eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuşKayınpederiniz sadece onlarda mı kalıyor?
Ya da eltiniz ve kaynınız mı k.pederinizin evinde kalıyor?
ya sorun annem evimde çocuklarıma bakıyo 10 gün dahi olsa annemle beraber durucaklar bunu istemiyorum ben annemde huzursuz olucakiş bulma faslı uzun sürebilir de, ev bulma gibi bir olayları varsa kalmalarında ne mahsur var? sorunlu kişiler mi aranız nasıl?
bi 10-15 gün misafir gibi düşünseniz ev buluncaya dek, çekilmez mi acaba?
ama bi iş bulsun birkaç ay çalışsın, eşyalarını dizsin sonra taşınsın olacaksa bu 2 aydan çok daha uzun sürer, 15 gün sonra kış geldi sokağa mı atalım muhabbeti başlar
eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş
eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş
işte tam eltimin düşüncelerini yazmışsın kaynıma bu söylediklerinin hepsini söylemişBak onlar o şehirde ne kadar mutlu biz burada babana bakıyoruz bizim başımıza kaldı diye kaynınızı darlamıyorsa ve bu yüzden sizin olduğunuz yere taşınmak istemiyorsa ben de jessey değilim o kadar belli ki
Bence haklısınız daha birbirleriyle anlaşamıyorlar iki ay nasıl sizde duracaklar
Kararınızdan dönmemelisiniz
kızın akrabaları var burda oyüzdenmişNeden ille o şehir, başka beklentileri de olacak belli ki
akrabaları varsa neden kendi akrabalarında kalmıyorlar? o şehir diye direten kendisi değil mi?kızın akrabaları var burda oyüzdenmiş
evet işte bende eşime bunu söyledim kaynım açısından düşününce olmazmış öyle..kardeşleri dururken neden kızın ailesinde kalacaklar mış mış mış....akrabaları varsa neden kendi akrabalarında kalmıyorlar? o şehir diye direten kendisi değil mi?
evet işte bende eşime bunu söyledim kaynım açısından düşününce olmazmış öyle..kardeşleri dururken neden kızın ailesinde kalacaklar mış mış mış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?