Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

defalarca yazdim yine yaziyorum:))
guleryuzunle,tatlidilinle..esin kendi soylemis eve gelince yuzun asik.sende onun istedigi gibi biri ol.hemen herseye sinirlenme..tabiki rahatsiz oldugun seyleri soyle ama guzel bir dille.ve uzatip,abartmadan..
sen esini kazandiktan sonra o da seni uzmemek icin istemedigin seyleri yapmayacaktir..

onu evde olup karsilamam 10 da 1 ihtimal canim...esim sinirlenince her zaman dogruyu söylemezki...bütün iyi seyleri unutur....bugün psikolog aradi randevu verdi....umarim ise yarar...

(sen benden iyi bikmadin yaaa...Allah senden razi olsun....)

canım bence senin tek sorunun insanlara hayır diyememen ,
bizde öyleyiz özellikle eşim ,
sonrasındada kendi kendini yer ,noolucak böyle ben neden insanlara hayır diyemiyorum diye
,bense sonuç ne olıursa olsun canımı sıkmam,
oldu bitti,geçti gitti ,o tür olaylara takılıp kalırsam ooooo hayat elden gider,boşver buda bir tecrübe olmuş olur
hele hele böyle konular yüzünden birbirinizi kırmak üzmek kesinlikle çok çok yanlış ,
sinir anında insan kendine hakim olmayı öğrenmeli ,allah kolaylık versin canım

senin esin en azindan sonradan da olsa kendini sorguluyormus...benimki yaptigina gögsünü geriyor.....

insanlar sinirlendiklerin de genelde karsisindaki suclar..ya birseyler yetersizdir,ya yoktur yada inkardir..
mesela sana gore sen esinle ilgilisin ama esine gore de tam tersi olabiliyor..
evde oturup karsilama tamam ama kapidayken boynuna atla,onu cok ozledigini soyle..odada yalnizken yanina git sirinlik yap,birsey isteyip istemedigini sor,arada pohpohla..
arada bir de tabiki tirnaklarini cikart:))
bende birseyler yasadim..uzun zaman zaman sonra anladim sinirlenmekle kesinlikle olmuyor.daha da inada biniyor hersey ve ben uzuldugumle kaliyordum.insan dibe vurunca biraz daha olgunlasiyor,degisiyor.
bende oturdum dusundum,yeni kararlar aldim.ve kendimi toptan degistirdim..tabi onu da..esimin uzerinde calismalarim devam ediyor:))hala daha emek verdigim seyler var.onlari da kiracam:))
esinin yardim almayi kabul etmesi iyi olmus.olumlu bir gelisme.

bu psikolog destegi yazdiklarini yapmamda yardimci olur umarim...daha önce gitmistim cok memnundum....

esimin bu sekilde davranmasini birazcik da aile ortaminda büyümemesine bagliyorum...bazi insan yasamadigi icin daha cok degerini biliyor bazisi bilmedigi icin yasattirmiyor....

haklisin aile onemli..ilk egitim ailede basliyor.ama inan ailesi olan bir erkekte de mutlaka problemler oluyor.
bundan sonra cok daha iyi olacaktir,esine destek ol mutlaka.

haklisin aile onemli..ilk egitim ailede basliyor.ama inan ailesi olan bir erkekte de mutlaka problemler oluyor.
bundan sonra cok daha iyi olacaktir,esine destek ol mutlaka.

sen benim diger konumu okumusmuydun....tek problem bu degil malesef...tabiki destek olurum ama bazen cok sacmaliyor canim....o zaman da ben kendime yediremiyorum....

psikolog yardımını kim alıyor lalcım?

ikimizde alicaz sanirim...yani en son söyledigimde kabul etmisti...ama ben suan seans hakkinda biraz kararsizim...yani aslinda ilk basta onunla gitmek istemiyorum ama ilk seansa birlikte gidip sonra tek tek gideriz belki....

ikimizde alicaz sanirim...yani en son söyledigimde kabul etmisti...ama ben suan seans hakkinda biraz kararsizim...yani aslinda ilk basta onunla gitmek istemiyorum ama ilk seansa birlikte gidip sonra tek tek gideriz belki....

eşinin buna evet demesi çok güzel;

Başka erkek anmaz bile=eşim gibi...

birşeyleri düzeltmek istediğini gösterir;

bir gidin bakalım....inşallah faydası olur..

eşinin buna evet demesi çok güzel;

Başka erkek anmaz bile=eşim gibi...

birşeyleri düzeltmek istediğini gösterir;

bir gidin bakalım....inşallah faydası olur..

ya onada belli olmaz....o gün gelince kalkip gitmicem derse sasmam...

Kızlar benimde bu konuyla alakalı kücük bir sorunum var, eltim degil ama '' adayım '' .
Bu kadın, konu ben olunca birseyleri sürekli benden bekliyor neden gelmiyorum, neden aramıyorum vs. vs. Erkek ark. sürekli gecistiriyor hatta cok kavga ettik onunla bu sebep yüzünden.. Abisiyle yasıyor erkek arkadasım ve bu konuya gelince onların evinde yasıyorum, ne diyebilirim derken, yengesi diger eltisini cagırırken, benim erkek ark. ne cagırıyorsun sunu yaa cagırma iki de bir deyip karısabiliyor? Sizce de tezat bir durum yok mu ortada? Bazen ben kız tarafı mı oluyorum diye sasırmıyor degilim.. Benim ondan hic bir beklentim yok ne haddime söz yok, nisan yok ki, olsa bile gene birsey beklemem ben..
Erkek arkadasım kısa süre önce bana baskı yapmaya basladı sen gel olsun, evlenince istedigin gibi olucak hersey söz, simdi direkt bana yansıtıyorlar falan diyor.. İyi de bu sefer ben kendimden ödün vermis olucam nasıl alısırlarsa öyle gitmez mi??? 2 yıllık evli eltisini bile nerdeyse hergün arayıp cagırabiliyorsa ki o eltisi yahu ben daha dıs kapının dıs mandalıyım anlayamıyorum yaa??? Cok merak ediyorum ondan da böyle seyler bekledi mi? yoksa bana özel birseymi bu?

Bu konu cok sinirlerimi bozuyor.

Son düzenleme:

canim Allah seninde yardimcin olsun...aile ici problem cok kötü oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…