eltimin tavırları !

Kendi bilir be canım...
Hiiiç üzülme, görüşmezsiniz olur biter.
Zaten bu derece kıskanç bir kadınla muhabbete girmemen gerek.
Sen hiçbir şey yapmadan sana böyle davranıyorsa, ilerde ne olur hiç düşündün mü?
Düşünmüşsündür elbet.
O yüzden yol yakınken kes ilişkini bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar daha oncekı konumdan bılenler bılır 21 yasındayım nısanlıyım eltımde bır ay once evlendı o ıkı senedır nısanlıydı ben 9 ay olucak ıste. ılk gunden berı bana karsı tavırları cok garıptı ama ben saf saf onunla ıyı olabılmek ıcın cabaladım gecen kurban bayramında evıne gıtmıstım kv ve kp ıle ama onun bana karsı tavrı cok kotuydu seker uzattı bende cok yemıstım almaıyım deyınce ıyı sen bılırsın dıye tersledı ve aksam boyunca yuzume bakmadı.kayınvalıdemde karsılastıgımızda benım ortugum yere sırtını cevırerek oturuyor ve muhabbete hıc gırmyyor benımle teyzesı ölmüştu bas saglıgı ıcın aradıgımda bıle soguk soguk konustu ve kapattı o celısıyor ben calısmıyorum kayınvalıdemle gorusmemızı benım oraya gıtmemı kıskanıyor aslında onlar evlendı bı ay oldu artık bızım dugun ıslerı konusulmaya basladıgında bız ıkı sene bekledık onlarda beklesın dıye ters bı tutum sergılemıs nısanlım anlattı. onların beklemesının sebebı ıse kendı aılesydı. en son sahıle gıdıcektık kayınvlıdemı almaya oraya gıttık bız aıleek arabada beklıyoduk nısanlım annesını almaya gıttı yengesı ve abısınıde cagırmıs cok yorgunmus gelemıycegını soylemıs nısanlımda sızı eve bırakalım ozaman yurumeyın demıs arabaya geldıler selm verdı sadece ve gectı oturdu (arabamız servıs aracı ) ne benı ne annemı opmedı nasılsın ıyımısın demedı neyse ınerkende sadce kvdeme ustune basa basa ANNE hadı ıyı aksamlar dedı ve ındı kv cok sınırlendı benımde agırıma gıttı acıkcası.

dugununde oynamak ıcın yanına yaklastıgımda dondu ve baska bı tarafa gıttı. ne evıne cagırdı ne baska bırseyıne kızlar. benı gordugunde rahatsız olduu cok cok bellı kayınvlıdem bu durumu ona sordugunda ıse memeleketımı soylerek samsunluları sevmıyorum demıs oneyou da cok havalı demıs kı kızlar ınanın bu zamana kadar ılk defa bı ınsanla bu kadar catıstım anlasamadım kendıme sasıryorum normalde ınsanlarla yakın olmayı seven bı ınsanım. sımdı ben eltıme karsı nasıl bı tutum sergılemelıyım ? uzun oldu ama okuyun lutfen cevap verın.
arkadaşım kayınvaldenle konuşursun böle böle yapıor görüosun diye tatsızlık çıkmaması için bende onla görüşmek istemiorum diye nişanlınada söyle 2 sene beklesinler lafını duyunca bi laf söleyememişmi ?yakın olsan ne olur uzak olsan ne olur karnını omu doyuruyor evine gelirsede kovarsın arabana binerse kovarsın ağlamayana kimse emzik vermez....hadi geçmiş olsun hayat böle böle tecrübe sahibi yapıor insanı....

arkadaşım kayınvaldenle konuşursun böle böle yapıor görüosun diye tatsızlık çıkmaması için bende onla görüşmek istemiorum diye nişanlınada söyle 2 sene beklesinler lafını duyunca bi laf söleyememişmi ?yakın olsan ne olur uzak olsan ne olur karnını omu doyuruyor evine gelirsede kovarsın arabana binerse kovarsın ağlamayana kimse emzik vermez....hadi geçmiş olsun hayat böle böle tecrübe sahibi yapıor insanı....

soyluyorum onlarda herseyın farkındalar bana sen yıne saygını koru bosverbırsey deme dıyorlar nısanlım cevabını vermıs ama ne dedgını suan hatırlamıyorum.bende onu hıcbırseyımde ıstemıyorum bunu kayınvalıdeme soyluycem zaten.ama ıllakı orda karsılasıcak o zaman nasıl davranmam gerektıgını bılmıyorum.

Son düzenleme:
Kendi bilir be canım...
Hiiiç üzülme, görüşmezsiniz olur biter.
Zaten bu derece kıskanç bir kadınla muhabbete girmemen gerek.
Sen hiçbir şey yapmadan sana böyle davranıyorsa, ilerde ne olur hiç düşündün mü?
Düşünmüşsündür elbet.
O yüzden yol yakınken kes ilişkini bence.

dusunuyorum da kestıremıyorum gercekten dugun hazırlıklar basladıgında bıle neler yapar bılemıyorum.

kendini ne zannediosa artık... amaan hiç muhattap olma sende.. aynısını sende ona yap.. daha evlenmeden kıskanmaya başlamış seni belli ki... ben olsam bana nasıl davranıosa aynı şekilde ona davranırdım.. herkesin derdi sıkıntısı var hayat da mücadele verdiği bişeyler var..bi de böle tipler çıkıo arada... bu ne yaa...

canım sende o sana nasıl davranıyorsa ,öyle davran ,muhtemelen kıskanıyor olabilir.elti bu kayınvalide değil ,ezdirme kendini ,ama boşyerede saygısız davranma derim,kafanada takma belkide sıcak ilişki kurmaktan hoşlanmayan bir tiptir ,böyle düşün ve üstüne hiç düşme derim.sevgiler

soyluyorum onlarda herseyın farkındalar bana sen yıne saygını koru bosverbırsey deme dıyorlar nısanlım cevabını vermıs ama ne dedgını suan hatırlamıyor.bende onu hıcbırseyımde ıstemıyorum bunu kayınvalıdeme soyluycem zaten.ama ıllakı orda karsılasıcak o zaman nasıl davranmam gerektıgını bılmıyorum.

tmm olay tmm artık herkes kendine yapar saygı işi saygı gösterene saygı gösterilir..orda karşılaşırsan sinirlenmicen lafı dürtüverecen yokmuş gibi davranacan o parladığında zaten o kaybeder..yada ordayken gitmicen ve sakın ağzını bozma nişanlını memnun etmeye bak sen gerisini boşver

kendini ne zannediosa artık... amaan hiç muhattap olma sende.. aynısını sende ona yap.. daha evlenmeden kıskanmaya başlamış seni belli ki... ben olsam bana nasıl davranıosa aynı şekilde ona davranırdım.. herkesin derdi sıkıntısı var hayat da mücadele verdiği bişeyler var..bi de böle tipler çıkıo arada... bu ne yaa...

gercekten oyle sureklı nısanlım ıcın arabasını aldı yakındada evını alır dıye konusup konusup duruyormus sanırım nısanlımı kıskandıgından benıde kıskanıyor onun gıbı davrandıgımda kayınpederım ve kayınvalıdemın gozunde kotu olmaktanda korkuyorum cunku o suan onların gozunden baya baya dusmus durumda.

canım sende o sana nasıl davranıyorsa ,öyle davran ,muhtemelen kıskanıyor olabilir.elti bu kayınvalide değil ,ezdirme kendini ,ama boşyerede saygısız davranma derim,kafanada takma belkide sıcak ilişki kurmaktan hoşlanmayan bir tiptir ,böyle düşün ve üstüne hiç düşme derim.sevgiler

dogru kendı aılesı dısında ınlara cokda sıcak davranan bı ınsan degıl ama benı sevmedıgını de acıkca kayınvalıdeme soylemıs. ben sımdı onu hıcbırseyımde ıstemıyorum bunu kayınvalıdeme nasıl soluycem.yuzunu gordugumde butun enerıjım dusuyor gozlerımı acamıyorum sesını duydugumdada aynı ılk defa bı ınsana kası boyle oldum.

gercekten oyle sureklı nısanlım ıcın arabasını aldı yakındada evını alır dıye konusup konusup duruyormus sanırım nısanlımı kıskandıgından benıde kıskanıyor onun gıbı davrandıgımda kayınpederım ve kayınvalıdemın gozunde kotu olmaktanda korkuyorum cunku o suan onların gozunden baya baya dusmus durumda.

cnm sen kayınvalidene kayınbabana eltine davrandığın gibi davranmayacaksın ki.. eltin ne yapıosa ne ediosa beceremio... kıskanmayı bile becerememiş bence.. herkese söyleyerek anlatarak seni kötülemek onun ucuzluğunu gösterir...bundan sonrası senin elinde.. ne samimi olacaksın ne de çok uzak.. bak böle insanlar sana dost gibi yaklaşır, güvenirsin.. kayınvalidenin arkasından falan attırmaya çalışır dertleşiyoruz bahanesi ile.. sonrada gider kayınvalidene anlatır.. kesinlikle güven olmaz... dikkatli ol

eltinin sendenhoşlanmadığı gün gibi ortada ve senle görüşmeyi kesmek için yakında kavga çıkaracağını tahmın edebiliyorum

ayrıca daha 21 yaşındasın canım benım bu ne acele 9 aydır nişanlısın kaç yıldır tanıyosun nişanlını daha çok gençsin

biraz gez toz para kazan harca istediğin gibi takıl sonra zaten evlenirsin

ama artık nişanlanmışsın bence evlilik için acele etme.biraz tanıyın birbirinizi tanıyacak vakitte kayınvalide elti kayın bilmemne dıdının dıdısını katıyorsunuz işin içine

bilemedim...neyse zaten konu bu değil.

cnm sen kayınvalidene kayınbabana eltine davrandığın gibi davranmayacaksın ki.. eltin ne yapıosa ne ediosa beceremio... kıskanmayı bile becerememiş bence.. herkese söyleyerek anlatarak seni kötülemek onun ucuzluğunu gösterir...bundan sonrası senin elinde.. ne samimi olacaksın ne de çok uzak.. bak böle insanlar sana dost gibi yaklaşır, güvenirsin.. kayınvalidenin arkasından falan attırmaya çalışır dertleşiyoruz bahanesi ile.. sonrada gider kayınvalidene anlatır.. kesinlikle güven olmaz... dikkatli ol

valla canım suan hıc muhabbetımız olmadı oyle sırtını donerek oturuyodu bana sen dusun. benı orda gordugunde yuzu dusuyor.zaten evıne hıc gıtmedım gıtmemde en son yaptıgı seyden sonra kayıncalıdem cıldırdı zaten ama oglunun hatrına bırsey demıyor.bıgun dugunden sonra ordaydık yemek yıyoduk nısanlımın cok kılo aldıgını soyledı nısanlımda artık uc evım oldu sızede gelır yemek yerım gıbısınden oda ben calısıyorum aksam sat 6 dan sonra kımseyı kabul etmıyorum dedı ben :53: oldum daha o ınsanın evıne zaten gıdılmez.

eltinin sendenhoşlanmadığı gün gibi ortada ve senle görüşmeyi kesmek için yakında kavga çıkaracağını tahmın edebiliyorum

ayrıca daha 21 yaşındasın canım benım bu ne acele 9 aydır nişanlısın kaç yıldır tanıyosun nişanlını daha çok gençsin

biraz gez toz para kazan harca istediğin gibi takıl sonra zaten evlenirsin

ama artık nişanlanmışsın bence evlilik için acele etme.biraz tanıyın birbirinizi tanıyacak vakitte kayınvalide elti kayın bilmemne dıdının dıdısını katıyorsunuz işin içine

bilemedim...neyse zaten konu bu değil.

yorumun ıcın cok sagol uzun zamandır bırlıkteyız lıseden sonra okumayıncada babamda gezdıgımızı duyunca nısanlanmaya karar verdık canım.

boşver ya takma kafana böyle şeyleri sende araya mesafe koy uğraşma samsunluları sevmiyomuş sevmezse sevmesin bende seni sevmiyorum dersin olur biter kendisi çok mu iyi sanki burda da samsunlu tanıdıklarım var hiçte kötü insan değil samsunlular ben kötü olarak hiç bilmem

boşver ya takma kafana böyle şeyleri sende araya mesafe koy uğraşma samsunluları sevmiyomuş sevmezse sevmesin bende seni sevmiyorum dersin olur biter kendisi çok mu iyi sanki burda da samsunlu tanıdıklarım var hiçte kötü insan değil samsunlular ben kötü olarak hiç bilmem

her memleketın ıyısıde kotusude vardır bence memeleketle ne alakası var o kıskanclıgından yapıyor ve o bahanenın arkasına sıgınıyor bence.

her memleketın ıyısıde kotusude vardır bence memeleketle ne alakası var o kıskanclıgından yapıyor ve o bahanenın arkasına sıgınıyor bence.

tabi iyiside var kötüsü de ama özellikle bazı iller için ordan adam çıkmaz filan denir o bakımdan dedim yani dediğin gibi bencede kıskanıyo bu yüzden o sana ne kadar ilgiliyse sende ona o kadar ilgili davran sonra bi de sağda solda der ben yüzüne bile bakmıyorum benimle konuşmak için kırk takla atıyo yalakalık yapıyo der zaten herkes onun nasıl biri olduğunu görmüş bu yüzden senin ona karşı olan davranışın kimsenin moralini bozmaz bi şey olursa sende konuşmuyo benimle ben niye onunla konuşıyım ki filan dersin

tabi iyiside var kötüsü de ama özellikle bazı iller için ordan adam çıkmaz filan denir o bakımdan dedim yani dediğin gibi bencede kıskanıyo bu yüzden o sana ne kadar ilgiliyse sende ona o kadar ilgili davran sonra bi de sağda solda der ben yüzüne bile bakmıyorum benimle konuşmak için kırk takla atıyo yalakalık yapıyo der zaten herkes onun nasıl biri olduğunu görmüş bu yüzden senin ona karşı olan davranışın kimsenin moralini bozmaz bi şey olursa sende konuşmuyo benimle ben niye onunla konuşıyım ki filan dersin

haklısın aslında bundan sonra bende o bana nasıl davranıyorsa bende ona aynı sekılde davranıcam.

ayy ben bayılırım öyle sorunlu insanları gıcık etmeye inan kardeşin yada yakın arkadaşın olsaydım kesin o kızı 100 defa mor rengine sokar kırmızılar içinde evine postalardım :52: :1:
ben de de var bi gariplik öyle entresan insanlarla uğraşmayı seviyorum :52: ki o kişiler benimle uğraşırsa işin zevki artıyor
sende bunu avantaja çevir kv kp nişanlık yokken iğnele gitsin kız..heşey karşılıklı :52: :52:

ayy ben bayılırım öyle sorunlu insanları gıcık etmeye inan kardeşin yada yakın arkadaşın olsaydım kesin o kızı 100 defa mor rengine sokar kırmızılar içinde evine postalardım :52: :1:
ben de de var bi gariplik öyle entresan insanlarla uğraşmayı seviyorum :52: ki o kişiler benimle uğraşırsa işin zevki artıyor
sende bunu avantaja çevir kv kp nişanlık yokken iğnele gitsin kız..heşey karşılıklı :52: :52:

ayy hıc gulucegım yoktu canım ya sen sagol keske olsaydın walla benım onu gorunce butun enerım dusuyor cevap veremıyorum pek fazla normalde boyle bı ınsan deıgılım bende oyle ınsanlarla ugrasamayı severım ama o kızı gorunce halsızlık cokuyo ustume butun enerjımı alıp goturuyor hıv bısey dıyemıyorum dur bakalım daha nısanlı oldugum ıcın pek de bı araya gelemıyoruz alıstıkca bende senın gıbı mosmor eder yollarım evıne heralde :)

Back
X