- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
-
Kiskanilcak bi yani yok canim. Durup dururken ben her agizimi actigimda pat diye birsey söyledigi icin kafama takiyorum. Bana resmen "büyük elti" oldugunu hissettirmeye calisiyor, ki bunu diger eltilerime ve KV bile söylemis.
fııııssssssssssssss....... böyle bir tavırda olursan eltin kfayı yer yok onun dediklerine takılırsan sen kafayı yersin önemsemediğini anlarsa kendisi de bırakır zaten bu davranışları hayır anlamıyorum yani bu elti olayını, evi başka yolu başka kocası başka neyi paylaşamıyor ki??
İşte o yüksekten aşağı biraz inersen,bu mütevaziliği hareketlerine de yansıtırsan o da normale döner.Eğer sen karşındakinden kendini her ne olursa olsun yüksek görürsen,bunu mutlaka en ufak bir hareketinle mimiğinle hissettirirsin.Karşında ki insan da sana karşı gardını alır.Mesleki açıdan yükseklik,insani değerlerde sıfırdır.İnsanın karakter yüksekliği önemlidir.Slm Kizlar,
yorumlariniza ihtiyacim var. Benim büyük Kaynimla evli olan Eltim benden 2 yas kücük (Esiyle aralarinda 10 yas var) . Hatta kaynim evlensin diye biz esimle iki sene beklemek zorunda kaldik (Suan yaklasik 1 senelik evliyiz).
Bizden büyük iki tane eltimiz daha var, ama eltim onlara hic bana davrandigi gibi davranmiyor. Beni her ne konuda olursa olsun hep baskalarinin karsisinda kücük düsürmeye calisiyor. Esimle ilgili konularda bile, esimi benden daha iyi taniyormus havasina giriyor, Esimde bundan rahatsiz olmuyor degil. Okadar uyarmamiza ragmen bu huyundan vazgecmiyor. Bana nikah büyüklügü oldugunu farkettirmeye calisiyor, ki bu sadece benim farkina vardigim bi durum degil. Diyer eltilerime karsi gayet olumlu yaklasiyor, ama bana karsi hicde öyle degil. Mesleki acidan ondan cok daha yüksek oldugum halde, birsey dedigimde (benim bilgi alanimin icinde olan), hemen tersini söylüyor, ve zaman zaman sesini bile yükseltebiliyor. Kendisi kavgaci ve esine veya KV/KP veya kendi Ailesine karsida sesini utanmadan yükseltebilen biri.
Eminimki böyle durumda olan sadece ben degilimdir. Bana karsi tutumunun degismesi icin ne yapmam gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim kizlar.
Tek yapmanız gereken mesafeli durmak.
selam :)
seni çok ama çok kıskanıyor,
eğer sen çalışıyor o ev hanımıysa,eğer sen yeni evlisin eşyaların onunkinden daha modernse,eğer sen ondan daha alımlı güzelsen, sen daha şık o daha kötü giyiniyosa ,kıskanclıgından böyledır ,seni kabullenememiştir daha,nede olsa o eski gelin , yenileri kabul edemiyo malesef bu elti milleti , benimkide aynı öyleydi hele bir araya girelim tribe girerdi ,eli ayagı ayrı oynardı ,zamanla snein varlıgına alısıcak ,alışmayı ögrenıcek merak etme,sen sabırlı ol ,cok muhattap olma ,ozaman senınle ıyı olmak ıcın sana yanaşıcak ,tavsiyem bu :)
Mesafe koyuyorum ama o inadina yanima sokulmaya calisiyor.
Biz ayni sokakta oturuyoruz malesef canim, ve ise giderken vs birbirimizi görüyoruz. KV de ayni soktakta, ve nezaman onlara gitsek esimle eltimlerde orda oluyor. Eltim kendi evinde yemek yapmaz, genellikle hergün KVde yemegini yer cayini icer evine gider.
Keske bizde ayri sehirlerde olsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?