yapılacak en mantıklı şey bu gibi geldi bana gözdağı vermek
eltine ''bende senin benim düğünümde giydiğin gibi kabarık beyaz kuyruklu bir elbise almak istiyorum
bir iki yerde baktım kararsız kaldım bir de senin aldığın yere bakayım '' dersin
sonra almazsın lafını açarsın,alacaktım ama beyaz giyenler gelini kıskanırmış öyle diyorlar dersin
böylelerını ne yapmalı bılmıyorum kı :)))
evlendıkten sonra yıne bu sekılde davranısları olursa sende ona laf sok
senın esınle cekılmıs resmını nasıl facesıne koyma cesaretı gosterebılıyor anlamadım kaynın gormuyo mu yada bırsey demıyor mu
bence nar cıcegı yada kırmızı elbıse gıy catlasın oda
Ah burada anlattıklarım sadece bir parçası düğünde straplez beyaz elbisesinin altına kırmızı iç çamaşırı
giymişti sütyeni sürekli gözüküyodu kaynım zavallıcık habire onun elbisesini topluyordu
kızsa gayet rahat,hatta bir hafta sonu bir grup pikniğinde kızcağız mini şortuyla gelmiş kaynımın arkadasları kızın
baldırına şaplak atıyo hepsi gülüşüyolar.....(bunları görmeyen adam resmemi takacak).eşim ve ben çok rahatsız olduk neyse bunlar beni ilgilendirmiyor ama iş
benim eşime sırnaşmaya gelince kimse kusura bakmasın o takma sarı saçlarını yolarım .
canım merhaba baştan sona kadar okudum yani çok saçma birşey ypamış kendini küçük düşürmüş emin ol senin düşündüklerini başkalarıda düşünmüştür ama kimse dile getirememiştir.
Bence sne onun seviyesine düşmeeee
ama onu çıldırtabilirisn illahaki elticiğinle görüşüyorsunuzdur bir şekildeee biraraya geliyorsunuzdurr ona düğünü için şimdiden kıyafet bakmya başladığını birtane çok beğendiğini beyazla krem arası krık krem güzel bir sade uzun bir elbise bulduğunu söylee, :)))
bir görüdğünde ay bedeni kalmamış alamadım ama beyaz bir elbise aldımmm onun yerine sanad agöstermek isterim falan diye gıcık et hehe :)) düğüne kadar beyaz giyeceini düşünsün dursun :)) kafayı yesin düğün günü en son görün ona kıyafetle:ddd
amanın gece geliyormuş komplo düzneliyormuş dolabına:d
ipek abla abla demek istiyorum izin veriirsensenin sacindaki postijle eltin onuda gectim kaynin ne alaka demekki o kadar guzel olmussun ki cekememislerr
Benim ergen gerisi kardeşim de benim düğünümde bembeyaz bi elbise giymişti, upuzun. Böyle roma tanrıçası gibi dikilmişti düğün boyu. Yine sinirlerim zıpladı hatırlayınca. Hem anneme hem kardeşime bu olayla ilgili kızınca da suçlu ben olmuştum. Nerden bilsinmiş beyaz giyilmeyeceğini, sürekli düğünlere mi gidiyomuş. Hem bana sormuşlar birlikte elbise bakalım diye, nasıl birşey alsın diye, ben hiç yardım etmemişim. Vah vah, görevimi savsaklamışım meğer.
Başka zaman olsa moda ikonu geçinir bi de bu insanlar, insanda azcık kafa lazım.Gelinlik neden renk renk değil de beyaz? Demek ki geline özel. Ya valla sinirden delircem, bak yine aklıma geldi.
Hee bu arada, görümce de ayrı bi dangalak, o da üzerinde bikaç pembe motifi olan bembeyaz bi saten takım elbise giymişti. Sanırım bizim aileler tencere kapak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?