- 28 Nisan 2016
- 10
- 5
- 1
- 45
- Konu Sahibi cesursincap
-
biraz sert olmamış mı tavrınız yaaaaKayınvalidemleri yemeğe almıştım zamanında, eşimi aramış tatlı var mı alalım mı diye.. Ki eşim suyun yerini bile bilmez.. Direk aradım, bu evde tatlıyı yemeği oğlun mu yapıyor sanıyorsun böyle şeyler kadına sorulur işgüzarlık yapmayalım lütfen dedim. Bi daha öyle şeyleri soramadı eşime. Direk söyle bence.
biraz sert olmamış mı tavrınız yaaaa
Eşin eltin ona yazdığında 'planları @cokyalnizimbeatam ile yapın' desin.
Bi kere senin esin Afedersin salak mi niye demiyor ki beni niye arıyor ?? Onun kocası demiyor mu elini ara bayan bayana çöz niye kardesimi arıyorsun? ? Böyle saçma şey görmedim. Esin niye halletmiyor yenge ben.nerden.bileyim ara hanımı bayan bayana halledin niye demiyor. Benim aklıma valla eltimin gözü eşimde mi diye bile gelirdi.
ya yapmayın Allah aşkına ne kadar kolay günah alabiliyorsunuzBi kere senin esin Afedersin salak mi niye demiyor ki beni niye arıyor ?? Onun kocası demiyor mu elini ara bayan bayana çöz niye kardesimi arıyorsun? ? Böyle saçma şey görmedim. Esin niye halletmiyor yenge ben.nerden.bileyim ara hanımı bayan bayana halledin niye demiyor. Benim aklıma valla eltimin gözü eşimde mi diye bile gelirdi.
Yok yok amacim kötü şeyler dusundurmek değil ben fikrimi başıma gelse nası dusunurum onu yazdım. Bi kere değil sürekli ariyormus. Olcak şey mi hiç nerde görülmüş erkekle plan yapılması. Bu konu da ben kocasinda gözü var demiyorum. İnsanın aklına o bile gelebilir diyorum.ya yapmayın Allah aşkına ne kadar kolay günah alabiliyorsunuz
altı üstü bir davet için aramış
insanın aklına neleri düşürüyorsunuz günahtır yahu
yok yahu o kadar da değil. telefonu olmasında ne sakınca var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?