Arkadaşlar merhaba nasıl bir insan karşı karşıyayım bilmiyorum daha 2.5 - 3 aylık gelin ama huzur kalmadı ailemizde.
Sürekli bi dengesizlik anlam veremiyorum ve en çok anlam veremediğim yeride şu ki kaynanamın bana karşı eltimi kötüleyip ama onunla karşı karşıya gelince hiçbirşey yokmuş gibi davranması..
Gelin geldiğinden bu yana eşimle kaynımın arası hep limonu hep kavga benimlede ne yapmak istiyor anlamış değilim başlarda nişanlılığında yaptığı şeyleri yutup bir abla gibi yeni evli diye destek oldum sonrasında kaynanam ben eltim aynı ortamda olduğumuzda sanki ben yokmuşum gibi davranmalar aksine birşey gördünmü gidiyorum paylaşıyorum bak felan yok zamanla farkettimki kız benle anlaşmak istemiyor neyse birgün evinin oraya gittik eşimle aramızda hiçbirşey yoktu ama beni gördü ama yüzüme bile bakmadı gitti evine hızlıca kapısını kapattı (bildiğin suratıma kapatır gibi) bende bu meseleden sonra arama mesafe koydum artık onunla muhattap bile olmak istemiyorum kaynanam bu son meseleyi bilip başalarda bana destek verdiği halde şimdi işte ben eltilerimle çok iyiydim aleme karşı olmaz böyle şeyler sanki ortada çok büyük birşey var gibi laflar etmeye başladı ardından eltim (kaynanamın zoruyla olduğunu biliyorum) 2 kere misafiri geldi aradı gel diye ama bu kadar isteksiz çağrılır insan emin olabilrsiniz. Bende musait değildim birindede rahatsızdım gitmedim aslında zaten gitmek istemiyordum aklıma evinin oraya gittiğim gün geliyor insan köpek olsa bir dönüp bakardı ya..
Sonrasında kaynanam geldi eltim ona diyormuşki ikidir çağırıyorum gelmiyor resmen bildiğin şikayet ediyor beni bunu ilk yapışı değil böyle yaparak kendini paklıyor güya. nasıl bir üçgenin arasına düştüm bilmiyorum arkadaşlar kaynanam desen eltimi aldığından bu yana pişmanmış öyle söylüyor ama gel görki görünende öyle birşey yok
Eltim desen dengesizmi denir ne denir bilemedim kafam çok karışık ne yapmalıyım kv karşı genede saygıda kusur etmeme çalışıyorum ama bu bildiğin düpedüz yüzsüzlük ne yapmalıyım yardım edin