hayir canim hersey yine ters gidiyor...daha kötüye...aksam cok kötü tartisdik.....
o günkü tartismanin devami sayilir canim....sürekli yani bisey cikiyor....:26::26::26::26: Eltin yüzünden mi?:26:
bilmiyorum ama biraksin da isleyecegim sevabi ben düsüneyim yaaaa hayret bisey...beni kocamla huzursuz ettiler...
çok haklısın valla ayrıca sen hayır deseydin diyenlerede şunu söyleyim eşinin hayır demesi gerekti senin değil sonuçta senden değil eşinden istemiş seni takmamış seni takmayan insanla ne muhattap olcaksınki şu kaynanaları gıcık eltileri boğasım geliyo bende elti olcam yakında bırak arkadaşımı kendim için çok zorda kalmasam asla istemem bişey mecburmu insanlar benim işimi yapmaya ya
ayyy şu eltini boğmak istiyorum resmenn..
yüzsüz insan yaaaa. hem daha önceki alışveriş mevzusundan çok kırılmış numarası yapıyor hemde yine çocuklarının masraflarını size ödetmeye çalışıyor.
çok çıkarcı bir insan. birkere daha önceden sana çok kırılmış olsa sizden hiçbirşey istememesi gerekirdi. utanmadan sıkılmadan devam ediyor. onlar size ne yapıyorlar acaba bu gibi konularda?? çok merak ediyorumm.
yine tartışmışsınız galiba, eşinde herkese melek bir sana gelince aslan oluyor. niye sizin masaj yastığınızı eltinizin annesine vermeye çalışıyorki. gitsin alsınlar yanii. hemde sana sormadan böyle birşeyi söylüyor. benim eşimde böyle olsa bende çok sinir olurdum. kaç yıllık evliydiniz siz canım çocuk varmıydı??
bencede çocuk yapmamakla iyi etmişsin. daha yeni evlisin. gerçi çocuk olsa belki bu kadar onlara harcamaz ailesini daha çok düşünür diyorum. ama bellide olmaz tabii. değişmeyen çocuk olsa da olmasa da değişmez.
eltin bilerek yapıyor sanırım. çok ayıp yaa dilenci olmuş resmen kadın. bende kimseden birşey isteyemem ama benim eltide seninki kadar yüzsüz olmasada yüzsüzdür. hep insanlardan birşeyler bekler ve herkesi kendine hizmet ettirir.
işte orda sende şey deseydin bizimde elimiz çok sıkışık ama ben kimseden birşey isteyemem falan deseydin. ama zaten ne desen suçlu oluyorsun, eşin yine seni suçlardı.
valla insanlari adam yerine koyup konusmak yaramaz,en guzeli misiileme o oyle mi yapiyor sende sakayla o sekilde takil..sende iste..o nasilsa sende oyle ol.sana demistim insanlar acigini gordukce kizdirmak icin inadina uzerine gelirler.
senin yapman gereken guleryuz,tatli dille esini yola getirmek ve dediklerini yaptirmak.onlarin aciklarini bulunca da kavga ederek degil,uzuldugunu dile getirerek esine soyleyebilirsin.hemen pes etme bugun yapmazsa esin yarin yapacak ama yapacak.
yola getirmek senin elinde.baskalari yuzunden kavga etmeyin artik.olan size olur onlar mutlu mesut gecinir hicte uzerine alinmazlar biz sebep oldukta mutsuz oldular demezler.hersey sizde biter.
onlar yokken esini kazanmaya bak.hep kavga,gurultuyle bir yere varamazsiniz.
arkadaslar dün detayli yazamadim...pazartesi isten ciktim....esim aldi...birlikte bi market gibi bi yere gittik almam gereken bi kac bisey vardi....eltimi birsey sormak icin aradim...onlar da tam o sirada disardaymis...türkiyeden biri bisey siparis etmis...ona bakiyorlarmis...neyse ben telefonu kapattim...esim ne yaptiklarini sordu...bende söyledim...ardindan abisini aradi...abiside bakmasini istedi yine gittik bakmaya(ama bir daha tövbe esime söylemem)...aksam da eltimin kaynanasina eltimin ablasini ugurlamaya gittik...laf nerden acildiysa bizim evde bi masaj yastigi var lafi ona getirdi...esim tutturdu illa eltimin annesine sana vereyim diye....orada tabiki sesimi cikarmadim...eve gelince fikrimi söyledim tabi...sen benim evimde ki kullandigim seyi nasil vermeye kalkarsin diye...1-2 kez demedi defalarca söyledi...(bunu ilk kez yasamiyorum daha önce de evimdeki ates ölcme aletini kardesine göndermeye kalkti ben istemeyince adim kiskanca cikti)...inanin kiskandigimdan degil gitsin yedi sülalesine alsin eger cok gerekliyse ama benim evimde kullandigim seyi vermeye kalkmasi bana cok sacma geliyor....öyle dediysem hemen verecegim anlamina mi geliyor diye bu sefer o bana cikisti...ve yine büyük tartisma cikti...tabi alt yapisi da vardi daha önceki tartismadan....bana demedigini birakmadi yok efendim cani isterse yegenlerine bilmem ne kadar para verirmis...benim gibi bir insan görmemis...hemen vericem dediyse verecegi anlamina mi geliyormus....neler neler...ben ona b evlilikte ne vermisim...bir gün güler yüzle karislamamisim...onlar onun yigeniymis...abisi bizden artik para felan istemezmis bu alisveris meselesinden dolayi...parami istemiyormus....ay basi geldigi icin böyle yapiyormusum parayi vermemek icin....bundan sonra hic biseyine karismazmisim diledigini yaparmis....inanin söyledikleri karsisinda agzim acik kaldi....
canım sen ne dersen de eşine ters tepki yapıyor...
Bırak hepsini kendi hallerine..
Ne yaparlarsa yapsınlar
Sana dokunmasınlarda...
her gün ayni dört duvarin arasindayken olmuyor malesef canim....
anlıyorum canım;
ancak böylede düzelmiyor eşin inadına yapıyor eltinde..olan sana oluyor ama..
en cok da bu para meselesi sacma geldi...ay basi yaklastigi icin böyle yapiyormusum(diger konuyu okuduysan anlarsin)....
onlar bulur bir sebeb...her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?