eltimin derdi bizi gerdi....

Kp onlarda kalmıyor kayın ve etli kp ile yaşıyor, kp in evinde kalıyorlar yani

O iki ay deģil aslında. Gelecek istediği gibi bir iş bulacak, sonra bir ev bulacak, sonra evi taşıyacak ve gelecekler. Rahatı iyi olursa daha yavaş davranacaklar. Bence kayninız ailesiyle gelmesin tek gelsin biraz sizde biraz diğerinde kalır ve eşinden o süreçte ayrı olduğu için acele eder.

2 ay ne ya? Bulur tutar bir ev, eşyalar alınır temizliğiydi cartı curtu derken ne kadar sürebilir? İşini de eve yerleştikten sonra arasın. Öyle bavulu alıp gelecek, sonra yaya yaya ev iş arayacak, başka? Baksın internetten, bulsun bir emlakçı, abilerine sorsun yaşanacak iyi semtleri, gezsin tutsun bir ev.

ya sorun annem evimde çocuklarıma bakıyo 10 gün dahi olsa annemle beraber durucaklar bunu istemiyorum ben annemde huzursuz olucak

Siz e de olsaydiniz hadi bir derece derdim ama anneniz cocuklariniza bakiyormus. Evlilik mi evcilik mi, kayinpederle oturmayi kabul et sonra da cocugu al evi terk et. Ben ailemin evinde bile 2 haftadan sonra daraliyorum. Yurt disinda yasadigim icin gittim mi 2-3 hafta kaliyorum. Kendi annem yani istesem tüm gün ayakalarimi uzatir yayilirim. Ama iki cocuk var dört dönüyorum evde. Yaslandi artik anneme yük olmayalim yormayalim diye temizle pisir topla yika...

Kari koca kucaklarinda bebek biraz orada biraz burada kaliriz muhabbeti yapiyorlar. Bir de hava soguk kis geldi, basimizi sokacak bir ev diyeceklerine orasi olmaz ille burasi yapiyorlar. Gelir gelmez is mi bulacakmis, hadi is buldu diyelim, gelire göre ev arayacaklar esya alinacak yerlesicek... Gittikleri evde kisi gecirecekler orasi kesin.
Eltiniz ailesinin yaninda kalmaya devam etsin. Acinacak durumda görmedim kendisini. Herkes bana ve isteklerime göre hareket etsin diyor.

Ya esinin abisi neden kadinin akrabasinda kalsin kardesi varken.o kadar mi duyarsiz yok yerlesirmis eve ne iki yuzlusunuz altindan kotuluk ariyosunuz kadin zaten bikmis birlik yasamaktan bir an once evini kurup gecer evine.belki esinde senin annenden rahatsiz olamaz mi yani surekli sizdeyse

Bende kaynınızın yanlız gelmesi daha uygun olur düşüncesindeyim.,Hem bu şekilde biraz daha acele eder iş ve ev bulmak konusunda biran önce karısını yanına almak için. Aksi takdirde nasıl olsa rahatız biraradıyız diyip ağırdan alabilir.

annem sürekli bizde değil biz işteyken çocuklarıma bakıyor ben eşimden önce geldiğim içinde eşim annemi hiç görmüyo ayrıca evimde kabul edemem kaynım gelsin iş bulsun ev kursun madem beraberlikten bıkmış gelir geçer güzelce oturur.

Kayni gelip annesiyle mi takilsin? Kadin calisiyorum tüm gün evde yokum, iki cocuguma annem bakiyor benim evimde diyor. Yapici olunur tamam da insan elindekinden kendi huzurundan niye olsun hem de kaprisli dedigim dedik elti icin? Önce ayni evi kabul et sonra da yasli basli baba icin hep biz mi bakicaz basimiza kaldi de. Kapiya konmamislar, kavga gürültü evden kovulmak yok anladigim kadariyla. Bir de deneyeceklermis burada yapabilir miyiz yapamaz miyiz diye. Kucaginda cocuguyla orada burada siginti olacagina gitsin uzak demesin kötü demesin basini sokacak ev bulsun.

Ben bu insanların rahatlığına anlam veremiyorum yaa 2 ay misafir olunur mu bi evde

Geldiğinde iş garantisi var mı?
Hemen ev düzebilecek eşya almışlar mıydı evlenirken yoksa en baştan mı alacaklar?
Siz de kalsalar kendi masraflarını karşılayacak birikimleri var mı?

Kp onlarda kalmıyor kayın ve etli kp ile yaşıyor, kp in evinde kalıyorlar yani
Genelde bu işler nasıl olur bilir misiniz ben kendi ailemden biliyorum. Bakılması gereken büyük yada hasta biri varsa . Ailede durumu en kötü olana teklif edilir. Sizin bakın evinde de siz oturun maaşını da siz alın derler. Durumu kötü olan mecbur kabul eder. Diğer hali vakti yerinde olanlarda anası/babası veya kardeşi nasılsa iyi bakılıyor diye arayıp sormaz. Ayda yılda bir giderler. Ondada hizmet beklerler. Sonra çekip giderler. Bu yaşlıyı kimse evine almak istemez. Bakan kişi bir tatile bile gidemez. Hayatı kısıtlanır. Sonrada bu işten sıkıldığında ben yapamıyorum dediğinde de herkesin etekleri tutuşur çünkü herkesin rahatı kaçacaktır.

Geldiğinde iş garantisi var mı?
Hemen ev düzebilecek eşya almışlar mıydı evlenirken yoksa en baştan mı alacaklar?
Siz de kalsalar kendi masraflarını karşılayacak birikimleri var mı?
bütün yazdıklarınızın cevabı hayır..ortada ne bir iş var ne eşya nede birikim

demek ki bunu siz yapabilecek kapasitedesiniz..kv ve kp daha 50li yaşlarda genç insanlar ayrıca farklı şehirlerdeyiz zaten gelipte bizde kalacak insanlar değiller bu eltim içinde öyle maddi durumları kısıtlı olduğu için beraber oturmayı kabul etti..ayrıca evini ayırsın bakmasın hiç kimse bunun derdinde değil tek dert gelip 2 ay üzerimize düşmeleri sizin gb düşüncesiz olmaları...

Bu hikayanin sonuda yaşlandığındada o yaşlının eziyetini çekip baktıysan ve piskolojik ve bedensel rahatsızlıkların arttıysa ve şikayet etmeye başladıysan eşin dahi o halde bakmasaydın deyip köşeye çekilirler, ondandır gerektiği kadar fedakarlık yapacaksın bütün yükü üstüne almıyacaksın madem ki herkesin annesi yada babası yükler paylaşılacak

Maddi manevi siz destek olacaksınız ama onlar sonra herkesle dost ama sizinle düşman olacak yap iyilik bul kötülük devir bu devir , etrafta nankör ve vefasız çok iyilikten anlamayan
bütün yazdıklarınızın cevabı hayır..ortada ne bir iş var ne eşya nede birikim

eşi rahatsızsa tutar bir bakıcı baktırır çocuklarına.. Kv si çocuklarına bakıyor kadın keyfinden gelmemiş ya. Öyle kv yi öpsün başına koysun o eş.. Benim annem direkt bakamam kızına demişti. Bu kv 2 tane birden bakıyor.

sizler konuyu tam okuyamadınız heralde kv ve kp bakılacak bi durum yok ortada sadece maddi açıdan beraber oturuyolardı..kimse onlara baksın diye bişey istemiyo zaten..evlerini ayırsınlar rahat etsinler ondada sıkıntı yok..tek sıkıntı buraya gelip 2 ay kalmaları...bilmem anlatabildimmi???

Kararınızdan dönmeyin..Kaynın gelsin sizin şehre iş bulsun biraz çalışsın ev bulsun sonra alsın ailesini yanına

Sen ikidir konudan uzaklaşıp başka şeyler anlatıyosun pınar, bu kız da diğer eltiler gibi hayır bana ayrı ev açın diyebilirdi, dememiş, bu isler hep senin anlattığın gibi olmuyo yani

Ben konuda etekleri tutuşan kimseyi görmedim, ayrı eve çıkmasına birsey diyen yok ki,kendin bir karar al ve uygula, ama bu diğer eltileri bağlamaz geleyim 2 ay kalayım denmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…