- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
sizce haksız mıyım
Seni kim kabul ediyor evineAyy evlerden ırak biri olduğunuz için etinizin yerinde olsam sizi misafir olarak kabul etmek istemezdim.
Yok nem kapma değil eşimin yüzünden kadının karşısında rencide olmak istemiyorumİyi de kadın size bir şey yapmamış ki buluttan nem kapıyorsunuz
Zavallı elti yaklaşan tehlikenin farkında bile değildirAyy evlerden ırak biri olduğunuz için etinizin yerinde olsam sizi misafir olarak kabul etmek istemezdim.
Yok evinde hiç kalmayacagz zaten sadece eşimin yüzünden dolayı kadını görmek istemiyorumAylarca kalmıcaksınız ya nolcak 1 2 günden abartmayın
Az çok farketmiştir ne nane olduğunuZavallı elti yaklaşan tehlikenin farkında bile değildir
Ne alaka yaa hiç işim gücüm yoktu eşimin yüzünden diyorumDurduk yere düşman bellemişsiniz
Eşinize birşey söyleyemediğiniz için sinirinizi eltinizden çıkarıyorsunuz. Hmm mantıklıymışEşim bahsetmese görüşürdüm belki
Senin gibi maydonoz değilim en azından her konuma maydonoz oluyorsnyaaAz çok farketmiştir ne nane olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?