Eltimin Halleri...

Şimdi şöyle arada sırada eşinizi de arayabilir tabi öyle denk gelmiştir falan filan olabilir.Ama sürekli böyle olması bana da sıkıntılı bi durum gibi geldi hani böyle takmıyor gibi ya da bak ben sana daha ısınamadım gibi algılardım ben de sanırım.
Ben olsam eşimle güzelce konuşur bu durumun beni üzdüğünden bahsederdim.Eşiniz de her aradığında ya da her yazdığında ben eşime sorayım ya da siz onunla aranızda konuşun ben müsait değilim desin.
Bunu birkaç kez tekrarlasın anlar sanırım böylece kimse de kırılmamış olur.

Kayınvalidemleri yemeğe almıştım zamanında, eşimi aramış tatlı var mı alalım mı diye.. Ki eşim suyun yerini bile bilmez.. Direk aradım, bu evde tatlıyı yemeği oğlun mu yapıyor sanıyorsun böyle şeyler kadına sorulur işgüzarlık yapmayalım lütfen dedim. Bi daha öyle şeyleri soramadı eşime. Direk söyle bence.

telefonu al eşinin elinden anım bu evin kadını benim bana sor de

Yahu ben mi degisigim anlamadım. Benim eltimle aram iyidir ama bende genelde kaynimi ararim. Hiç sorun olmadı bu aramızda.
Başka derdiniz mi yok sizin, yada ben mi anormalim.

Acikca sor kadina neden beni aramiyosun numaramimi sildin
Böyle seyleri benle hallet de.

Sizden önce de samimiyetleri varsa alışkanlık olmuştur diye düşündüm.

Ben olsam yüzüne söylerdim kibar bi dille rahatsızlığımı. Ondan da anlamıyorsa o nasıl eşimi arıyorsa bende onun eşini arardım.

Ara o eltini eşimle değil benimle muhatapsin anladın mi de. Ve esine de acmayacaksin o telefonu dersin

Bi kere senin esin Afedersin salak mi niye demiyor ki beni niye arıyor ?? Onun kocası demiyor mu elini ara bayan bayana çöz niye kardesimi arıyorsun? ? Böyle saçma şey görmedim. Esin niye halletmiyor yenge ben.nerden.bileyim ara hanımı bayan bayana halledin niye demiyor. Benim aklıma valla eltimin gözü eşimde mi diye bile gelirdi.

esın ben bılemem kadınlar kendı aranızda programlasıp halledın desın
esımı arayacagına kazayla benı aradın sanırım esımı ara konusun desın

esın soylemelı bunu

usturupsuz bı kadınmıs ne munasebet senı aramıyor da esını arıyor
2 senelık evlıyım 1 kere bıle kaynımı aramadım

Aynı şeyi esimin ailesinden yapanlar oldu. Eger misafir olmak istiyorlar ve esimi ariyorlarsa, esim Elysion'a sorun diye bana yönlendirdi hep. Ister arar, ister aramazlar onlara kalmiş. Esiniz halleder yani bunu anca. Kalkip size sormadan elalemle plan yapmasin bi zahmet.

Görümceyi anlıyorum da bizde elti eşimle ne alaka. Sende kaynını ara davetler de nabız ölç bakalım tepkisi ne olacak eltinin. Şakayla karışık hayırdır ayran içtik ayrı mı düştük filan de.. Eşine de söyle açmasın bilerek seni arıcak mı yoksa ille onu mu arayacak bi duruma bak..

esin telefonlari acmasin oyle olunca mecbur sizi ariycak belki kafasina girerde anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…