Sırf onlara yakın olmak içinsekızın akrabaları var burda oyüzdenmiş
Allah aşkına kaç yaşında bu insanlar? bu olaya bile kendileri çözüm bulamamış mı?evet işte bende eşime bunu söyledim kaynım açısından düşününce olmazmış öyle..kardeşleri dururken neden kızın ailesinde kalacaklar mış mış mış....
beraber gelip burada yapıp yapamayacaklarına bakacaklarmış..ne alaka yani el evinde nasıl anlaşılacak bu..hadi neyse banane diyorum evime almam diyorumda bizimkine noluyo bi surat bi surat sanki ben çağırdım onlarıda sahip çıkmıyorum gb.davranıyoAy akrabalarında kalsın o zaman ya da 2 ay daha otursun babevinde, kocasını özledi desem zaten elalemin evinde özlem gideremez
işte tam eltimin düşüncelerini yazmışsın kaynıma bu söylediklerinin hepsini söylemiş
küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
beraber gelip burada yapıp yapamayacaklarına bakacaklarmış..ne alaka yani el evinde nasıl anlaşılacak bu..hadi neyse banane diyorum evime almam diyorumda bizimkine noluyo bi surat bi surat sanki ben çağırdım onlarıda sahip çıkmıyorum gb.davranıyo
Benim eltimde bana böyle yapardıJessey
Evlenirken kv nin dibinden ev tuttular her türlü maddi yardımı aldılar ama bana sürekli işte sen kocanla romantik takıl ben burda yaşlılara hizmet ediyorum gibi mesajlar atardı, biz sarktayız yani duyan maldivlerdeyiz zanneder, ben bu mesajları bir bir ortaya döktüm kavgalar çıktı sayemde evini de uzağa taşımış oldu,ama yapamadılar demek ki gene geldi taşındı kv ile aynı semte
Sinir oluyorum böyle insanlara
Aynen. Görende birbirlerinden ayrılamıyorlar zanneder. İki günde kayınpeder yanındayız diye kadın çekmiş gitmiş, şimdi başkasının evinde nasıl olacak acaba..Allah aşkına kaç yaşında bu insanlar? bu olaya bile kendileri çözüm bulamamış mı?
kadın gelmesi o zaman, babasının evinde kalıversin. adam gelsin akşamdan akşama yatmaya gelir, ev iş arar, bi an önce işini halleder kadını öyle getirir. illa beraber mi olmaları lazım her gün?
Benim amcalarimdan birinin karısı da böyle
O yüzden bu olaylara asinayim
Nereye tasinirkarsa tasinsinlar memnun olmayacak çünkü huyu bu hep başkasında olan tatlı geliyor
Aynen, hem evlilik şartlarını sağlamadan evleniyorlar hem de milleti kıskanıyolar, şu an görüşmüyoruz eltim ve kaynımla ama bir gün görüşürşek ve gene ben hizmet ediyorum gibi laflar duyarsam maddi yardımı sen alıyorsan hizmeti de sen edeceksin dicem, ben de doluymuşum
güvenebilirmym bilmiyorum çok bi arada kalmadık çünkü onunda 1 yaşında bi çocuğu var benimkide 1 yaşında o yüzden ona bırakmak istemem...güvenilirse eltin çocuklarıma sen bak madem bu süre içinde de. eltinler olduğu sürece annen gelmesin.annen tatil yapmış olur.
iş verdiğini anlarsa kaçar belki
asalak gibi yaşıyorlar desene. Allah o duruma düşürmesin...
eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş
eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş
küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??
baştan kabul etmeseydi ozmn ..ben kabul etmedim mesela..büyük eltim kabul etti yapamayınca evini ayırdı buda ayırsın ona karşı değilimki ama gelip beni etkileyemez çalışan ve 2 çocuklu birinede 1 ay gelinip kalınamazEltiniz baştan kabul bile etmiş olsa kayınpederinizin sürekli onlarda kalması biraz haksızlık değil mi Siz 2 elti keyfinize bakın uzakta başka şehirde ayda yılda bir gidin baba nasılsın diye. Tüm kahrı da elti çeksin ne güzel şey. Her ailenin bir safı oluyor. Kusura bakmayın ama eltiniz haklı çekmek zorunda değil. Bakın siz 1 ay bile misafirliğe katlanamıyorsunuz.
ayrıca kp onda kalmıyoro onlara yerleştiEltiniz baştan kabul bile etmiş olsa kayınpederinizin sürekli onlarda kalması biraz haksızlık değil mi Siz 2 elti keyfinize bakın uzakta başka şehirde ayda yılda bir gidin baba nasılsın diye. Tüm kahrı da elti çeksin ne güzel şey. Her ailenin bir safı oluyor. Kusura bakmayın ama eltiniz haklı çekmek zorunda değil. Bakın siz 1 ay bile misafirliğe katlanamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?