canım anlattığın eltinle arandaki ilişkiyi o kadar iyi anladımki, sebebini çok düşünmene gerek yok tamamen kıskançlık..
çünkü bende eltimle aynı şekilde mesafeli ve sınırlıyız birbirimize karşı.
ve ben onu yeni çözdüm meğer içiyle dışı çok farklıymış ben onu karakteri öyle sanırken içinde bana karşı kıskançlıklar besliyomuş.
senın durumunda aynen böyle olmuş bi yerden patlamış kıskançlığı.
eminim eşinin senin banyonu düzenlemesi eşiylede arasını açmıştır.
malesef sizin dediğiniz gibi dün gece çok bağrıştılarbir de şöyle bir durum var, elbise dolabımı değiştirecektim. kaynımın çok yakın arkadaşı mobilyacı. k.pederim onu da kaynıma demiş, umudumyok'la beraber gidelim beğenelim sen de sonra pazarlığını yaparsın diye bu durumdan sonra asla istemem. ama k.pederime nasıl söyleyeceğim? aile yapılarında genelde birbirlerine zorda kalınca yardım etmek var. olayı anlatırsam k.pederimle de arası bozulursa, ben fitneci durumumuna düşersem, kaynımla yine kavga ederlerse diye çıkcası endişeleniyorum
Bu olaydan sonra bencede isteme başkasına yaptır...
Yarın öbür gün daha farklı şeylerle suçlanır, iftiraya bile uğrarsın...
Kendi işini kendin çözmeye bak, kayınpederinede başka birine yaptırmaya karar verdiğini söyle...
farklı bi yorum çıkmaz burdan kıskanmışş.....tatlı dile güler yüze doyulurmu doyulurmu?????
bnm eltimde bana açık açık sevimlilik yaparak (yani yalakalık) kendini sevdirmeye çalışıyorsun demşti....
bende güleryüzlülük doğuştan glen bişi sen istesende yapamazsın bu beş karış suratla demiştim...
benziyor bence durum.....eğer evine teşekküre gelen insana böyle davranan bi insansa isteklerinide bu şekilde dile getiriyorsa ve olmuyorsa....hıncınıda senden çıkarıyorsa
bence sende onu hayatından çıkarmalısın sen çizgini bozmadan devam et o zaten kendini tanıtmıştır etrafa.....
Benim 2 kaynımda bekar hep onlar evlensinde eltilerim olsun kardeş gibi olalım diye bekliyorum ama burada yazılanları gördükcede korkuyorum açıkcası
Konu sahibinin başına gelenler ise bence tamamen kıskançlık başka birşey değil
çok asil ve olgun bir kadınsınız, duruşunuza hayran kaldım.
dolap işini şimdilik iptal edin. gerekirse eski dolabı kullanın, gerekirse tek başınıza halledin; ama k.pederden de rica etmeyin. biraz sular durulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?