Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

valla bilmiyorum....esim ben yokmusum gibi davraniyor....cok kötü bi gece gecirdim uyumadim dogrudürüst...simdi de ise geldim....

yakınlık gösterdiğinde ne yapıyor?uzak mı duruyor...eşin..

eşinle aranın bozulmasını hazmedemiyorum lal hemde eltin yüzünden..

yakınlık gösterdiğinde ne yapıyor?uzak mı duruyor...eşin..

eşinle aranın bozulmasını hazmedemiyorum lal hemde eltin yüzünden..

gel sen onu bana sor...ben yaklasmiyorum...bi haftadir isten geldiginde uyuyor gibi yaziyorum...not yaziyorum dolapta yemek var su var bu var diye....

yakinlik gösteremiyorum ztn göstersem bile o yaklasmaz sanirim mesajimdan sonra....

gel sen onu bana sor...ben yaklasmiyorum...bi haftadir isten geldiginde uyuyor gibi yaziyorum...not yaziyorum dolapta yemek var su var bu var diye....

yakinlik gösteremiyorum ztn göstersem bile o yaklasmaz sanirim mesajimdan sonra....

ama böyle davranırsan eşin senin geçimsiz olduğunu düşünecek..:44:

ne yapmaliyim peki?

bir kere en başta eşinle aranı iyi tut; o hatalı bile olsa,taktik bu..

eltini sürekli anlatma; mağdur taraf sensin,sessiz kal bir süre;

sonra yavaş yavaş eşine sana yapılan haksızlığı ;ona ilgi gösterdiğin zamanlarda anlat..
kurnaz olmak zorundayız;bize yüklenen görev çok ağır,eşlerimiz de sağolsun bir anlayışlı bir anlayışlı....

bekliyeyimmi yani...

hem adim atmak istiyorum ama arkamda durmadigi aklima gelince sinir oluyorum....

bekliyeyimmi yani...

hem adim atmak istiyorum ama arkamda durmadigi aklima gelince sinir oluyorum....

sinirin sana faydası yok lalcım..Bende nelerine sinir oluyorum ama napayım ki yanımda olmasını sağlamak adına taktik yapıyorum,bizim eşlerimiz objektif bakamıyorlar olaylara,e bide onlara küstük mü haksız olan biz oluyoruz gözlerinde,tek başına bu insanlarla başa çıkamazsın,eşini yanına almalısın,başka yolu yok,,,

benimle hic bi sekilde konusmuyor....görmemezlikten geliyor...yatarken aramiza ucurum kuruyor...bilmiyorum nasil yaklasacagim....

evveli gün gece bi an uyandim eli yüzümdeydi o kadar mutlu oldumki....onu cok özledim...bu nasil bi istir anlamiyorum...hem özlüyorum hem kiziyorum....

dün gece defalrca yatip geri kalkti...uyumadi dogrudürüst bende öyle....

sirf yabanci gibi oldugumuz icin onun tavrini görmemek icin bi haftadir o gelmeden uyumaya calisiyorum ama dün cok kötüydü....

bak sana birşey anlatayım;

geçen akşam günüm var misafirim gelcek;

eşim bana ne dese beyenirisin;eltimi çağırıp çağırmadığımı sordu;

kan beynime sıçradı,tersledim eşimi;

sonra sakinleyince aldım karşıma,

canım dedim,biliyosun bayram seyran gelmez eltim,oğlum hastalınır gelmez,misafiri gelir kaynanamı çağırır beni çağırmaz dedim,söyle haksızmıyım dedim,çağırmamakta ,hiç sesi çıkmadı,bozuldu;

yani eşimin ne işine gelir eltim,sanki kaynım beni çok mu düşünüyor,soruyor mu eltime,çağırdın mı diye,yooooo

ama benim eşim bu işte,gelde çatlama,ama ne faydası var...sabit fikirli adam....

ama öfkenin faydası yok,bende yavaş yavaş ona empoze ediyorum bazı şeyleri,anlaması için..

aslinda bal gibi biliyorlar kimin ne oldugunu ama islerine gelmiyor....Allahim herkesin yardimcisi olsun....

elti mi ????? amann be güzel arkadaşım ne takıyorsun ararsa arasın insanlara bu kadar değer vermeyin.-sevmek kadar nefret de bir insana verdiğin değerdir.-en değerli sizsiniz. boşverin gerisini ne koca ne elti ne yaprsa yapsınlar. kıymetlendirmeyin bu kadar yahu... güzel kardeşim unutma en değerli sensin gerisi boş.....umursama en güzel cevap o kadar düşünme bu kadını

ya haklisiniz ama bunu kac insan yapabiliyorki...her gün ic ice sayiliriz...bi iki görmezden geliyorum ama bi yerde bende patliyorum...

kafayı bu kadar takma diyorum ya bende yaşadım bunları....önceden bende kayınvalidemi görümcemi eltimi şunu bunu o kadar taktım ki. seninki gibi arkamda olmayan bir eşim var...bir zaman sonra insan hiç bir şeye değer vermiyor.ne eşine ne şuna ne buna ....aman ne yaprsa yapsın diyorsun

peki sen üzerinde durmayinca birseyler degistimi?yani esin bazi yelerin farkina vardimi?

ya diyorum ya önemli olan benim düşüncelerim ben böyle mutluyum...kimse umrumda değil... önceden kafaya taktığım zamanlar ben onları eleştirdikçe onlar eşimin gözünde daha da kıymetleniyordu. şimdi çok fazla değer vermiyorum. hiç de umrumda değil.kim ne demiş kim ne yapmış...kendine daha çok vakit ayır.çalışyırsun hafta sonunun bir gününü kardeşlerinle veya arkadaşlarınla geçiryada alışveriş yap.. pazar gününü de eşine ayır..... biz bu erkeklere çok değer veriyoruz sonrada oturup kendimizi yiyoruz... bi daha dünyaya gelemeyeceğiz...Kendine farklı uğraşılar bul. Kafandaki düşünceleri çok dinleme...

insan yasaya yasaya ögreniyor sanirim....

seytan diyorki git kapisina seviyorum diye haykir......

canım daha yeni evliyim, tecrübem yok ama.. Başka kişiler için eşinle aranı bozma bence, erkeklerin kafası, düşünceleri bizim gibi çalışmıyor. Sen onunla iyi ol, arana mesafe koyma tabi biraz sabır( bende çok sabırsızım herşey o an konuşulsun halledilsin istiyorum, ama en iyisi doğru zamanı beklemek) inan her şey yoluna girer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…