Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok haklisin canim ben de olsam mesafeli davranirdim. 1 saatlik kahve icmeye gider canimmm kocammm balimmm kocammm diye kocisime yurur eltimi kudurturdum

ay eltinde seni bekliyordur kesin çok üzecek şimdi

Defol git bulaşma bana senle uğraşamam ağzımı bozdurursan küfür etmekten de çekinmem
Iyy varoş seni bu ne böyle mahalle ağızı konuşuyorsun? Eşinin söylediği bir şey yüzünden eltinle görüşmemen ne alaka hahahahfasddasd nesini kıskandın da bunu bahane ediyorsun? Yoksa muğlaya 2-3 gün tatil yaparız kalacağımız yer beleş olsun diyerekten mi eltine gideceksiniz sorsana bi eşine yeri bedavaya getirmeye çalışıyor gibi? gitmeyin sakın kadın senin gibi bir DERT ile uğraşmasın

Hahaha şu yazdıklarından kimin varoş olduğu bariz belli oluyor eltimde kalcam haa demekki siz tatil yerlerinde akrabanız olsa tatili beleşe getiririz düşüncesiyle gidiyorsnz merak etme tatlım önceden ayırttık yerimizi 10 gün 5 yıldız :))

Allah'ım tek derdim bu olsaydı keşke..

Haksızsınız. Gidip hâl hatır sormak kötü bi şey mi, görüşmek istemeyecek ne var ortada? Ayrık otu gibi durmayın. Ailesiniz.

Ne kadara mal oldu tatil bakıyorum da

Kendi kendinize neden sorun yaratıyorsunuz ki?

Haksız mıyım dediğiniz için cevaplıyorum,haksizsiniz.
Yatılı kalma mecburiyeti yok sonuçta. Gidersiniz, yemek çay kahve 2-3 saat sohbet edersiniz oldu bitti.
Bunu da eşinizin hatri için yapmalısınız.
Sonuçta eşinizin kardeşinin evi, oraya kadar gidip de evine uğramamak uygun olmaz.

Ayy gerçekten aşırı gereksiz tavırlar.
Ortada henüz hiçbir gerginlik yok konuşma yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…