Eltimle artık baş edemiyorum lütfen yardım edin :(

Uyusuk_sirine

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
73
40
8
Arkadaşlar merhaba nasıl bir insan karşı karşıyayım bilmiyorum daha 2.5 - 3 aylık gelin ama huzur kalmadı ailemizde.
Sürekli bi dengesizlik anlam veremiyorum ve en çok anlam veremediğim yeride şu ki kaynanamın bana karşı eltimi kötüleyip ama onunla karşı karşıya gelince hiçbirşey yokmuş gibi davranması..
Gelin geldiğinden bu yana eşimle kaynımın arası hep limonu hep kavga benimlede ne yapmak istiyor anlamış değilim başlarda nişanlılığında yaptığı şeyleri yutup bir abla gibi yeni evli diye destek oldum sonrasında kaynanam ben eltim aynı ortamda olduğumuzda sanki ben yokmuşum gibi davranmalar aksine birşey gördünmü gidiyorum paylaşıyorum bak felan yok zamanla farkettimki kız benle anlaşmak istemiyor neyse birgün evinin oraya gittik eşimle aramızda hiçbirşey yoktu ama beni gördü ama yüzüme bile bakmadı gitti evine hızlıca kapısını kapattı (bildiğin suratıma kapatır gibi) bende bu meseleden sonra arama mesafe koydum artık onunla muhattap bile olmak istemiyorum kaynanam bu son meseleyi bilip başalarda bana destek verdiği halde şimdi işte ben eltilerimle çok iyiydim aleme karşı olmaz böyle şeyler sanki ortada çok büyük birşey var gibi laflar etmeye başladı ardından eltim (kaynanamın zoruyla olduğunu biliyorum) 2 kere misafiri geldi aradı gel diye ama bu kadar isteksiz çağrılır insan emin olabilrsiniz. Bende musait değildim birindede rahatsızdım gitmedim aslında zaten gitmek istemiyordum aklıma evinin oraya gittiğim gün geliyor insan köpek olsa bir dönüp bakardı ya..
Sonrasında kaynanam geldi eltim ona diyormuşki ikidir çağırıyorum gelmiyor resmen bildiğin şikayet ediyor beni bunu ilk yapışı değil böyle yaparak kendini paklıyor güya. nasıl bir üçgenin arasına düştüm bilmiyorum arkadaşlar kaynanam desen eltimi aldığından bu yana pişmanmış öyle söylüyor ama gel görki görünende öyle birşey yok
Eltim desen dengesizmi denir ne denir bilemedim kafam çok karışık ne yapmalıyım kv karşı genede saygıda kusur etmeme çalışıyorum ama bu bildiğin düpedüz yüzsüzlük ne yapmalıyım yardım edin

Gorusmek istemiyordur
Siz de kimsenin ablasi degilsiniz,olmak zorunda hic degilsiniz. Kaynananiza soyleyin,yetiskin kadinim ben,kiminle istersem onunla gorusur samimi olurum deyin.

Ben bas edilemeyecek boyutta buyuk bir sorun oldugunu dusunemedim bu durumun nedense

görüşmek zorunda değilsiniz ki...kaldı ki kaynananız size tabiki onu kötülememeli sonuçta sizin eltinizle aranızda sorun çıkarsa bu eşlere de yansır.bence kadın sizin eltinizle aranızdaki mesafeyi anlamış arada kendince yumuşatmaya çalışıyor.

görüşmek istemiyosanız aynen aradığında gitmeyin, aynı ortamda olmak durumunda kalırsanız da mesafeli olun.

eltiler iyi anlaşacak diye bir kural yok.ama saygıyı da korumak lazım diye düşünüyorum.böyle olursa kimse zarar görmez.siz de dert olarak görmeyin bence bunu.

Samimi olmak zorunda değilsiniz ki anlayamadım ben problemi. Mesafeli olun ikiniz de mecburiyetten görüşün olsun bitsin.

Ayrıca sizle olan diyalogu şikayet gibi anlamanız ilginç. Siz de ona kırıldığınızda kaynanıza anlatmışınız sonuçta. O da yapmış aynısını

Aslında başka sorunlarda var geldiğinden beri mal bölünsün istiyor bizim şuan da keseler bir onun evinin herşeyi yapalı dış çephesinden çatısına kadar benim yapılı değil bu sene yapılacak sonra mal ayrılacak bunu bildikleri halde sürekli baskı yapıyorlar.
Kv niye böyle yapıyor buna anlam veremiyorum ben onunla altı üstlü oturuyorum o ise 2 sokak aşağıda ayrı ev istedi. Herşeyleri kavga gürültü ile oldu ama sanki bunları yaşatan o değilmiş gibi davranıyorlar insan bu kadarınada pes diyor gerçekten..

aslında öğrendim baş edilmeyen insan yok çevresinde onu dolduran yada ona ikili oynayan insan var.benim çvremde de var kocamın beni anlamaya dinlemeye niyeti yok saçma arkadaşları daha çok tuz biber ekiyorlar başka hiç katkıları yok.ailesi de öyle cahil avuntusu işlerine geldiği gibi doldurma peşinde.kaynanan tam bir dönek sizi bir birinize düşürmede bir numarada ama kocana kaynına anlatsan anlamaz anlamak istemez üstüne seni suçlarlar. mümkünse mesafe koy.ikisine de bir birlerine düşsünler.

İstedikleri ne de olsa sizden degil. Kvniz dusunsun. Mali verecek olan da o ,vermeyecek olan da o. Siz bence hic dahil olmayin o konulara.

Baş edemezsin boyleleriyle. En iyisi uzak durmak.

Haklısınız insana bir zamandan sonra kendine bunlar stres olarak geri dönüyor. Keşke herşeyi umursamayan bir insan olabilsem..

Canım haklıyırmış haksız duruma düşme görüşmek istenıyorsan gene görüşme ama politik olacaksın çağırdıysa gideceksın gülüp eğleneceksin sinir olacak oturduğun yerden kalkmayacaksın .
çağırdılar gelmedı olmayacak onu haklı duruma sokuyosun şu an kendı aleyhine oluyor kullanıyor ben anlaşmak ıstıyorum ama o istemiyor dedirtme .
benden sana bi tavsiye asla kv ve eltini birbirlerine iyi veya kötü kesme . Tarafsız ol kv dinleme asla bi tarafın olmasın şimdi kötü der yarın sen kötü olursun .

Kaynananız ikili oynuyor ikinşzi de idare ediyor işine geldiği gibi .
Eltinizde belli ki samimiyet kurmak istemiyor .
O size nasıl davranıyorsa sizde o şekilde davranın . Mesafeyi koyun yüzgöz olmaya gerek yok .
Mesafe koydum ama işte sanki herşeyin ben suçlusuysumuşum gibi yapmaya çalışıyor eltim ben böyle yapınca başlarda dediğim gibi kaynanam bana hak verdi hatta konuyu bende açmadım kendisi geldi niye böyle yapıyorsunuz dedi ama somrasında büyütüyormuşjma geldi mesele işte..

Bizim nişanlılıklarındada aramız iyi değildi giderdim görmezdi falan ama anlaşmak istiyorda brn anlaşmıyoruma döndürüyor hep konuyu ben bundan rahatsızlık duyuyorum. Haklısınız dert olarak görmemeli insanın en çok zararı kendine oluyor sonra...

Bana değil kaynanama söylemiş ikidir çağırıyorum gelmiyor diye. Ben birşeyleri daha çok söylemiyorum sürekli kaynanam kurcalıyor niye böhlr yapıyorsunu yapmayın felan diye.

Sende olanı biteni anlat böyle böyle yaptı bana diye

o zaman ona istediğini vermiceksiniz siz kendinizi çekince o üste çıkmış oluyor doğal olarak.çekmeyin kendinizi ama fazla da muhattap olmayın.o zaman bişi diyemez.

Değilmiii kimse anlamıyor herkes herşey kendi istediği gibü anlıyor sürekli düşüyorlar bürbirlerine ama sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi oluyorlar çok garip geliyor bana da bu.

Bana değil kaynanama söylemiş ikidir çağırıyorum gelmiyor diye. Ben birşeyleri daha çok söylemiyorum sürekli kaynanam kurcalıyor niye böhlr yapıyorsunu yapmayın felan diye.
kaynanalar öyle niyeyse gelinlerinin iyi anlaşmasını ister pazar günü buna benzer muhabbet bizim aramızda oldu.valla benim iyi anlaşmak gibi bir amacım yok dedim.aynı ortamda olmak zorunda kaldığım yerlerde görsem yeterli dedim.kaynana şok tabi ama kimse de kusura bakmasın.

insanlara açık açık -tabiki kırmadan- bir şeyleri söylemeyince anlamıyorlar ve yaptırım uygulamaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…