- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
- Konu Sahibi cesursincap
-
telefonu al eşinin elinden anım bu evin kadını benim bana sor deMerhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Sonradan katılmakla ilgisi olamaz ki zaten, mesela görümcem bize gelecekleri zaman ya da kendi evlerine bizi davet edeceği zaman 40 yıllık kardeşini değil beni arıyor musaitmisiniz diye,usul böyle çünkü.Ben sonradan katıldım. Ama o 5 ben 3.5 yıllık gelinim.
Eşinize aratin ve eşiniz cokyalnizimbeatamin programı varmış gelemiyoruz desin. Ya da siz kayninizi arayın programım var eltime soyle gelemiyoruz de.
Ara o eltini eşimle değil benimle muhatapsin anladın mi de. Ve esine de acmayacaksin o telefonu dersinMerhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
yaaa söyle esin e yazdıgında esın dicekki valla bizde gezme islerini programları esım hallediyo sen onu ara bu kadar basittBöyle direkt sorunca gerginlik çıkabilir sanki.
Görümceyi anlıyorum da bizde elti eşimle ne alaka. Sende kaynını ara davetler de nabız ölç bakalım tepkisi ne olacak eltinin. Şakayla karışık hayırdır ayran içtik ayrı mı düştük filan de.. Eşine de söyle açmasın bilerek seni arıcak mı yoksa ille onu mu arayacak bi duruma bak..Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Hiç te çıkmaz. Size geliyomuşuz haberim yok başka plan yapmıştım. Bi dahakine beni ara filan. Derim ben olsam hiç te umrumda olmaz ben üzülene kadar o üzülsün..Böyle direkt sorunca gerginlik çıkabilir sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?