Eltimin Halleri...

Bu evin hanımı benim misafirleri ben ağarlıyorum bundan sonra bana haber versen daha güzel olur deyin.
Bi durum olur elbette eşinin kardeşine mesaj atarsın halini hatırını da sorarsın ama misafir gideceğin evin hanımına haber verirsin bu böyledir.Eşine haber versin nolcak diyenleri anlamıyorum bu yüzden.Adamları kıskanmayalım okey de bu başka bi durum yani

tuhaf!!
sorulmuş cevap vermemişsiniz eşinizle konuştunuz mu bu durumu
arkadaşların yazdığı gibi eşiniz çeksin ayarı

ya valla ben de sizin gibi düşünenleri anlamıyorum :)
eşine haber versin ne olacak diyenlerdenim
neticede eşime haber verecek eşimle konuşup ortak karar vereceğiz neticede o yüzden ha bana sorulmuş ha eşime ne farkı var ki cidden anlamıyorum

Aa çok ayıp ne münasebet siz nasıl izin verirsiniz böyle davranmasina elti ya adı üstünde kim oluyor da eşini arıyor kendisini görümce sayıyor herhalde terbiyesiz valla ben çok kızardım tavrinizi koyun bu düpedüz terbiyesizlik

Eşin topu sana atacak, ben bilmem X'e sor bakalım bir işimiz var mıymış diyecek. Anca böyle halledilir diye düşünüyorum. Sen arayıp söylersen sanki kıskanmışsın gibi algılayabilir. Ama eşin sana yönlendirirse daha doğru olur.

Kv bazen eşime sorar hazır seni aramisken şunu ne yapalım diye onda bile eşim blue yu ara ona sor der bu elti sizi sallamiyor kendisine aynısı yapılsa yeri göğü yıkar kesin

Sizde onun eşini arayın bugün musait değiliz eltim eşime söylemiş te bilgilendireyim dedim kayıncığım :)

Esin bisey demiyir mu sana bu kadin niye
Esin sana demiyor mu
niyebeni ariyor diye yada.ona demiyor mu esimle konus diye yada eltinin eşi demiyormu sen neden kardesimi arıyorsun diyee??

Bi evin misafire uygun olup olmayacağını kadınlar belirler genelde.Keşke öyle olmasa ama bu böyle.Ikramları erkekler hazırlamıyor.Hadi onu geçelim benim evime gelmek için sadece eşime sorulması beni rahatsız eder.Kendimi yok sayılmış hissederim.

Belki o size sorar dite arıyordur hem eşin neden demiyor sizi aramasını. Eşinize söyleyin desin sizi arasın ama aranız iyiyse bir sorun yoksa çok büyütmeyin siz söyleyin şakayla karışık niye beni aramıyorsun diye.

Eşin telefonu açınca orada değilsen '' x burada değil gelince söyleyeyim arasın seni.'' diyebilir. Orada isen ''Dur x e vereyim telefonu.'' diyebilir.

Genelde böyle olmuyor mu zaten ?

Gorumcen olsa anlarim da elti nedir Allah askina. Bana gore esinin telefonunun onda olmasi bile sacmalik, ne gibi iletisim ihtiyaclari olabilir ki? Ben olsam esimle kesin bir sekilde konusurdum ya telefonu acmasin ya da acinca benimle degil esim ile konus desin, hatta esim kismini da bastirarak soylesin. Bence sen de eltini gormezden gel, bak bakalim nasil hissediyor.

benim de görümcem yapıyor bunu. geçen gün eşimi arayıp ertesi gün ikimizin yemeğe gideceğimizi söylemiş. eşim eve geldi yarın kardeşim yemek yiyelim dedi diyor. yahu dedim ne alaka. bilinçli yapmıyor ama 2-3 oldu. eşime dedim. brettayı ara kendin söylesene neden bana söylüyorsun de dedim. haklısın hiç düşünmedim diyor. normal konuşurken herhalde konusu geçiyor ona söylüyor. ama dile getirmedikçe nasıl anlayacaklar ki.

yok yahu o kadar da değil. telefonu olmasında ne sakınca var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…