Eltimle basim dertte!!

Kiskanilcak bi yani yok canim. Durup dururken ben her agizimi actigimda pat diye birsey söyledigi icin kafama takiyorum. Bana resmen "büyük elti" oldugunu hissettirmeye calisiyor, ki bunu diger eltilerime ve KV bile söylemis.

fııııssssssssssssss....... böyle bir tavırda olursan eltin kfayı yer yok onun dediklerine takılırsan sen kafayı yersin önemsemediğini anlarsa kendisi de bırakır zaten bu davranışları hayır anlamıyorum yani bu elti olayını, evi başka yolu başka kocası başka neyi paylaşamıyor ki??

zaten kafayi yedigi icin durmadan üstüme gelmeye calisiyor. Hani ne yapsamda cildirtsam buda bana bi laf söylese modunda, ozaman onunla ilgilendigimi düsünecek cünkü. Bende anlamiyorum canim, evimiz ayir herseyimiz ayri, ama görüstügümüzdede sinir etmeye kaldigi yerden devam ediyor. Onun kiskancliginin nedeni, benim esim benden iki yas büyük ve biz herseyi beraber yapariz heryere beraber gideriz. Onun esi ise ondan 10 yas büyük ve onunla pek ilgilenmez, beraber gezmeye gitmezler vs.

Ben mi çok vurdum duymazım siz mi çok hassassınız bilmiyorum
Konu sahibnin nezdinde benzer konular için söylüyorum
Görümce ve eltiye özel açılan konulara şaşırıyorum
Sevmiyorsanız merhaba-merhaba deyin geçin
Siz önemsedikçe o sorun her neyse daha da büyüyor bence

Olay esnasında cevap verirseniz bi de, içinize atmamış olursunuz
Az öz muhatap olmakta fayda var

İşte o yüksekten aşağı biraz inersen,bu mütevaziliği hareketlerine de yansıtırsan o da normale döner.Eğer sen karşındakinden kendini her ne olursa olsun yüksek görürsen,bunu mutlaka en ufak bir hareketinle mimiğinle hissettirirsin.Karşında ki insan da sana karşı gardını alır.Mesleki açıdan yükseklik,insani değerlerde sıfırdır.İnsanın karakter yüksekliği önemlidir.

katıldım sana haklısın . tınlamaa ağzına da laf verme onun

Canım bence de kendisi seni oldukça kıskanıyor.Senin onun konuşmalarını, tavırlarını ciddiye alman, karşılık vermen ve onun yaptıkları karşısında üzüldüğünüzü, kızdığınızı vb belli etmeniz amacına ulaşmasını sağlıyor.Bence onu çok da kaale almadığınızı, umursamadığınızı ona belli edin.Baktı amacına ulaşamıyor bu durum onu caydırabilir.En azından sizinle olan ilişkilerinde.Çünkü insanların huylarını değiştirmek pek de mümkün değildir.

Yapaaginiz en iyi sey hic takmayin muhatap olmayin baktiniz
Uzerinize geliyo sizde alayci bir tavir takinin ve rahat olun
Egersessiz kalirsaniz cok ustunuze duser

her gördüğünde merhaba merhaba,hal hatırdan öteye gitmesen?
yani o muhabbet etmeye çalışsa bile sen acelem var vs gibi bahanelerle muhabbeti uzatmasan anlar herhalde?
farklı şehirde olmak çok güzel o yönden.ne kv ile ne diğerleri ile sınırı aşacak raddede aşamalar yaşanmıyor.
ama aynı semtte oturarak da bunu başarabilirsiniz.
kv ye falan gittiğinizde de çok fazla konuşmayın ya da her sorusuna kısa cevaplar verin,anlar mutlaka.

canım sen niye rahatsız oluyorsun ki o rahatsız olsun. sonuçta senin de kv denlerin evi..

bence onu hiç umursama hatta yok say.. bir araya geldiğinizde muhatap olma söylediklerinin cevabını ver ya da gül geç.. umrumda değilsin havasını yap.. başkalarıyla ilgilen konuş vs. ya da birşeylerle uğraş..

beni çekemeyen kıskanan biri bei ancak mutlu eder
neden üzülüyorsun ki, bırak kıskansın..seni model alıyor işte, kendini senden aşağı görmemek için de hırs yapmış
bırak kıskansın, sen de keyfini çıkar..

kuma gemisi yürürde, elti gemisi yürümezmiş diye boşa dememişler..Aceba siz evlnmeden önce çevrenizdekiler tarafındanmı yapıldı ilk bu ayrımcılık.. çevrenizdekiler sizin işiniz belkide dış görünüşünüz ile ilgili övgüyle bahsettilerse eltiniz bundan dolayı cephe almış olabilir. yada gerçekten fesat veya kıskanç biridiri..

Aynısından bende de var :) o da eşinden 9 yaş küçük aynı tavırlar hem beni sevmez hem her fırsatta arar tek çözümü muhabbeti kesmek. Eşime anne babana söyle benimle konuşurken telefonu o salağa vermesinler dedim söyledi heralde ki o zamandan beri aramıyo ben zaten hiç aramam huzurluyum

ya yeryer benzıyor anlattıklarınız ama ben görmüyorum duymuyorum cevap vermiyorum konusmuyorum olduğu ortamda sanki orada boşluk varmış gibi davranıyorum hehee birde benimkisi benim herseyimi taklit eder söylendiğinde aa ondada mı vardı gibi saçma sapan laflar eder.eskiden çok sinirlenirdim şimdi sadece gülüyorum.Hiç cevap verme konusma çözüm basit biryerden sonra oda vazgecer.Kendini senden büğyük sanmasıda çok hoş evet buda senin ne kadar genç güzel göründüğünün kanıtıdır.Bırak o büyük olsun çokda önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…