• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle artık baş edemiyorum lütfen yardım edin :(

İstedikleri ne de olsa sizden degil. Kvniz dusunsun. Mali verecek olan da o ,vermeyecek olan da o. Siz bence hic dahil olmayin o konulara.
Baştan elimden geldiğince dahil olmadım bu konulara ama onun herşeyinin üstünden benimin eşinin emeğide var bir kardeş olarak bir senecik sabredicekler sonra herkes yoluna işte ama olmuyor olmuyor..

Bana değil kaynanama söylemiş ikidir çağırıyorum gelmiyor diye. Ben birşeyleri daha çok söylemiyorum sürekli kaynanam kurcalıyor niye böhlr yapıyorsunu yapmayın felan diye.
Yapma sen de.. Rol yap k.validenin yanında.. Çağırdıysa git gittiğinde de sor neden kapıyı yüzüme kapattın ben çok üzüldüm falan de.. Zor mu bunlar ben anlamadımki resmen kendinize dert arıyosunuz.. Naptı elti babanızı mı öldürdü bu düşmanlık niye bu kadar?

Değilmiii kimse anlamıyor herkes herşey kendi istediği gibü anlıyor sürekli düşüyorlar bürbirlerine ama sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi oluyorlar çok garip geliyor bana da bu.
sen kaynananla eltinin muhabbetine dahil değilsinde dahil ediliyormuşsun gibi görünüyor.o yüzden onlardan uzaklaşmanın bahane ve çarelerini ara derim.yarın öbür gün. utanmadan kaynanan sen bozdun bizim aramızı der. hem oğlunu hem kaynını doldurur.

Baştan elimden geldiğince dahil olmadım bu konulara ama onun herşeyinin üstünden benimin eşinin emeğide var bir kardeş olarak bir senecik sabredicekler sonra herkes yoluna işte ama olmuyor olmuyor..
Esiniz kendi emegini kendi korusun,pesine kendisi dussun. Yarin obur gun siz kotu olursunuz

Ben eşin ailesi ile ilişkilerde biraz politik olunması gerektiğini düşünüyorum.. 4 tane eltim var her huylarına bayılmıyorum ama idare ediyorum ilişkilerimi iyi tutuyorum keza k.v ve k.p de öyle.. 5 yıldır bi sorun yaşamadık bazı şeyleri görmezden gelmekte fayda var.. Hiçkimse de yarın öbür gün bişey olsa bana tek kelime dahi edemezler

Bun
Sorun çok büyük değil ki,bir soruyla çözümlenir,eltinize size karşı olan tutumunuzun nedenini sorarsınız oldu bitti!
Bunu en başında yaptım bak bir tavır takındığında sordum neden böyle yapıyorsun diye ama ben bir tavır takındığımda o gidiyor kv ye soruyor bana sormuyor bile benimle anlaşmak istemiyor ki ama

Canım haklıyırmış haksız duruma düşme görüşmek istenıyorsan gene görüşme ama politik olacaksın çağırdıysa gideceksın gülüp eğleneceksin sinir olacak oturduğun yerden kalkmayacaksın .
çağırdılar gelmedı olmayacak onu haklı duruma sokuyosun şu an kendı aleyhine oluyor kullanıyor ben anlaşmak ıstıyorum ama o istemiyor dedirtme .
benden sana bi tavsiye asla kv ve eltini birbirlerine iyi veya kötü kesme . Tarafsız ol kv dinleme asla bi tarafın olmasın şimdi kötü der yarın sen kötü olursun .
Kendi annemde böyle diyor ama ben yediremiyorum kendime yaptığı yenilir yutulur birşey değildi beni gördüğü halde birde kendi kapısında yüzüme bile bakmadı kapıyıda öyle böyle kapatmadı suratıma çarpar gini nasıl politik olayım bunu yaptığı halde. :(

Kendi annemde böyle diyor ama ben yediremiyorum kendime yaptığı yenilir yutulur birşey değildi beni gördüğü halde birde kendi kapısında yüzüme bile bakmadı kapıyıda öyle böyle kapatmadı suratıma çarpar gini nasıl politik olayım bunu yaptığı halde. :KK43:
Gidip kv konuyu anlatmak yerine ilk çağırdığında gidip sorabilirdiniz geçen gün böyle böyle oldu neden böyle bişey yaptın demek çok mu zor? Sonuçta yanınızda eşiniz de varmış yapmadım diyemez yani özür dilerdi belki görmedim falan derdi sorun ortadan kalkardı.. Ama siz naptınız gidip kv anlatıp resmen şikayet ettiniz.. KV gözündeki imajınızı sarstınız..dedikoducu gibi oldunuz.. Bana siz de pek anlaşmaya çalışmıyosunuz gibi geliyo.. Madem büyüksünüz elti kişisinden onun çocukluklarına olgunca karşılık verip utandırabilirsiniz

kaynanalar öyle niyeyse gelinlerinin iyi anlaşmasını ister :işsiz: pazar günü buna benzer muhabbet bizim aramızda oldu.valla benim iyi anlaşmak gibi bir amacım yok dedim.aynı ortamda olmak zorunda kaldığım yerlerde görsem yeterli dedim.kaynana şok tabi ama kimse de kusura bakmasın.

insanlara açık açık -tabiki kırmadan- bir şeyleri söylemeyince anlamıyorlar ve yaptırım uygulamaya çalışıyorlar.
Evet sanki eltiyiz anlaşmak zorundayız gibi birşey var hekresin gözünde zaten aynı ortamda belli etmem kimseye ama mıc mıcta olamam olamıyorum. Ben üzüldüğüm kıtıldığım halde affedip gülemiyorum hemen kümse anlamıyor bunu ne var oratadaya geliyor konu

Aslında başka sorunlarda var geldiğinden beri mal bölünsün istiyor bizim şuan da keseler bir onun evinin herşeyi yapalı dış çephesinden çatısına kadar benim yapılı değil bu sene yapılacak sonra mal ayrılacak bunu bildikleri halde sürekli baskı yapıyorlar.
Kv niye böyle yapıyor buna anlam veremiyorum ben onunla altı üstlü oturuyorum o ise 2 sokak aşağıda ayrı ev istedi. Herşeyleri kavga gürültü ile oldu ama sanki bunları yaşatan o değilmiş gibi davranıyorlar insan bu kadarınada pes diyor gerçekten..
Deveye diken, insana diken yaranır demişler.

Kv ye herkes evinde mutlu olsun, boşver anne de

Gidip kv konuyu anlatmak yerine ilk çağırdığında gidip sorabilirdiniz geçen gün böyle böyle oldu neden böyle bişey yaptın demek çok mu zor? Sonuçta yanınızda eşiniz de varmış yapmadım diyemez yani özür dilerdi belki görmedim falan derdi sorun ortadan kalkardı.. Ama siz naptınız gidip kv anlatıp resmen şikayet ettiniz.. KV gözündeki imajınızı sarstınız..dedikoducu gibi oldunuz.. Bana siz de pek anlaşmaya çalışmıyosunuz gibi geliyo.. Madem büyüksünüz elti kişisinden onun çocukluklarına olgunca karşılık verip utandırabilirsiniz
Yapabilrdim öylede olabilrdi ama ben başta dedim ona kv yi araya sokma bir sıkıntın varsa gel bana söyle nasıl bir insanla karşı karşıyayım gerçekten farkında değilsiniz ya aynı ortamda aranızda hiçbirşey yokken siz yokmuşsunuz gibi davranırsa hoşunuza gidermi ben rahatsızlık duyuyorum iyiysem iyiyim kötüysem kötü arası olmazki bunun

Ben eşin ailesi ile ilişkilerde biraz politik olunması gerektiğini düşünüyorum.. 4 tane eltim var her huylarına bayılmıyorum ama idare ediyorum ilişkilerimi iyi tutuyorum keza k.v ve k.p de öyle.. 5 yıldır bi sorun yaşamadık bazı şeyleri görmezden gelmekte fayda var.. Hiçkimse de yarın öbür gün bişey olsa bana tek kelime dahi edemezler
Ama yakın değilsiniz dir belkide inanın kv yle siz altlı üstlü otursanız o ev ev üstüne olmaz deyip başka yerde ev yaptırsın kaynananız her fırsatta keşke daha uzağa yaptırsaydım evlerini desin eltiniz için ama yüzüne karşı hiçbirşey yok ama gene onlar iyi olsunlar nasıl hissederdiniz

Ne kadar doğru söylediniz Rabbim yuvalarımızı şen tutsun diğerleri dış kapının dış mandalı bu kadar anlaşmamıza baskı yapmaları hoş olmuyor artık
Eltine yalnız gitme. Kv ile de gitme.
Eşinle git her zaman.
Gülümse geç git.
Kv yine laf getirirse, aman boşver anne. Bak kek yaptım, tv de şu vardı, ay kuş uçtu, kedi kaçtı vs..
Konuyu kapat ki başın ağrımasın.
Kv ara yapmaktan çok dedikoducu gibi geldi bana.
O yüzden kimseyle eltin hakkında konuşma, konuşturma.
Evinde kocanla mutluysan salla kv yi, eltiyi.

kaynananız bir anne
pişman da olsa oğlunun mutluluğu için susması normal
size yapılana siz tavır gösterin ama kaynana ne yapsın
gelin küçük galiba zamanla olgunlaşır biraz zaman verin
kendinizi bilemeyin
kaynananıza da anlam veremiyorum diye kendinizi bilemeyin oğlu varken arada kadın ne yapsın evlilik çocuk oyuncağımı gidip kolundan dışarı mı atsın ne yapsın ?

Eltine yalnız gitme. Kv ile de gitme.
Eşinle git her zaman.
Gülümse geç git.
Kv yine laf getirirse, aman boşver anne. Bak kek yaptım, tv de şu vardı, ay kuş uçtu, kedi kaçtı vs..
Konuyu kapat ki başın ağrımasın.
Kv ara yapmaktan çok dedikoducu gibi geldi bana.
O yüzden kimseyle eltin hakkında konuşma, konuşturma.
Evinde kocanla mutluysan salla kv yi, eltiyi.
İyiyim şükür eşimde görüyor herşeyi haklısınız dedikleriniz uygulayacağım

İyi de görüşmeyin, kim ne derse desin. Ben eltimle hiçbir şekilde görüşmüyorum, bayramlarda görsem bile suratımı çeviriyorum asla bakmıyorum. Ama eşimle kardeşinin arası süper. Biz konuşmuyoruz diye onlar neden kavga etsin ki?
Kayınvalidem bazen bana diyor konuş diye ama diyorum sakın sakın böyle bir şey bir daha söyleme. Ben affetmem diyorum. O da bir şey demiyor artık.

Back
X