- 31 Ekim 2013
- 21.611
- 72.692
- 798
- 41
- Konu Sahibi cesursincap
-
benim gibi düşünen birinin daha çıkmasına çok sevindimsize bi zararı yoksa eşinizi arasın nolcak ki?
ya valla ben de sizin gibi düşünenleri anlamıyorum :)Bu evin hanımı benim misafirleri ben ağarlıyorum bundan sonra bana haber versen daha güzel olur deyin.
Bi durum olur elbette eşinin kardeşine mesaj atarsın halini hatırını da sorarsın ama misafir gideceğin evin hanımına haber verirsin bu böyledir.Eşine haber versin nolcak diyenleri anlamıyorum bu yüzden.Adamları kıskanmayalım okey de bu başka bi durum yani
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
gerçekten miAa çok ayıp ne münasebet siz nasıl izin verirsiniz böyle davranmasina elti ya adı üstünde kim oluyor da eşini arıyor kendisini görümce sayıyor herhalde terbiyesiz valla ben çok kızardım tavrinizi koyun bu düpedüz terbiyesizlik
benim gibi düşünen birinin daha çıkmasına çok sevindim
az kalmıştı ban yemeyi falan göze alıp yazdığım yorumu silecektim bende mi bi sıkıntı var diye :)
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Esin sana demiyor muMerhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Bi evin misafire uygun olup olmayacağını kadınlar belirler genelde.Keşke öyle olmasa ama bu böyle.Ikramları erkekler hazırlamıyor.Hadi onu geçelim benim evime gelmek için sadece eşime sorulması beni rahatsız eder.Kendimi yok sayılmış hissederim.ya valla ben de sizin gibi düşünenleri anlamıyorum :)
eşine haber versin ne olacak diyenlerdenim
neticede eşime haber verecek eşimle konuşup ortak karar vereceğiz neticede o yüzden ha bana sorulmuş ha eşime ne farkı var ki cidden anlamıyorum
size bi zararı yoksa eşinizi arasın nolcak ki?
tuhaf!!
sorulmuş cevap vermemişsiniz eşinizle konuştunuz mu bu durumu
arkadaşların yazdığı gibi eşiniz çeksin ayarı
yok yahu o kadar da değil. telefonu olmasında ne sakınca var ki?Gorumcen olsa anlarim da elti nedir Allah askina. Bana gore esinin telefonunun onda olmasi bile sacmalik, ne gibi iletisim ihtiyaclari olabilir ki? Ben olsam esimle kesin bir sekilde konusurdum ya telefonu acmasin ya da acinca benimle degil esim ile konus desin, hatta esim kismini da bastirarak soylesin. Bence sen de eltini gormezden gel, bak bakalim nasil hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?