- 31 Ekim 2013
- 21.612
- 72.693
- 798
- 41
- Konu Sahibi cesursincap
-
dedektif gbi sordum ama son zamanlarda yapıyorsa bir düşünün belki bir şeye kırılmıştır.
sizin farkedemediğiniz bir şey olmuş olabilir.kendince bu şekilde anlatmaya çalışıyor,tavır olarak yapıyor olabilir.
Eşinizin yengesiyle arası nasıl? Siz sonradan mı katıldınız aileye?Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
bana sanki tavır yapıyor gibi geldi.ama bilemem yinede.bir insan durduk yere yapmaz çünkü bunu.ya ilk baştan böyle olmalı ki olsaydı o zaman rahatsız ederdi bu durum sizi.ya da dediğim gibi birşeye kızdıBilmiyorum ki. Fark ettiğim bir şey olmadı ama
eşinizle sizden daha önce samimiyet kurduysa belki o yüzden alışkanlık ilk önce ona soruyordur
bilmem bence büyük bir sorun değil
hele de aranız iyiyse bence hiç takılmayın boşverin sonuçta kimi aradığı önemli değil sonuçta ikinizi de dahil ediyor plana önemli olan o
Eşinizin yengesiyle arası nasıl? Siz sonradan mı katıldınız aileye?
bana sanki tavır yapıyor gibi geldi.ama bilemem yinede.bir insan durduk yere yapmaz çünkü bunu.ya ilk baştan böyle olmalı ki olsaydı o zaman rahatsız ederdi bu durum sizi.ya da dediğim gibi birşeye kızdı
evet o yüzden farketmediniz.eşinizle konuştunuz mu konuyu bilmiyorum ama cevap olarak planları ben yapmıyorum.çokyalnızımbeatam la konuş.o ne derse ben uyarım derse bir daha tekrarlanmaz belki ama tekrarlanıp tekrarlanmamasından ziyade neden böyle yaptığı önemli olanAslında aynı şehirde yaşamaya başlayalı birkaç ay oldu. Belki de ondan fark etmedim.
Konuşun. "Bir sorun mu var? sen hayırdır?!" deyin :)Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Geçmişten Bir samimiyetleri varmış.Alışkanlık hali olmuş.Ben sonradan katıldım. Ama o 5 ben 3.5 yıllık gelinim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?