Eltimin düğünü

smac birde beni dusun benim kendi kina gecem icin giyindigim elbisenin aynisini halamda ozurlu kizina almisti ama farkli renkte ustelik demistim ben gelin olacam benim giydigim kiyafetin aynisini giyemez diye bana demsiti ki sen kinada oda dugunde giyer halbuki benim bedenime uyan bir elbise bulamamistim cok zayiftim halen dusundukce bu olayi cok uzuluyorum onunda bekar kizi var aynisinida ben ona yapacam cunku bu durum beni cok uzmustu alay eder gibi biliyormusun

ah ah bu eltiler boylari devrilmesin emi hep kiskanclik bide kayinlar onlara uyuyor hep bi yaris icindeler illaki kardeslerinin veya abilerinin hanimlariyla ugrasacaklar

En büyük acı mı ?

.

Son düzenleme:
bende çok yakınımın düğününde beyaz giymek zorunda kaldım aslında istemiyodum ama en son o elbiseyi buldum fiyatı felanda uygundu zaten tesetürde elbise bulmak zor oluyor ama dümdüz sade bir elbiseydi öyle kabarık mabarık değildi yani gelinle kıyaslayaanda olmadı yinede içim çok rahat değildi ama senin eltin abartmış yani kuyruk kabarık felan ne öyle

bence sen beyaz giyme ama kabarık çoookkk güzel bir elbise giyebilirsin sende kuyruklu rengi süper bütün gözlerin üzerinde olacağı elbise giy canım hatta özel diktir :))

Düğünde gelinliğe benzemesini bi yana bırak beyaz giymek "GÖRGÜ KURALLARI" na aykırıdır.Ben senin yerinde olsam nar çiçeği gibi bir renkte çok şık bir abiye giyerdim.Bir muhabbetle elbiseden falan konu açılırsa da evet aynı elbisenin krem rengi de vardı ama düğünde beyaz giymek görgü kurallarına aykırı olduğundan bu rengi seçtim falan de.Düğünleriniz de yakın olduğundan hep bir rekabet hali sürecek.Muhtemelen çocuklar da yakın aralıkla olur.Sonra bu rekabet çocuklarda devam eder.Bu böyle sürer.Fazla samimi olma.Facedeki o resmin altına da uygun bişey yaz bence.AAa bilmem kim benim kocam damat sen gelinsin e bu kimin düğünü ozaman hahahaha gibi bişey yaz gülücük at gitsin

ayy doğrumu okudum acepp
eltinizin facesinde eşinizle eltinizin resmimi var ayyy bayılazamm

evet tatlım aynen öyle hatta ben arkadas bile değilim kendisiyle
ama o benim eşim onu3 kez silmesine rağmen ısrarla ekliyor.
Gülüyorum,kızıyorumikavga ediyorum, kadınsal şeyler işte....

lütfen yanlis anlamayin yazdiklarimi

hangi görgü kitabinda yaziyor dugunde gelinden baskasi beyaz giymez diye
sonra gelinlerde bir özgüven eksikligimi varda beyaz bir elbise giyene yada aaaaaaa gelin gibi olmusun sözleri can damarlarindn vuruyor
hem bu sözde cok sacma bizim bildimiz aaaaa cok siksin yada guzel olmussun denir,gelin gibi olmus denilenide anlayamadim

canım bence de hiç inme onun seviyesine beyaz falan da giyme şöyle çok iddialı bi kıyafet giy saç makyaj dikkat çekici ol tümüyle laf arasında da düğünde gelinden başka beyaz giymenin yakışıksız olduğunu düşüncesizlik olduğunu falan bi güzel söyle sonra da hiç bişi olmamış gibi devam et sonucu paylaş ama muuuutlaka

O yaptığında kızdığın şeyi yapmayı kendine yakıştırabiliyorsan yap...

nerde okuudum hatırlamıyorum ama bir yerde de özellikle her kız beyaz elbise giyiyormuş sebebine gelince gelinin ayrıcalığı kayınvalidesinin ona taktığı altınlarla oluyormuş; kayınvalide çok takı taksın diye kızlar beyaz giyiyormuş; aslında mantıklı gelmişti

hahaha ay ne hossun canim :)

Süper Fikir

Espri yapıyorsun dimi.

Kimseyle başa cıkmasına gerek yok ki? Hele bir de cocuk yapıcak. Bu zihniyete cocuğu da eklerse vay o bebenin haline

İnat için hamile kalın diyeni de ilk kez görüyorum

tabi ki de espri yapıyordum

şöyle bir şey de geldi aklıma eltine düğünümde giydiğin kıafeti nerden aldın
bende senin gibi beyaz bi kıyafet almak istiyorum senin düğününde de
bu korku ona yeter düğüne kadar içi içini yer ama başka elbise alırsın

canım yerinde olsam şöyle iddialı bi kırmızı giyinir ve düğünde eşimle güzelce eğelnirdim aynen hiiiçç foto cekilmez görmezden gelri ve bütüünnnnn konuklarla sıkı fıkı olurdum, kaynımlada tek cekilirdim böyle yap, beyaz giyinirsen inan bana eltinin akrabalarının aly konusu olursun aynen onun aly konusu old gibi... bence cok güzel ol ve eşinle onu çatlat :)))

bak bu çok akıllıca..

bak bu çok akıllıca..

yapılacak en mantıklı şey bu gibi geldi bana gözdağı vermek

eltine ''bende senin benim düğünümde giydiğin gibi kabarık beyaz kuyruklu bir elbise almak istiyorum
bir iki yerde baktım kararsız kaldım bir de senin aldığın yere bakayım '' dersin

sonra almazsın lafını açarsın,alacaktım ama beyaz giyenler gelini kıskanırmış öyle diyorlar dersin

böylelerını ne yapmalı bılmıyorum kı :)))
evlendıkten sonra yıne bu sekılde davranısları olursa sende ona laf sok
senın esınle cekılmıs resmını nasıl facesıne koyma cesaretı gosterebılıyor anlamadım kaynın gormuyo mu yada bırsey demıyor mu
bence nar cıcegı yada kırmızı elbıse gıy catlasın oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…