eltimin davranışı beni şok etti:(

Elti eltiye eş olmaz , arpa unundan aş olmaz.
kıskançlık insana herşeyi yaptırır hemen hemen aynı şeyler benim başımada geldi.hatta eltim açıkça seni kıskanıyorum da dedi bana.bir doğalgaz yüzünden 2008 den beri konuşmuyoruz üstelik alt katımda oturuyor
allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum

yaaa super asıl sekılde davranmıssınız, bravo sıze dıyerek baslayayaım, eltınız sızı kesınlıkle kıskanıyor bunu anlamamak ımkansız, esınızın doktora yapması, kv ve kp ıle ılıskılerınız, zarıf tavırlarınız.. bundan sonra yapılacak bır sey yok, o kendı sevıyesıyle sıze catacak, sız yıne oralı olmayacaksınız.

ahahahaha nerden buldun bu konuyu sen? kaç yıl geçmiş,elti hakkın rahmetine bile kavuşmuştur

tamamen kıskançlık :) normal bır kafa yapısının sarf edecegı cumleler degıl onlar sen ne sabırlı bır bayansın :) tebrık ederım sakınlıgıne cevap vermemene hayran kaldım.... siyah ve beyaz ne güzel ayırd ediliyor işte değilmi? sen çizgini boyle devam ettır ınana kaybetmezsın... kayınvalıdenle ve k.pederınle esınle aran ıyı olsun eltisi bılmem nesine hiçbişi düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…