- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Uff size laf anlatamam bn kadına bisey demedim zaten eşim yüzünden kadını görmek istemiyorum diyormEşinize birşey söyleyemediğiniz için sinirinizi eltinizden çıkarıyorsunuz. Hmm mantıklıymış
Maydonoz senden daha faydalıdır şu evrene.Senin gibi maydonoz değilim en azından her konuma maydonoz oluyorsnyaa
Kadın size bir kötülük yapmamış?Ne alaka yaa hiç işim gücüm yoktu eşimin yüzünden diyorum
Deneyim bakalımOraya kadar gidip görüşmemeniz aradaki köprüleri tamamen yıkabilir. Kalacak yer zaten ayarlamışsınızdır o yüzden sadece oturmaya gidilmesi uygun olan
Iyi de ne alakaUff size laf anlatamam bn kadına bisey demedim zaten eşim yüzünden kadını görmek istemiyorum diyorm
Dugunden sonra gezmeye gittiler derken? Ne yapmalilardi onu anlamadim benİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Hadi uza boş beleş insan git her yere maydonoz olmaya devam etMaydonoz senden daha faydalıdır şu evrene.
Yaptı dedim mi?Kadın size bir kötülük yapmamış?
Tövbe yaDugunden sonra gezmeye gittiler derken? Ne yapmalilardi onu anlamadim ben
Bitmiyorlar diBence de görüşmeyin. Kadının huzurunu kaçırmayın zira hiç çekilecek insan değilsiniz belli. Sanki kadın ne yapmış
Sana kaç kez aynadaki yansımanı yazma dedim yahu.Hadi uza boş beleş insan git her yere maydonoz olmaya devam etMune yeter artık yaa bıktım bu asalaklardan yeter artık konuma yorum yapsınlar istemiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrr
şöyle küçük sorunlarla keseceksin tüm bağları eş akrabalarıylaİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Aklıma birşey geliyor amaDugunden sonra gezmeye gittiler derken? Ne yapmalilardi onu anlamadim ben
Defol git bulaşma bana senle uğraşamam ağzımı bozdurursan küfür etmekten de çekinmemSana kaç kez aynadaki yansımanı yazma dedim yahu.Mune etiketlemeyi hanginiz öğrettiniz zalımlar Mune gördüğün üzere ben hakaretvari hiçbir şey yazmadım hanfendi defalarca buradaki üyelere küfür etti. Bence hakkında yasal işlem başlatılmalı.
Tamam o zaman bence de gitmeyin kadının hayatına yok yere entrika sokmamış, eşiyle kardeşinin arasının da açılmasına sebep vermemiş olursunuz. Şehirde işlerimiz yoğun uğrayamadık gibi bahaneler sunun bari en azındanYaptı dedim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?