eltimin davranışı beni şok etti:(

kıskanmasının sebebi de belli oldu.
yazık ben kadına da üzüldüm, mutsuz huzursuz nefret dolu yaşamak zor olsa gerek.
neyse siz mesafeli duruşunuzu bozmayın,
ne de olsa karşı komşunuz.
cevap vermemekle büyük olgunluk gösterdiğinizi düşünüyorum.

şu anda susuyorum. mailin çıktısını aldım, attığı mesajlar da duruyor. inşallah kötü şeyler olmadan çözülür konu

k.pederim bütün çocuklarına, gelinlerine ve damadına eşit mesafededir. bir şey istediğin anda hemen koşar. ama bu eltim vıcık vıcık istemem ben diye daha evlendiğinin haftasında bir aile yemeğinde dillendirdi. ne yapsın ki adamcağız?

k.validem onun bebeği olunca ikisine de bakarım, yardımcı da buluruz yanıma diye teklifini yaptı. ben istemem annem bakacak dedi. kadın da sen bilirsin kızım, ihtiyacın olursa söylersin dedi.

bence eltim yalnızlık hissediyor, gururdan adım atamıyor. böyle saldırganlaştı. sonu iyi olur inşallah

bence de çok zordur. bu dışa vurduğu kimbilir içinde ne huzursuzluklar, ne nefretler, ne kinler varmış. allah ona da yardım etsin

tebrik ederim herkezin yapamayacağı bişey susmak takdir ettim susmak çok rahatsız etmiştir eltini:)

tebrik ederim herkezin yapamayacağı bişey susmak takdir ettim susmak çok rahatsız etmiştir eltini:)

ona uyup ağız dalaşına girmediğiniz için iyice çıldırmış belli ki bu mesajlar mailler falan onu gösterir. çok net davranmışsınız hayran kaldım açıkçası :)

bu nasıl bir ruh halidir ki evine teşekküre gelen birisine durup dururken saydırmaya başlıyor, ne insanlar var, öncesindede bir tartışmanız bir atışmanız olmamış anladığım kadarıyla, yani konu buraya gelinceye kadar bir laf dalaşı gibi bişi oldu mu zaten kavga edecek karakterde bir bayan değilsiniz o belli de hani bi atışma yada laf sokma vs gibi bişi oldu mu yani bu olayı tetikleyen herhangi bişi ?? :126: çok ilginç valla.

eltinin seni kıskandığı apaçık ortada bu saçma tepkiyi de bundan vermiş.seni kendime benzettim canım bende yerinde olsam böyle bir tepki verirdim.sakinliğini korumakla en doğru olanı yapmışsın.böyle cahil fesat insanların seviyesine inmeye gerek yok.sen bu eltinle ilişkini yine mesafeli tut hatta mesafeyi daha da aç

vella eger ben sizin yerinizde olsam aksama k. valde ,k.peder, kayin hepsini cagiririm önce dün olanlari anlatir sonra attigi mesajlar ve mailleri gösteririm
eger bir insan sebepsiz yere bana bunlari yapiyorsa olmadik hakaretler ediyorsa hesabini da verir
ama benim anladigim sizin eltinin amacida bu olaylar büyüsün istiyor belkide esinden ayrilmayi kafaya koydu herkese ayri ayri hakaretler yagdirdigina göre

İlk mesajında söylemiştim iftiraya uğrarsın diye, yanılmadım...

Aman uzak dur hırslanmış belli ki...

Allah ıslah etsin böyle insanları...

eltimle aramda hiç bir şekilde laf dalaşı, ya da laf çarptırma gibi şeyler olmamıştı. ama iş çıkışında nadiren kahve içmek için bir araya geldiğimizde aileleyle ilgili sürekli laf arama çabası vardı. ben bunlara asla cevap vermedim. uzun uzun açıklamalar da yapmadım.yok onlar şöyle iyidir vs gibi şeyler yani. ben hepsini seviyorum, umarım sen de zamanla sen de hepsini tanırsın sen de seversin deyip geçiştirdim. eğer millet yanında dedikodularını açarsa da, en fazla 15 dk oturup bir bahaneyle yanlarından kalktım.

az önce k.validem aradı. akşama beni, büyük eltimi ve görümcemi çağırdı. konuşacaklarımız var dedi. valla ben de merak içinde bekliyorum. konu akşamki mesele mi yoksa kaynım mı bir şeyler dedi acaba? belki de alakasız bir şeydir. amaaan durduk yere gerildim

beladan kaçtıkça gelir o seni bulurmuş aynen bu durum yani

siz hiç gerilmeyin bence. burda hatalı siz değilsiniz ki, eğer ki k.valideniz o konuyla ilgili konuşacak olursa sakince anlatın olayın gidişatını, bunlarda bana attığı mailler mesajlar diye çıkarıp gösterin.

karşılık vermemkle çok iyi yapmışsınız..yine kayınbiraderinize teşekkürlerinizi iletin ama eltinizin yaptığıyla ilgili birşey sööylemeyin.kayınpederinizde bir daha sizin işinizle ilgili birşey yapacağında siz tatlı dille uyarın babacım eğer siz yorulacaksanız yapmayın ama kayınbiraderimede birşey söylemeyin eltim bu durumdan sıkıntı duyuyor,dillendirip olayı yokuşa sürmek istemedim onların evliliğinde hzuursuzluk olsun istemem ne olur beni yanlış anlamayın babacım diiyin tatlı dille eltinizin yaptığı çirkinliği dile getirin birdaha işinize yapmamalrınıı isteyin...huzurunuzun bozulmaması dileğimle sevgiyle kalın..

İyi ki en başından beri mesafeli davranmışsınız.

Ayrıca tebrik ettim valla o kadar lafın arkasından terbiyenizi bozmamışsınız.

Yapacağınız en doğru harekette bu olurdu...

Hem ne demekmiş, "kocanın doktorası yüzünden benim eşim mi yorgun kalacak..."

Söz konusu kendi kocasının kardeşi...Tabi ki yapacak!

Bu tipten bir tane de bende var.

Böyle edepsiz, saygısız, fesat,bozguncu tipler kadar zararlı insan yoktur şu dünyada!

canım sen tabiki haklısında

ama nedense onun içinde üzüldüm. kendini dışlanmışmı hisseti acaba. bişeyleri takmış kafasına kurmuş da kurmuş.

ne güzel kayınvalidenle diğerlerinden bi sıkıntın yok.

bence hiç onlara falan anlatıpda ortalığı karıştırma. belliki bi sinirle yazmış onları.

iyilikden güzellikden zarar gelmez sen asilliğinde devam et. konuşabilirsen onuda dinle anlamaya çalış.kimbiliriçinde ne fırtınalar üzüntüler yaşıyor.

ay Allah ım ne olur senin gibi iyi niyetli bir eltim olsaydı inşallah diğer kayınlarım evlendiğinde iyi niyetli art niyet gütmeyen eltilerim olur..ne güzel dua ediyor helal olsun sana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…