• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin düğünü

yapılacak en mantıklı şey bu gibi geldi bana gözdağı vermek

eltine ''bende senin benim düğünümde giydiğin gibi kabarık beyaz kuyruklu bir elbise almak istiyorum
bir iki yerde baktım kararsız kaldım bir de senin aldığın yere bakayım '' dersin

sonra almazsın lafını açarsın,alacaktım ama beyaz giyenler gelini kıskanırmış öyle diyorlar dersin :21:

yasasın kk !!!
ıste budur :)))

Tek açıklaması seviyesiz, seni o kadar iyi anlıyorum ki kına gecemde evli ve 2 çocuklu eltim kırmızı bindallı bi elbise giymişti fesi bile tamdı o derece düşün. Ama ben ailem ve çevrem onun seviyesizliğini tiye aldık sadece :) Hatta düğünde neden gelinliğini giymediğini sordum o kadar kişinin içinde :))

böylelerını ne yapmalı bılmıyorum kı :)))
evlendıkten sonra yıne bu sekılde davranısları olursa sende ona laf sok
senın esınle cekılmıs resmını nasıl facesıne koyma cesaretı gosterebılıyor anlamadım kaynın gormuyo mu yada bırsey demıyor mu
bence nar cıcegı yada kırmızı elbıse gıy catlasın oda

Ah burada anlattıklarım sadece bir parçası düğünde straplez beyaz elbisesinin altına kırmızı iç çamaşırı
giymişti sütyeni sürekli gözüküyodu kaynım zavallıcık habire onun elbisesini topluyordu
kızsa gayet rahat,hatta bir hafta sonu bir grup pikniğinde kızcağız mini şortuyla gelmiş kaynımın arkadasları kızın
baldırına şaplak atıyo hepsi gülüşüyolar.....(bunları görmeyen adam resmemi takacak).eşim ve ben çok rahatsız olduk neyse bunlar beni ilgilendirmiyor ama iş
benim eşime sırnaşmaya gelince kimse kusura bakmasın o takma sarı saçlarını yolarım

Eşimin ailesine gelince kimse haz etmiyor ama ya oğullarına başka kız
bakmassa diye sanırım susyorlar bende susuyorum.Kayınvalidem ise
insanlara aramızdaki soğukluğun kıskançlık olduğunu
söylüyorkendince o kızı koruyor bunu duyunca gidip onu kıskanmadığımı sadece saygı beklediğimi söyledim ama .....

Ne kadar bayağı kadınlar var bir örneği de bu olmuş, böyle insanları görmezden gelmek ve umursamamk verilecek en güzel cevap diye düşünüyorum,kesinlikle ilgi manyağı ve psikolojisi bozuk bir eltiniz var hayırlı uğurlu olsun,anladığım kadarıyla kaynınız pek safça sanırım süsünden boyasından etkilenmiş,eltinizin de kaynınızla ilgilendiği falan yok,zira bu ve türevleri insanlar sevmekten,değer vermekten yoksun,sadece çevrelerindeki mutlu insanları hazmedemeyen ve hayatını huzur bozmaya adamış insanlar.. Uzak durmaktan başta yapabilecek hiçbirşeyiniz yok maalesef,aksi halde her davranışında bir şekilde kendini haklı çıkarmayı başaracak,daha kötüsü başınıza çoraplar örecektir...

eltinin seviyesine hiç inme.onun yaptığını yaparsan onunla aynı konumda olmuş olursun boşver değmez bence:19:
ayrıca bu elti bana çok cahil ve kötü niyetli geldi elinden geldiğince ondan uzak dur muhatap olma :31:

Ah burada anlattıklarım sadece bir parçası düğünde straplez beyaz elbisesinin altına kırmızı iç çamaşırı
giymişti sütyeni sürekli gözüküyodu kaynım zavallıcık habire onun elbisesini topluyordu
kızsa gayet rahat,hatta bir hafta sonu bir grup pikniğinde kızcağız mini şortuyla gelmiş kaynımın arkadasları kızın
baldırına şaplak atıyo hepsi gülüşüyolar.....(bunları görmeyen adam resmemi takacak).eşim ve ben çok rahatsız olduk neyse bunlar beni ilgilendirmiyor ama iş
benim eşime sırnaşmaya gelince kimse kusura bakmasın o takma sarı saçlarını yolarım .

:26:
bu nedir böyle ya...
ben sizin yerinizde olsam olabildiğince uzak mesafeli dururum bu kadına karşı.
eşimi de uyarırım bu kıskançlık değil yani
eltiniz olsun bir başkası olsun kimse kocasının böyle basit bir kadınla muhattap olmasını istemez

onun seviyesine inip kendinizi komik durumlara düşümektense o kadar güzel ve asil durun ki herkes size iltifat yağdırsın
ama eltinize de laf arasında inceden onun yaptığını hatırlatacak bişeyler söyleyin ki hem farkında olsun hemde duyanlarda sizi takdir etsin çünkü herkes olgunlukla aynı tepkiyi vermez

kızlar burayı okuyunca yazmadan duramadım.geçen yaz eşimin küçük kardeşi evlendi.eltim krem rengi bir gelinlik giymişti (ben evlenirken kırık beyaz bir gelinlik beğenmiştim ama k.validem beyaz alalım,dul musun da krem istiyorsun gibi cahilce bir bakış açısıyla engellemişti.sanki bekar ya da 2.kez evlenen ne fark ediyorsa!!ben de kırılmasın diye susmuştum)..neyse..eltimin düğününde bir baktık ki k.validem eltimin gelinliğinin ayını tonunda uzun bir elbise giymiş..şok şok:)millet kaldı öylece,diğer eltimle beni gülme krizi aldı.fotolara baktık sonra hangisi gelin belli değil:)zaten elbisesi de gelinlik gibiydi:53:

canım sen yine iyisin,en azından kayınvalidenle pişti olmamışsın..

benim gıcık eltimde kınamda gelinlik giymişti resmen ve gelin başı yaptırmıştı banada kına gününe kadar hep tembih ediyordu aman sade birşey al sonrada giyersin diye. allahtan kabarık birşey almışım amacı kendisinin gelin benim silik kalmammış demekki. insanlar böyle saçmasapan şeylerle bizim en güzel günlerimizi mahfedebiliyorlar maalesefki herkes iyi niyetli olmuyor. takma sen onun seviyesine de asla inme ben öyle yapıyorum. kendi kendilerini rezil ediyorlar haberleri yok.

Benim ergen gerisi kardeşim de benim düğünümde bembeyaz bi elbise giymişti, upuzun. Böyle roma tanrıçası gibi dikilmişti düğün boyu. Yine sinirlerim zıpladı hatırlayınca. Hem anneme hem kardeşime bu olayla ilgili kızınca da suçlu ben olmuştum. Nerden bilsinmiş beyaz giyilmeyeceğini, sürekli düğünlere mi gidiyomuş. Hem bana sormuşlar birlikte elbise bakalım diye, nasıl birşey alsın diye, ben hiç yardım etmemişim. Vah vah, görevimi savsaklamışım meğer.

Başka zaman olsa moda ikonu geçinir bi de bu insanlar, insanda azcık kafa lazım.Gelinlik neden renk renk değil de beyaz? Demek ki geline özel. Ya valla sinirden delircem, bak yine aklıma geldi.

Hee bu arada, görümce de ayrı bi dangalak, o da üzerinde bikaç pembe motifi olan bembeyaz bi saten takım elbise giymişti. Sanırım bizim aileler tencere kapak. :47::47:

Ben hiç takılmam böyle şeylere. İster beyaz giysinler ister siyah ister yeşil.

Niye ayıplanacak ki beyaz giydiğinde? Siz bunu demeseniz benim aklıma gelmezdi beyaz giyenlerin ayıp ettiği.

Benim düğünümdede kız kardeşim, kuzenim, çok sevdiğim bir kız arkadaşım beyaz giymişti. Ve fotograflarda da harika çıkmıştık.

Hiç kimseden duymadım 'ayyy ne ayıp beyaz giymişler gelin gibi olmuşlar.' diye.

Gelin belli canım kim ne giyerse giysin.

Bu arada sen kendin ol. Senin çeyizlerinin gittiği gün kendini istetmiş olabilir.

Eltilerin çogu kendini çekemez zaten.

Sizde beyaz giymek ayıpsa başka renk giy.Sonra seninde arkandan derler çok ayıp beyaz giymiş derler.

Konunun başını okudum detayları okuyamadım ne karar verdiniz bilmiyorum. Ama bencede onun seviyesine inmeyin. Kesinlikle çok özenli bir kıyafet seçin mümkünse tuvalet olsun ama rengi krem yada beyaz olmasın. Gümüş olabilir yada siyah - beyaz karışık bişey olabilir. Üstü beyaz altı siyah beyaz karışık çok güzel tuvaletler var mesela. Hatta kafamda bir iki model belirdi olurda resimlerini bulursam paylaşırım.

canım merhaba baştan sona kadar okudum yani çok saçma birşey ypamış kendini küçük düşürmüş emin ol senin düşündüklerini başkalarıda düşünmüştür ama kimse dile getirememiştir.
bence sne onun seviyesine düşmeeee
ama onu çıldırtabilirisn illahaki elticiğinle görüşüyorsunuzdur bir şekildeee biraraya geliyorsunuzdurr ona düğünü için şimdiden kıyafet bakmya başladığını birtane çok beğendiğini beyazla krem arası krık krem güzel bir sade uzun bir elbise bulduğunu söylee, :)))
bir görüdğünde ay bedeni kalmamış alamadım ama beyaz bir elbise aldımmm onun yerine sanad agöstermek isterim falan diye gıcık et hehe :)) düğüne kadar beyaz giyeceini düşünsün dursun :)) kafayı yesin düğün günü en son görün ona kıyafetle:DDD
amanın gece geliyormuş komplo düzneliyormuş dolabına:D

canım merhaba baştan sona kadar okudum yani çok saçma birşey ypamış kendini küçük düşürmüş emin ol senin düşündüklerini başkalarıda düşünmüştür ama kimse dile getirememiştir.
Bence sne onun seviyesine düşmeeee
ama onu çıldırtabilirisn illahaki elticiğinle görüşüyorsunuzdur bir şekildeee biraraya geliyorsunuzdurr ona düğünü için şimdiden kıyafet bakmya başladığını birtane çok beğendiğini beyazla krem arası krık krem güzel bir sade uzun bir elbise bulduğunu söylee, :)))
bir görüdğünde ay bedeni kalmamış alamadım ama beyaz bir elbise aldımmm onun yerine sanad agöstermek isterim falan diye gıcık et hehe :)) düğüne kadar beyaz giyeceini düşünsün dursun :)) kafayı yesin düğün günü en son görün ona kıyafetle:ddd
amanın gece geliyormuş komplo düzneliyormuş dolabına:d

ah işte illaki konusmuyoruz maalesef ben çok fazla gidip gelmiyorum
karışmıyorum işlerine genelde kalabalık yerlerde görüşüyoruz ondada uzaktan selamlaşıyoruz ben
o geldiğinde hep hoşgldin falan diyordum ama kayınvalidemin evinde o içerdeyken ben gittim bacak bacak üstüne atmış ne bir toplanma ne bir bişey yanındada eşim onun ayağının ucundan dolaşıp geçtim eşimin yanına baktım yer yoktu hiç
ne bir kalkma kız öyle oturuyor yani ilişki bundan ibaret benim onunla paylaşacak hiçbirşeyim yokki

ipek abla abla demek istiyorum izin veriirsen :1:senin sacindaki postijle eltin onuda gectim kaynin ne alaka demekki o kadar guzel olmussun ki cekememislerr :27::27:

tabii ki tatlım, memnun olurum. O gün kendimi çok gzüel bulduğum için, düğüne gitmeden evvel o halimle fotoğraf çektirip, büyütüp salona koydum. Her geldiğidne görüyor o resmi, acaba hala üzülüyor mu..:-)

Konu sahibi arkadaşım, size tavsiyem rekabete girişmeyin, en baştan mesafeyi koyun. Rekabetin sonu yok, en sonunda tatminsiz bir kadın olur çıkarsınız.

Bir insana 40 gün iyilik yaparsan o insanlar aran düzelirmiş, ama 40 gün pes etmeyeceksin ki iyi niyetine inansın. Tasavvufun kaidelerindne biri bu. Dene bak, pişman olmazsın. Rekabet, didişmek sana bişey katmaz. Önce sinirlerini bozar, sonra kocanla huzurunu.

Ben de eltimle çok sorun yaşadım. Kah onu düzeltmeye çalıştım, kah rekabete girdim karşılık verdim. Ama tek çare "yok saymakmış" yeni anladım. Anladığımdan beri huzurluyum. Toy bir insanı eğitemezsin ve eğitmek zorunda değilsin.

Nadiren görüştüğümüzde çok havadan sudan konulardan konuşuyorum, o bana çok samimi davransa bile oyuna gelmiyorum ve asla samimi olmuyorum. Seviyeyi koruyorum. Ara ara o gene bileniyor, yapıyor bişeyler, üzerinde durmuyorum.

Ne kadar ayıp giyecek başka renk bulamamış mı ?Bence sizde onun düğününde onun size yaptıgının aynısını yapında anlasın yaptıgının ne kadar yanlış oldugunu o duyguyu oda yaşasın bence.

evet tatlım aynen öyle hatta ben arkadas bile değilim kendisiyle
ama o benim eşim onu3 kez silmesine rağmen ısrarla ekliyor.
Gülüyorum,kızıyorumikavga ediyorum, kadınsal şeyler işte....

bu yazdığını okuyunca o kişinin cidden psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum geçmişinde yaşadığı bir ezikliği var bence çok da komik yaptıkları gerçekten gülüp geç. ama o düğün için hazırlan çok hoş çarpıcı bir elbise hazırla saç makyaj kendi gelin saçında nasıl araştırmışsan neler yapmışsan aynı titizliği göster ama bu hazırlıklardan kimseye bahsetme eşinle olabildiğince eğlen hep güleryüzlü ol onu da boşver herkes kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyordur merak etme ve bence bekle ve gör:) öptüm

ogun cok iddali giyin ama sende beyaz bir elbise giyinme. :) onun ile yarisir gibi olursun. Ama içinde kalmasin kiz iddali giyin ve suslen..

Benim ergen gerisi kardeşim de benim düğünümde bembeyaz bi elbise giymişti, upuzun. Böyle roma tanrıçası gibi dikilmişti düğün boyu. Yine sinirlerim zıpladı hatırlayınca. Hem anneme hem kardeşime bu olayla ilgili kızınca da suçlu ben olmuştum. Nerden bilsinmiş beyaz giyilmeyeceğini, sürekli düğünlere mi gidiyomuş. Hem bana sormuşlar birlikte elbise bakalım diye, nasıl birşey alsın diye, ben hiç yardım etmemişim. Vah vah, görevimi savsaklamışım meğer.

Başka zaman olsa moda ikonu geçinir bi de bu insanlar, insanda azcık kafa lazım.Gelinlik neden renk renk değil de beyaz? Demek ki geline özel. Ya valla sinirden delircem, bak yine aklıma geldi.

Hee bu arada, görümce de ayrı bi dangalak, o da üzerinde bikaç pembe motifi olan bembeyaz bi saten takım elbise giymişti. Sanırım bizim aileler tencere kapak. :47::47:

yazmadan edemiycem mesajına çok güldüm özellikle ergen gerisi ve bizim aileler tencere kapak kısmına

Back
X