eltimin derdi bizi gerdi....

evet işte bende eşime bunu söyledim kaynım açısından düşününce olmazmış öyle..kardeşleri dururken neden kızın ailesinde kalacaklar mış mış mış....
Allah aşkına kaç yaşında bu insanlar? bu olaya bile kendileri çözüm bulamamış mı?

kadın gelmesi o zaman, babasının evinde kalıversin. adam gelsin akşamdan akşama yatmaya gelir, ev iş arar, bi an önce işini halleder kadını öyle getirir. illa beraber mi olmaları lazım her gün?

Ay akrabalarında kalsın o zaman ya da 2 ay daha otursun babevinde, kocasını özledi desem zaten elalemin evinde özlem gideremez
beraber gelip burada yapıp yapamayacaklarına bakacaklarmış..ne alaka yani el evinde nasıl anlaşılacak bu..hadi neyse banane diyorum evime almam diyorumda bizimkine noluyo bi surat bi surat sanki ben çağırdım onlarıda sahip çıkmıyorum gb.davranıyo

işte tam eltimin düşüncelerini yazmışsın kaynıma bu söylediklerinin hepsini söylemiş

Amaç sizin huzuru da bozmak
Ama bilmiyor ki nereye giderse gitsin o karakterle mutlu olamaz
Kabul etmeyin her seylerini hazır edip öyle gelsinker
Önceden taşınınca ne olacak sanki

burada sorunu elti bazına indirmek yerine birine ev ve iş konusunda yardım etmek olarak ele alsanız daha iyi olurdu.mesela yapıcı olarak önce kocasının gelmesi iş bulunca da karısının gelmesi önerile bilir.3 kişiye bakmaktansa 1 kişiye bir süre bakmak daha kolay olur.yapılan yardımları eltiniz bilmezse Allah bilir öyle düşünün.

Haaa oryantasyon istiyor adamlar, sen eşine gerekli şeyleri söyledin ve anlamadı mı,tamam o zaman kaynın ve eline söyle yetişkin insanlarsınız bizi sorunlarınıza dahil.etmeyin de

Benim amcalarimdan birinin karısı da böyle
O yüzden bu olaylara asinayim

Nereye tasinirkarsa tasinsinlar memnun olmayacak çünkü huyu bu hep başkasında olan tatlı geliyor

Aynen. Görende birbirlerinden ayrılamıyorlar zanneder. İki günde kayınpeder yanındayız diye kadın çekmiş gitmiş, şimdi başkasının evinde nasıl olacak acaba..

güvenilirse eltin çocuklarıma sen bak madem bu süre içinde de. eltinler olduğu sürece annen gelmesin.annen tatil yapmış olur.

iş verdiğini anlarsa kaçar belki

Benim amcalarimdan birinin karısı da böyle
O yüzden bu olaylara asinayim

Nereye tasinirkarsa tasinsinlar memnun olmayacak çünkü huyu bu hep başkasında olan tatlı geliyor

Aynen, hem evlilik şartlarını sağlamadan evleniyorlar hem de milleti kıskanıyolar, şu an görüşmüyoruz eltim ve kaynımla ama bir gün görüşürşek ve gene ben hizmet ediyorum gibi laflar duyarsam maddi yardımı sen alıyorsan hizmeti de sen edeceksin dicem, ben de doluymuşum

asalak gibi yaşıyorlar desene. Allah o duruma düşürmesin...

güvenilirse eltin çocuklarıma sen bak madem bu süre içinde de. eltinler olduğu sürece annen gelmesin.annen tatil yapmış olur.

iş verdiğini anlarsa kaçar belki
güvenebilirmym bilmiyorum çok bi arada kalmadık çünkü onunda 1 yaşında bi çocuğu var benimkide 1 yaşında o yüzden ona bırakmak istemem...

eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş

En baştan kabul etmemek lazım işte, insanlar düşünmeden karar verebiliyor.
Neden illa sizin yaşadığınız şehir o da tuhaf?
Her şeyi geçtim hiç bilmediğin bi şehir de ev hadi kolay bulunur da iş bulma süresi uzayabilir..
İşi bulup sağlamlaştırmadan evi de tutmazlar derken bence de kalma süreleri bayağı bir uzar.
Hiç anlam veremediğim başka bir konu ise insanlar böyle bir şey talep ederken nasıl rahatsız olmuyorlar ki?

ev ev üstüne olmaz cidden ya . millet ne kadar anlayışsız evli barklı çocuklu insan başka evli çocuklu birinin evine yerleşiyor bu nasıl bir mantık kalacak yerin olmaz evin yanmıştır Allah korusun yıkılır bir şey olur o zaman başka. Allah düşürmesin tabi de ben sizde kalalım bile diyemem milletteki genişliğe bak ne işleri var sizin evinizde:S

eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş

Eltiniz baştan kabul bile etmiş olsa kayınpederinizin sürekli onlarda kalması biraz haksızlık değil mi Siz 2 elti keyfinize bakın uzakta başka şehirde ayda yılda bir gidin baba nasılsın diye. Tüm kahrı da elti çeksin ne güzel şey. Her ailenin bir safı oluyor. Kusura bakmayın ama eltiniz haklı çekmek zorunda değil. Bakın siz 1 ay bile misafirliğe katlanamıyorsunuz.

baştan kabul etmeseydi ozmn ..ben kabul etmedim mesela..büyük eltim kabul etti yapamayınca evini ayırdı buda ayırsın ona karşı değilimki ama gelip beni etkileyemez çalışan ve 2 çocuklu birinede 1 ay gelinip kalınamaz

ayrıca kp onda kalmıyoro onlara yerleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…