- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
böyle davrandığı kişinin evine neden gitmek ister ki insanMerhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
daha öncede yapardı ama son zamanlarda mı dikkatinizi çekti?yoksa son zamanlarda mı yapmaya başladı?
eşinizin sölemesi hem daha iyi olur hemde kapak olurMerhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
eşin acmasin aradiginda. mecbur arar seni. esim işte,mesgul benimle konusabilirsin de.
Şimdi ara de ki akşama size geliyomuşuz bana niye söylemedin de.
böyle davrandığı kişinin evine neden gitmek ister ki insan
o zaman o yazdiginda esin okumadan silsin. okumamis gibi gorunsun.Whatsapptan yazıyor.
Ben biraz kaba söyledim :) sen kibar bi dille söyle.Böyle direkt sorunca gerginlik çıkabilir sanki.
dedektif gbi sordum ama son zamanlarda yapıyorsa bir düşünün belki bir şeye kırılmıştır.Sanırım daha önce de daha çok esimi arardi ama arada da beni. Şimdi sadece esimle hallediyor her şeyi.
Ben biraz kaba söyledim :) sen kibar bi dille söyle.[/QUOT
Ah bir becersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?