- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi huzurarayan
-
Konu söyle olsaydiBen burada dert paylaşmaya geldim dedikodu yapmaya değil
Çalışan bir kadınım hergun nasıl yemek götüreyim. Arada onun da yapması gerek miyir mu?İyide siz demişsiniz hep makarna yediriyor diye. Yemek götürüyorsanız arada makarna yemesinde sorun yokki
Çocuk gelişimi mi okudunuz? Çocuğunuzun gelişimi için tercih ettiğiniz ortam mükemmelmiş saygılar.Gelmedi gelecek nesil için daha da çok endişelendim. Kendim çocuk gelişimi okudum pohpohlanarak yetişen çocuklarla çok uğraştım. Allah benim çocuğumu korusun sizin çocuklarınızdan.
Yoo ben gayet başarılı olduğum için mezun oldumÇocuk gelişimi mi okudunuz? Çocuğunuzun gelişimi için tercih ettiğiniz ortam mükemmelmiş saygılar.
Bazen öğrencilerimi özellikle kadın öğrencilerimi mezun ederken bir iki dersten buralarda kalmasın, parasız kalıp başına iş getirmesin, ailesine mahçup olmasın diye mezun etmeyi tercih ediyorum. Neyse.
O zaman siz etinizi emanet etmiş oluyorsunuz , çıkarıp pisirse hırsızlık ! Yapmış olacak değil mi ?Ben onlara hayır işlemedim. Dolabımda yer olmadığı için etlerimi oraya bıraktım. Eltimin benim yardımıma ihtiyacı yok maddi durumu benden iyi zaten
Hayır gerekmiyor, sizin çocuğunuz beslenmesi de sizin sorumluluğunuz. Hani gece yarıları uykudan kalkıp yemek yapıyordunuz mükemmel anne?Çalışan bir kadınım hergun nasıl yemek götüreyim. Arada onun da yapması gerek miyir mu?
Az önce çocuk gelişimiydi şimdi okul öncesi mi oldu? Okuduğunuz bölümün ne olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa?Okul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim
Gerçekten çok değişik bir düşünce tarzınız varÇocuk gelişimi mi okudunuz? Çocuğunuzun gelişimi için tercih ettiğiniz ortam mükemmelmiş saygılar.
Bazen öğrencilerimi özellikle kadın öğrencilerimi mezun ederken bir iki dersten buralarda kalmasın, parasız kalıp başına iş getirmesin, ailesine mahçup olmasın diye mezun etmeyi tercih ediyorum. Neyse.
Buradaki en büyük sorun ne aslında biliyormusunOkul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim
Çocuğun beslenmesi bakıcının sorumluluğu olur zeki insan. Hani insanlar çocuğumun karnı doysun, altı değişsin göz kulak olsun diye para veriyor ya. Yoksa sokağa kendi başına salardim yaniHayır gerekmiyor, sizin çocuğunuz beslenmesi de sizin sorumluluğunuz. Hani gece yarıları uykudan kalkıp yemek yapıyordunuz mükemmel anne?
Yaşanmışlıklar diyelim. Emin olun hiç de öyle biri değildim.Gerçekten çok değişik bir düşünce tarzınız var
Çocuğa dur demenin yolu terlik firlatmakmi? Siz okudugunuz bölümü yok anlis anlamissiniz. Ayrıca büyük konusmayin bence. Çocuğunuz henüz 1.5 yaşında. Çocuğumu mükemmel yetiştiriyorum diye havalara girmeyin şimdiden. Çocuğunuz büyüdükçe onunda hatalarını göreceksiniz. Bakalım o zaman eltinizde suç bulduğunuz gibi kendinizde suç bulacakmisiniz?Okul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim
bence mantık aramayın bir paragrafda iki çelişkili cümle yazdı. 1 Burdaki bazı okumuş kendilerini bir şey sanan kişilerAz önce çocuk gelişimiydi şimdi okul öncesi mi oldu? Okuduğunuz bölümün ne olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa?
Hayatın gerçekleri. Kitapta yazan gibi olmuyor. Her anne çocuğuna sinirlenip bağırabiliyor. Hocalarımız buradaki teori hayat böyle olmaz diye öğretti bize sizde öğrencilerinizi pembe rüyadan uyandırın benceGerçekten çok değişik bir düşünce tarzınız var
Muhtemelen kınadığım herşey başıma gelecek. Hayat planladığın gibi gitmezÇocuğa dur demenin yolu terlik firlatmakmi? Siz okudugunuz bölümü yok anlis anlamissiniz. Ayrıca büyük konusmayin bence. Çocuğunuz henüz 1.5 yaşında. Çocuğumu mükemmel yetiştiriyorum diye havalara girmeyin şimdiden. Çocuğunuz büyüdükçe onunda hatalarını göreceksiniz. Bakalım o zaman eltinizde suç bulduğunuz gibi kendinizde suç bulacakmisiniz?
Hangi hocalarınız? Çocuk gelişimindekiler mi okul öncesindekiler mi?Hayatın gerçekleri. Kitapta yazan gibi olmuyor. Her anne çocuğuna sinirlenip bağırabiliyor. Hocalarımız buradaki teori hayat böyle olmaz diye öğretti bize sizde öğrencilerinizi pembe rüyadan uyandırın bence
Sizin cümlenizi size iletiyorum kendi zekanızı belli ediyorsunuz verdiğiniz çelişkili cevaplarla. Sizin kadar kendiyle çelişeni görmedim şimdiye kadar. N’oldu gece yarıları yemek hazırlama işi bakıcıya mı kaldı şimdiÇocuğun beslenmesi bakıcının sorumluluğu olur zeki insan. Hani insanlar çocuğumun karnı doysun, altı değişsin göz kulak olsun diye para veriyor ya. Yoksa sokağa kendi başına salardim yani
Tamam o zaman çocuk yetiştirmesinden tutun da yedirdigi yemekten dahi memnun değilsiniz . Çocuğunuzu baktirma motivasyonunuzu anlayamadım halaÇocuğun beslenmesi bakıcının sorumluluğu olur zeki insan. Hani insanlar çocuğumun karnı doysun, altı değişsin göz kulak olsun diye para veriyor ya. Yoksa sokağa kendi başına salardim yani
Çok amin!!!Muhtemelen kınadığım herşey başıma gelecek. Hayat planladığın gibi gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?