Eltimin çocukları vee isyannnn!!!

Çocukları sevgiyle büyütmek yetiştirmek gerek. Onlara en ufak bağırmak bile psikolojik açısından çok kötü. Çocuğu nasıl yetiştirirsen öyle olur. O evlatları döverek ağlatmak, yaşatmak feci bir durum. Suç eltinizde değil bence eltinizi yetiştiren insanlarda.
Yahu şu sitedeyim yıllardır görümceler, kayın valideler, eltiler ne sorun varmış!!!! Sevgi bu kadar kötü birşey olmamalı. Soran Hanım inşallah en kısa zamanda bu ortamdan kurtulmanız dileğiyle.

daha evın yok üstüne birde cock yapıorsun. 13 kısı bır evde hıc bır türk yasamaz. kesin doğulusun
sen nasıl bir insansın ya insanmısın? ne demek kesin doğulusun nedir bu ırk ayrımı nedir bu insan ayrımı ukalalık bir üst yorumunuzda da genelev gibi demişsiniz insanların hayat şartlarına nasıl böyle iğrenç bir benzetme yapabılırsınız umarım bu bayandan daha zor bir hayat şartı sizi beklıyordur ilahi adalet sizin gibi insan görünümlü yaratıklar için var

Ben cahillik edip bu eve gelin geldim eyvallah bunun farkındayım tabiki ama senin bu iğrenç benzetmelerine üslubuna ne demeli? Önyargi vardır önyargıyı terbiyesizlestirmek boyutu vardır,derhal çık konumdan ve o kirli beynini yıka önce. Terbiyesizlige bak ya gelmiş bide yorum yapıyor

nasıl yani aynı evde derken ?

Ben sunu anlayamadim. Yaziminizdan egitimli biri oldugunuz anlasiliyor.

Nicin 13 kisi ayni evde yasiyor? Yani ne sebeple? Butun ciftler bunu nasil kabul etmis?

Siz evlenirken bu konuda endiseleriniz olmadi mi? Kimse sizi uyarmadi mi?

Kendi anne babanizla kalsaniz daha iyi mesela. En azindan 2 cift olur sadece.

Benim diyebilecegim şey, cocuklar konusundaki dusunceniz güzel yani çocuktur yapar diyorsunuz amenna ama bazı yerde annesinin yanlisi varsa siz de duzeltme yolunda adimlar atabilirsiniz
Onun cocuk yetistirmesine karismak degil bu sonuçta ayni evde yaşadığınız icin sizi de bir nevi anne gibi gorduklerini ve bu yüzden sevdiklerini/bagli olduklarını ve arkanizdan agladiklarini düşünüyorum

Çocukların ağlamasından, görümcenizin eltinizin kavga etmesinden daha önemli bir konuyu unutmuşsunuz galiba. 13 kişi aynı evde kalıyor olmanız başlı başına büyük bir sorun.
Unutmasim,daha önce de bu sorunumu dile getirdim zaten. Bi sekilde yaşayıp gidiyoruz iste az daha,biraz daha sabrederek. Hayır anlamiyorum buraya biseyleri paylasiyoruz ama herkes bi havada,bi önyargı.. Okuyun yorum yapın bitti en derinine inmek de ne oluyor arkadaşlar.

Beni severler ama benim de kızım var hangi birine yetiseyim ki, kendi kızımla oynayınca onlar ağlar,odaya gelmek isterler daha bi sürü şey. Ama tek bi ters kelimem de eltim surat yapıyor hayır çocuk olmasa bende bu kadar hassas olmazdim da isteee

Eltiniz daha kendi olgunlasamamis belli ki
Bence kizinizla biraz oynadiktan sonra diger çocukları da dahil edin, cocuklar ilgi sevgi ile büyür, annesi ilgilenmiyorsa siz ilgilenin farz edin ki onlar da sizin çocuğunuz
Eminim kendilerince ayrı tutulduklarini dusunup kırılıyorlardir
Çünkü ayni evde uc cocuk olunca onlar birbirini kardes gibi benimsemisler, ayristirilmayi anlamayabilirler
Kendi kiziniza ogrettiginiz guzel erdemleri onlara da ogretin, cocuklarin zihni taze, onlar herseyi depoluyorlar ayri eve çıkana kadar bari biraz duzgun egitilsinler
(Eltinizin yanlislari varsa duzeltme anlaminda dedim yoksa kimsenin anneligine lafim yok yanlis anlasilmasin)

Bu bir detay degil ki, bakin 13 kisi ayni evde yaşıyorsunuz boyle bir ortamda evdeki cocuklar dahil kimsenin saglikli bir psikolojide olmasi beklenemez.
Mesela cocuklarin ayri odalari var mi? Eger anne babalariyla hala ayni odadalarsa yanlarinda cinsellik yasaniyor ve buna sahit oluyorlar, eger farkli aile buyukleriyle ayni odayi paylasiyorlarsa farkli tramvatik durumlar yasiyor olabilirler.
Yani kimseden bu cocuklarla ya da eltinizle yasadiklarinizi normal siradan bir elti gerginligi, cocuk simarikligi olarak degerlendirmelerini beklemeyin. Normal bir aile ortaminda yasayan cocuklar degil ki bunlar normal davransinlar.
Belki icinde olup alistiginiz icin size normal geliyor ama yasam tarziniz cok tuhaf ve sagliksiz. Bu ortamda dogru cocuk yetiştirmek mumkun degil.

Pardon ? Zaten bu yorumuma cevap vermiştiniz tekrar dönüp dolaşıp yorum yapmanız ne mana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…