Eltimin çocukları vee isyannnn!!!

Tabiki degil ama madem ayni evdesiniz ve annelerinin yetersiz oldugunu dusunuyorsunuz siz girin nazikce devreye bu oda benim ben yokken girmek yasak girerken kapiyi calin gibi pes etmeden iyiye tesfik edin
Belki o evde yasamak eltinizide cok yormustur gercekten hepiniz icin zor
Ben sadece olanin hep cocuklara oldugunu dusunuyorum belki hamileligim dolayisiylada cocuklara karsi herzamankinden daha merhametliyim
Ah canım benim inan bende öyleyim çocuklara,daha şu güne kadar hicbirine bağırmadim kizmadim ama bugün gercekten cok bunaldim. Bide ne yapsalar bisey demem cocuklar yüzünden kalkıp kavga mı edelim yani. Kızım 1 bucuk yasinda,eltimin kızı gecen gun onun yüzünü çizdi içim parcalandi ama cocuk o da neticede. Napsaydim annesiyle kavga mi etseydim,bisey demedim ama eltim kavga eder ben o ortamı yaratmiyorum iste.

Hayır 13 kişi.
1 evde 13 kişi mi yasiyorsunuz? Ayni apartman değil ama ev.
Ev villa falan mi? Nasil sigiyorsunuz?
Esin ve sen baska eve cikmayi konustunuz mu hic?
ALLAH yardimcin olsun. O evde saglikli kalabilmek mucize herhalde. Sabirli olamazki insan, hic birseye tahamulu kalmaz insanin.

ALLAH yardim etsin gercektende.

Ah canım benim inan bende öyleyim çocuklara,daha şu güne kadar hicbirine bağırmadim kizmadim ama bugün gercekten cok bunaldim. Bide ne yapsalar bisey demem cocuklar yüzünden kalkıp kavga mı edelim yani. Kızım 1 bucuk yasinda,eltimin kızı gecen gun onun yüzünü çizdi içim parcalandi ama cocuk o da neticede. Napsaydim annesiyle kavga mi etseydim,bisey demedim ama eltim kavga eder ben o ortamı yaratmiyorum iste.
En guzelini yapiyorsunuz gozunuzun ucuyla tabi kendi cocugunuzu koruyun insanin evladi gibi asla olamaz ama onlarda cocuk siz dogru bildiginizden sasmayin alirsiniz karsiligini insallah

Diyelim ki ev dubleks, aksini hayal etmek bile istemiyorum.

Evde 4 cift var oyle mi? Kac banyo var? Kac cocuk odasi var?

Yani bu sonucu etkilemez ama sureci etkiler en azindan.

2 cift 2 cift bile mi eve cikamiyor?
Ev dublex, 3 çift var evde. Iki gorumce iki bekar kaynim,ve 3 torun Iste.

Çocukların ağlamasından, görümcenizin eltinizin kavga etmesinden daha önemli bir konuyu unutmuşsunuz galiba. 13 kişi aynı evde kalıyor olmanız başlı başına büyük bir sorun.
Hersey orda başladı zaten bütün sorun 13 kişi aynı evde olmamız. Yakında kendi dairelerimize gecicez ama hiçbirimizde ne sabır ne huzur adına bisey kalmadı.

En guzelini yapiyorsunuz gozunuzun ucuyla tabi kendi cocugunuzu koruyun insanin evladi gibi asla olamaz ama onlarda cocuk siz dogru bildiginizden sasmayin alirsiniz karsiligini insallah
Tabiki çocuğumu koruyorum ama her dk başında olamadığım icin kavga oluyor birbirlerini dövüyorlar iste:KK61:

Hersey orda başladı zaten bütün sorun 13 kişi aynı evde olmamız. Yakında kendi dairelerimize gecicez ama hiçbirimizde ne sabır ne huzur adına bisey kalmadı.
Yakında kendi evlerinize ayrılacaksanız sevindim. Böylesi kabul edilemez çünkü insanda sabır da huzurda kalmaz.

Yakında kendi evlerinize ayrılacaksanız sevindim. Böylesi kabul edilemez çünkü insanda sabır da huzurda kalmaz.
Inan canım ne kadar anlatsam da bazilariniza abartı gelebilir ama ben bu hayatı 2 yıldır yaşıyorum,sabır s sini bilmezdim,bu sekilde sinaniyorum demek ki

Ben 7 yıl aynı apartmanda yaşadım kayınvalide ve eltilerle.kv dünya iyisi resmen o bizim gelinimiz gibiydi ama eltiler aman aman çocuklar da ayrı bi dert.bazen gittigim yere götürürdüm eltimin çocuklarını hiç gezmiyolar bi yere gitmiyolar diye sorun olmazdı benim için ama öyle aglayıp zırlayamazlardı arkamdan istedigim gibi gider gelirim surat asanlara daha çok surat asarım öyle odama evime izinsiz giremezdi kimse 2 yıl önce kurtuldum.ordan kavga kıyamet boşanma derecesine geldim mahkemeye kadar gitti işin sonu.kurtuldum ordan 2 yıldır ayrıyım dünya varmış be diyorum bayram seyran kimseyle görüşmüyorum

Ya bide bu eltilik muhabbeti deli ediyo beni 4 eltiyiz en küçük benim saygı hoşgörü alttan alma hep senden bekleniyo.hiç kimse kusura bakmasın saygıyı hak eden kazanır.çocukları benim çocuguma zarar vercek asla susmam yıkarım apartmanı başlarına ki çok oldu çocuk yüzünden kavga en ufak bi söz bile söyleyemez kimse benim çocuklarıma degil yüzünü çizmek...

Ya bide bu eltilik muhabbeti deli ediyo beni 4 eltiyiz en küçük benim saygı hoşgörü alttan alma hep senden bekleniyo.hiç kimse kusura bakmasın saygıyı hak eden kazanır.çocukları benim çocuguma zarar vercek asla susmam yıkarım apartmanı başlarına ki çok oldu çocuk yüzünden kavga en ufak bi söz bile söyleyemez kimse benim çocuklarıma degil yüzünü çizmek...
Peki sizin cocuklariniz onların çocuklarıni dövdugunde nasıl davranıyorsunuz?

Back
X