Eltimle artık baş edemiyorum lütfen yardım edin :(

görüşmek istemiyor demek ki. siz de istemiyorsunuz. neden kreş çocuğu gibi kaynananızın itmelerine ses çıkarmıyorsunuz onu da anlamadım. ayrıca eltiyi size kötüleyen sizi de eltiye kötüler unutmayın.

ya ben burdaki konulara şaşırıyorum bazen. elti kim ne... zaten görüşmüyorsunuz. neden hayatınızın ortasına bi sorun olarak yerleştiriyosunuz? ilginç gerçekten.

Kuma gemisi yürür elti gemisi batarmış harbiden. Allahtan eltimle hiç muhatap olmayız çünkü aynı yerde yaşamıyoruz çok şükür... kaynoşun nasıl biri oldğnu yengemden biliyorum gelini hakkında atar satardı arkasından demedik laf bırakmazdı yüzüne güler peşinde tin tin gezerdi iyi bilirim o tipleri o yüzden. Uzak dur neden kaynananla iyi olmak zorundasın ki? Eltini söylemiyorum bile. Mesafeli ol evine gitme gelme , soran olursa da açık açık ver cevaplarını ... elalem diye bide milletin tribini mi çekeceksin ?

Gorusmek istemiyordur
Siz de kimsenin ablasi degilsiniz,olmak zorunda hic degilsiniz. Kaynananiza soyleyin,yetiskin kadinim ben,kiminle istersem onunla gorusur samimi olurum deyin.

Ben bas edilemeyecek boyutta buyuk bir sorun oldugunu dusunemedim bu durumun nedense
İyide görüşmek istemiyo diye böylesine saygısız ve ikiyüzlü davranması çok mu normal?

Ben sorunu anlamadim. Belki evi daginikti hemen girip toplayayim vs dedi. Bilemiyorum belki sizin ablalik yapmanizi istemiyor büyüklük tasliyorsunuz gibi algiliyor. Iletisim sorunu var. Kaynanizin tek sucu size onj kötülemek.

insanlar neden kv ve elti iel bu kadar sıkı fıkı olmak zorunda ben de bunu anlamıyorum

Arkadaşlar merhaba nasıl bir insan karşı karşıyayım bilmiyorum daha 2.5 - 3 aylık gelin ama huzur kalmadı ailemizde.
Sürekli bi dengesizlik anlam veremiyorum ve en çok anlam veremediğim yeride şu ki kaynanamın bana karşı eltimi kötüleyip ama onunla karşı karşıya gelince hiçbirşey yokmuş gibi davranması..
Gelin geldiğinden bu yana eşimle kaynımın arası hep limonu hep kavga benimlede ne yapmak istiyor anlamış değilim başlarda nişanlılığında yaptığı şeyleri yutup bir abla gibi yeni evli diye destek oldum sonrasında kaynanam ben eltim aynı ortamda olduğumuzda sanki ben yokmuşum gibi davranmalar aksine birşey gördünmü gidiyorum paylaşıyorum bak felan yok zamanla farkettimki kız benle anlaşmak istemiyor neyse birgün evinin oraya gittik eşimle aramızda hiçbirşey yoktu ama beni gördü ama yüzüme bile bakmadı gitti evine hızlıca kapısını kapattı (bildiğin suratıma kapatır gibi) bende bu meseleden sonra arama mesafe koydum artık onunla muhattap bile olmak istemiyorum kaynanam bu son meseleyi bilip başalarda bana destek verdiği halde şimdi işte ben eltilerimle çok iyiydim aleme karşı olmaz böyle şeyler sanki ortada çok büyük birşey var gibi laflar etmeye başladı ardından eltim (kaynanamın zoruyla olduğunu biliyorum) 2 kere misafiri geldi aradı gel diye ama bu kadar isteksiz çağrılır insan emin olabilrsiniz. Bende musait değildim birindede rahatsızdım gitmedim aslında zaten gitmek istemiyordum aklıma evinin oraya gittiğim gün geliyor insan köpek olsa bir dönüp bakardı ya..
Sonrasında kaynanam geldi eltim ona diyormuşki ikidir çağırıyorum gelmiyor resmen bildiğin şikayet ediyor beni bunu ilk yapışı değil böyle yaparak kendini paklıyor güya. nasıl bir üçgenin arasına düştüm bilmiyorum arkadaşlar kaynanam desen eltimi aldığından bu yana pişmanmış öyle söylüyor ama gel görki görünende öyle birşey yok
Eltim desen dengesizmi denir ne denir bilemedim kafam çok karışık ne yapmalıyım kv karşı genede saygıda kusur etmeme çalışıyorum ama bu bildiğin düpedüz yüzsüzlük ne yapmalıyım yardım edin :KK43:

:D bundan bi adet bizde var ama benim eltim falan değil eşimin kuzenin karısı aklına eserse selam verir esmezse vermez mesaj yazarken hakarete varacak şekilde cümleler kurar evine gidersin eğer 1 kişi fazla götürsen surat asar konuşmaz en sonunda artık idare edemediğimi anladığım için ilişkimi bitirdim görüşmüyorum sizde görüşmeyin kime ne

Kayınvalidenizin eltinizi size kötülemesinize neden izin veriyorsunuz? Bugün sizin yanınızda başkasının dedikodusunu yapan yarın başkasının yanında da sizin dedikodunuzu yapar.
Eltinizden dinlemek lazım birde sizi.
Kv niz onu size kötülediģi gibi kötü davransa çok hoşunuza gidecekmiş gibi bir izlenim bıraktınız bende.

Arkadaşlar merhaba nasıl bir insan karşı karşıyayım bilmiyorum daha 2.5 - 3 aylık gelin ama huzur kalmadı ailemizde.
Sürekli bi dengesizlik anlam veremiyorum ve en çok anlam veremediğim yeride şu ki kaynanamın bana karşı eltimi kötüleyip ama onunla karşı karşıya gelince hiçbirşey yokmuş gibi davranması..
Gelin geldiğinden bu yana eşimle kaynımın arası hep limonu hep kavga benimlede ne yapmak istiyor anlamış değilim başlarda nişanlılığında yaptığı şeyleri yutup bir abla gibi yeni evli diye destek oldum sonrasında kaynanam ben eltim aynı ortamda olduğumuzda sanki ben yokmuşum gibi davranmalar aksine birşey gördünmü gidiyorum paylaşıyorum bak felan yok zamanla farkettimki kız benle anlaşmak istemiyor neyse birgün evinin oraya gittik eşimle aramızda hiçbirşey yoktu ama beni gördü ama yüzüme bile bakmadı gitti evine hızlıca kapısını kapattı (bildiğin suratıma kapatır gibi) bende bu meseleden sonra arama mesafe koydum artık onunla muhattap bile olmak istemiyorum kaynanam bu son meseleyi bilip başalarda bana destek verdiği halde şimdi işte ben eltilerimle çok iyiydim aleme karşı olmaz böyle şeyler sanki ortada çok büyük birşey var gibi laflar etmeye başladı ardından eltim (kaynanamın zoruyla olduğunu biliyorum) 2 kere misafiri geldi aradı gel diye ama bu kadar isteksiz çağrılır insan emin olabilrsiniz. Bende musait değildim birindede rahatsızdım gitmedim aslında zaten gitmek istemiyordum aklıma evinin oraya gittiğim gün geliyor insan köpek olsa bir dönüp bakardı ya..
Sonrasında kaynanam geldi eltim ona diyormuşki ikidir çağırıyorum gelmiyor resmen bildiğin şikayet ediyor beni bunu ilk yapışı değil böyle yaparak kendini paklıyor güya. nasıl bir üçgenin arasına düştüm bilmiyorum arkadaşlar kaynanam desen eltimi aldığından bu yana pişmanmış öyle söylüyor ama gel görki görünende öyle birşey yok
Eltim desen dengesizmi denir ne denir bilemedim kafam çok karışık ne yapmalıyım kv karşı genede saygıda kusur etmeme çalışıyorum ama bu bildiğin düpedüz yüzsüzlük ne yapmalıyım yardım edin :KK43:

Aman hiç karismayin onlar iyi olur siz kötü olursunuz madem çağırmış keşke gitseydin ki onların ağzına laf vermişsin bence hiç onların ağzına laf verme ama pek birşeye de karışma kaynanan belki senin ağzına bakıyordur bakalım ne söyleyeceksin diye de sana gelince onu cekistiriyodur

Nedense ben kv hakkinda kotu dusunmedim herkesle anlasmak istiyor sende gelinisin oda ikinizin gonlunu yapmaya calisiyo gibi ne bilim..
Eltinde istemiyorsa yapisacak degilsin mesafe istiyorsa mesafenin babasini koy :)

Valla canım kimse senin evliliginden huzurundan evinin içinde ki mutluluktan kıymetli değil. Bende 1 buçuk yıllık evliyim. 1 yıl boyunca kayinpederimden çok çektim. Kaynanam olsa böyle yapmazdı yani, her şeyin içinde her şeye bi kötü laf her şeye karisir her şeye laf sokmaya çalışır. Ne zamam evimize gelse o gun mutlaka esimle buyuk kavga ederdik. Huzurum kalmamıştı. Ama kimse esimden benden ve cocugumdan kıymetli değil. Bu yaptiklarini yavaş yavaş eşime de gosterdim ve oda durumu fark etti. Eşim yine istediği zaman gider oturur kalkar destek olur bende esimi desteklerim babasıdır, ama ben kendi sınırımı cektim. Bence sende sınırını cekmelisin. Kaynanan belli ki eltine farkli sana farklı konusuyor. Eltin desen zaten baksana tamamen huzursuzluk. Gerekli durumlar hariç çok fazla görüşmemeye çalış..

bas edılmeyecek bı durum goremedım aslında
sızınle gorusmek ıstemıyor olabılır
mal bolunme mevzusu da kayınvalıde ve kayınoederın bılecegı ıs ne ona ne sıze bırsey demek dusmez sız hıc karısmayın bu konuda asla kımseye yorum yapmayın derım
laf sahıbınde batar dıye bır soz var kımseye ne eltınız hakkında ne mal mulk hakkında bırsey demeyın

kayınvalıden ıkılı oynuyor aferım ona aslında bu ıyı bırsey ıkı gelını var kımseyle kotu olmuyor bırını atıp dıgerını tutsa daha mı mutlu olurdunuz bu daha kotu olurdu oyle dusunun

bayuramdan bayrama gorussenız yeterlı
hem telafı etmek ıcın davet etmıs sız gıtmemıssınız
onun dıyecek lafı var suan ...

Kv gidip ona bi şey diyemez tavır da alamaz böyle bi beklentin var anlaşılan fakat bu olmaz çünkü arada evladı var onun dışında da size bi şey dediğinde anne sen takma bunları bu onunla benim aramda deyip kapatın konuyu

Başedemeyecek ne var ki bunda?
Net bi şekilde görüşmek istemediğini belirteceksşn . Kocaman kadınsınız kiminle görüşüp görüşmeyeceğinize başkası mı karar verecek

Cagirisa gidin, arada kauinvalideniz yaninizdayken aaa eltimi de arayalim o da gelsin deyin. Konu acmayin, hep gulumseyin. Kayinvalidenize de eltimi yanlis anlamisim cok tatli kizmis deyin. Ve en onemlisi bir ise girin ya da bir kursa baslayin. Arkadas edinin. Onlarla vakit gecirin.

Kaynananiza da uzuldum. Neden sizin aranizi yapmak zorunda kalsin ki? Ogullarinin mutlu olmasini istiyordur. Siz herseyi ona anlatmayin. Gereksiz ve buyuk problem de yok. Anlasmak zorunda da degilsiniz. Gorunce saygili olun, guler yuzlu olun. Bu kadar.

Back
X