• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle Sorunlarım

Salla gitsin yaaa. Benim elticiklerimi anlatsam agzin açık kalır. Ben takmamaya öğrendim ve inan daha mutluyum. Hiiiic umurumda değiller onları ve düşüncelerini sözlerini düşündüğüm zamanlara yazık. Güzel kafamı onlarla yoramam. Sende dene.
Not. Ben hepsinin küçüğuyum şimdi onlar pesimden dolanıyor :halay:

Kızlar daha önce de böyle bir konu açmıştım. Ama daha sonra kafaya takmak istemedim, belki de sorun bendedir diye üzerinde durmadım.
Ama şu son zamanlarda eltim bana bir değişik davranıyor. Kayınvalidemlere gidiyorum, onu da çağırıyor mesela kayınvalidem bana soğuk konuşuyor. Ben küçük olduğum için bazen bir şeyler söylüyorum yada soruyorum muhabbet açmaya çalışıyorum daha doğrusu. Ama o mesela iki üç kelimelik cevaplar veriyor. Ben özel bir gıda şirketinde çalışıyorum , 2500 lira kadar maaşım var, eşim de 3 bin alıyor ve bu bize yetiyor ev kendimizin vs. Allah'a çok şükür hiç bişeyimiz de eksik değil yani, onlar neyse bizde o şekilde geçiniyoruz, tabi herkesin birikimi ayrıdır o ayrı. Geçen konu açıldı eşimin kuzenleri filan bizdeydi, herkes işte çok şükür geçiniyoruz falan diyor eltim ay valla ben şanslıyım şu whatsappa altın bilezik yapsalarda duruma onu koysam falan diyor, bana da bakıyor, bir göz göze geldik onu söylerken anlatamam nasıl sinirlendim. Benim evimin eşyası olsun o tür şeylerim ondan daha güzel. Zaten daha yeni döşendi evimiz, e eşyalarımda haliyle yeni. Ama bu benim suçum değil sonuçta. O öyle deyince sonra konu bana geldi, bende bizde kendi kendimize geçiniyoruz çok şükür, gösterişe gerek yok her şey ortada dedim. Sonrada keşke böyle demeseydim diye düşündüm ama demiş bulundum. Hadi onu geçtim, bana mı öyle geliyor acaba diye düşünücem ama kısa ve soğuk cevapları, ben mesela kayınvalidemleri oturmaya çağırdığımda mutlaka onları da çağırırım. Ayrı gayrı olmasın diye. O bizi pek çağırmaz. Arada sırada bile demiyorum çok nadirdir çağırmaları. Birazda havalı bir kız, Allah var yukarda güzel olmasına güzelde. Kendisi İzmirli Bir kaç kez kayınvalidemin yanında izmirin kızları güzeldir bende güzelim işte Cansu'dan daha güzelim demeye getirdi, kayınvalidemde güzellik öyle memleketle olmaz, güzellik insanın duruşundadır diye cevap verdi. Böyle hareketleri çok yani. Benim sizden beklediğim, bundan sonra ben ona nasıl davranmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım, hareketlerim nasıl olmalı bu konuda fikir bekliyorum. Çok uzattım şimdiden teşekkürler :)
Kızımın adı Miray kızımdan sonra bir oğlu oldu adını Giray Koydu eltimle kaynım.Düğünümüze gelmediler evimdeki eşyama kadar göz dikip istediler.Küçücük sabi kızıma bile dil uzattılar fesatlıktan yıkılıyorlar karı koca daha anlatayım mı varsın sizinkiler soğuk dursun benimkiler de keske öyle olsa başka ne isterim benden uzak cehenneme direk.

Size alışamamış olabilir, ben normalde herkesle çok kolay anlaşabilen biriyim ama eltime alışamadım bir türlü. Ortama o gelince bıcır bıcır konuşan ben gidiyor nemrut bir şey geliyor. Sorguluyorum kendimi neden yapıyorum diye , hatta kayınvalideme dedim ben ısınamadım henüz gelmiyor içimden diye. o da çok normal bence zamanı var herşeyin zorlama kendini dedi, o yüzden eltinizi anlıyorum. siz de onu anlayın bence..:)

Dinime küfür eden müslüman olsa!!! O size aklı sıra hava atıyor siz onun bu tavrına sinir oluyorsunuz ama aynı şekilde övünerek karşılık veriyorsunuz "herşey ortada " falan . Yani iki elti de birbirinizi kıskanıyorsunuz .

Back
X