mantık var. bizim kadınlarımız böyle cahıl olup evlenmek icin evlenirse hic birşey değişmez...
Aynı evde derken bina falan değil bildiğin aynı ev hepsi de küçük çocuk Allah yardım etsin
nasıl yani aynı evde derken ?Meraba kızlar.
Bişey paylaşmak istedim sizinle.Bugün annemlere gitmek icin hazırlanıyordum abim gelip alacaktı beni. Önce kızımı giydirip sonra kendim hazırlanırim dedim,kızımı giydirdikten sonra alelacele bende hazırlanmaya başladım ki o sırada abim aradı geldim asagidayim acele et işim var diye. Ben bi yandan acele ederken ,eltimin kızı (3yaşında)beni de odaya al diye kapıda aglama krizine girdi,neyse aldım onu odaya,ağlamaya devam ediyor bende gelecem beni de götür diyee. Öbür yandan kızım odayı dagitiyor ben kafam şişmiş şekildeyim.
Eltimin diğer oğlu (5 yaşında) o da gelip kapıda ağlamaya başladı bende gelecem diye. Tabiii ben kafayı yemek üzereyim. Bağırdım git hazırlanıyorum diye.. Annesi geldi aldı bunu kapıdan döverek. Cocuk merdivenlerde nasıl ağlıyor ama...Gorumcem bi yandan bağırıyor eltime, eltim gorumceme.. Ben nasıl hazırlanıp ne şekil evden çıktım bilmiyorum . Arkamdan ağlayan çocuklar,eltimle gorumcemin kavgası. Sinirlerim cok bozuldu. Ne yapabirdim ki hayır çocuk onlar laf anlatmaya calisiyorum olmuyor,anneleri onları biseyleri aglamayla halletmeye alıştırmış. Eve geldim kimse yüzüme bakmıyor konuşmuyor benimle..
Çok da umrumda değil tabi ama gercekten cok bunaldim,anneysen çocuklarına sahip çık bi zahmet ne hakkın var herkesi rahatsız etmeye. Bu ilk değil tabi her defasında ben bu evden kavgayla gürültüyle çıkıyorum ama ben hiç konuşmuyorum ne diyebilirim kiii.
İste böyle kızlar paylaşmak istedim bende.
Ben cahillik edip bu eve gelin geldim eyvallah bunun farkındayım tabiki ama senin bu iğrenç benzetmelerine üslubuna ne demeli? Önyargi vardır önyargıyı terbiyesizlestirmek boyutu vardır,derhal çık konumdan ve o kirli beynini yıka önce. Terbiyesizlige bak ya gelmiş bide yorum yapıyor
Normal bi yaşantım olmadığındandir oHer postu ayrı olay.
Unutmasim,daha önce de bu sorunumu dile getirdim zaten. Bi sekilde yaşayıp gidiyoruz iste az daha,biraz daha sabrederek. Hayır anlamiyorum buraya biseyleri paylasiyoruz ama herkes bi havada,bi önyargı.. Okuyun yorum yapın bitti en derinine inmek de ne oluyor arkadaşlar.Çocukların ağlamasından, görümcenizin eltinizin kavga etmesinden daha önemli bir konuyu unutmuşsunuz galiba. 13 kişi aynı evde kalıyor olmanız başlı başına büyük bir sorun.
Beni severler ama benim de kızım var hangi birine yetiseyim ki, kendi kızımla oynayınca onlar ağlar,odaya gelmek isterler daha bi sürü şey. Ama tek bi ters kelimem de eltim surat yapıyor hayır çocuk olmasa bende bu kadar hassas olmazdim da isteeeBenim diyebilecegim şey, cocuklar konusundaki dusunceniz güzel yani çocuktur yapar diyorsunuz amenna ama bazı yerde annesinin yanlisi varsa siz de duzeltme yolunda adimlar atabilirsiniz
Onun cocuk yetistirmesine karismak degil bu sonuçta ayni evde yaşadığınız icin sizi de bir nevi anne gibi gorduklerini ve bu yüzden sevdiklerini/bagli olduklarını ve arkanizdan agladiklarini düşünüyorum
Eltiniz daha kendi olgunlasamamis belli kiBeni severler ama benim de kızım var hangi birine yetiseyim ki, kendi kızımla oynayınca onlar ağlar,odaya gelmek isterler daha bi sürü şey. Ama tek bi ters kelimem de eltim surat yapıyor hayır çocuk olmasa bende bu kadar hassas olmazdim da isteee
Unutmasim,daha önce de bu sorunumu dile getirdim zaten. Bi sekilde yaşayıp gidiyoruz iste az daha,biraz daha sabrederek. Hayır anlamiyorum buraya biseyleri paylasiyoruz ama herkes bi havada,bi önyargı.. Okuyun yorum yapın bitti en derinine inmek de ne oluyor arkadaşlar.
Pardon ? Zaten bu yorumuma cevap vermiştiniz tekrar dönüp dolaşıp yorum yapmanız ne mana ?Unutmasim,daha önce de bu sorunumu dile getirdim zaten. Bi sekilde yaşayıp gidiyoruz iste az daha,biraz daha sabrederek. Hayır anlamiyorum buraya biseyleri paylasiyoruz ama herkes bi havada,bi önyargı.. Okuyun yorum yapın bitti en derinine inmek de ne oluyor arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?