• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle aramızda olanlar

Senin yerinde olsam,ki Allah korusun:)ne kv elti asla gereksiz muhabbetlere girip samimi olmam.Madem kv'niz dedikoducu aranızı bozuyor, inanan eltine'de mesafeni koy.Aynı binada hepiniz oturmuyorsanız kapat kapını mis gibi evinde otur.Kimseyi araştırma keyfine bak dicem ama sen pek rahat duran birine benzemiyorsun.Bu arada eltini arayıp sen bana niye böyle davrandın bişeymi yaptım çabalarına girme,bu seni küçük düşürür.
Kimseyi arastirmiyorumki yalan söyleyince dikkat ettim. Yoksa böyle birşey aramızda olmadı hiç. Zaten normal aramiz. Cok samimi değiliz. Eltimin öyle davranmasi ve benim bunu sormam. Daha önceleriydi. Yani bu olay olmadan önce.

Kimseyi arastirmiyorumki yalan söyleyince dikkat ettim. Yoksa böyle birşey aramızda olmadı hiç. Zaten normal aramiz. Cok samimi değiliz. Eltimin öyle davranmasi ve benim bunu sormam. Daha önceleriydi. Yani bu olay olmadan önce.
Az önceki konunuza'da yorum yazdım,mesela orada demişsiniz kaynım numaramı silmiş yazmışsınız,ona istinaden dedim.

Az önceki konunuza'da yorum yazdım,mesela orada demişsiniz kaynım numaramı silmiş yazmışsınız,ona istinaden dedim.
Yok vallahi araştırsaydim merak etseydim. Ogun haberim olurdu. Abimin teli kırılali bir ay olmuş daha bugün öğrendim. Bende kötü düşünmeyim hemen diye size danistim.

Back
X