Eltimle Tartışmamız

Valla hiç çelişmedim. Algılamak için başka yerlerinizi değil beyninizi kullansanız algılayabileceksiniz de
Terbiyeden olan yoksunluğunuza çok üzüldüm. Bu üslupta biriyle diyalog kurduğum için de kendi adıma üzüldüm, yazık

Lisans eğitimimi ikincilikle bitirdim tatlım sizin gibi düşünmeyen herkesi eğitimsiz sanmaniz. Acınası
Eğitim insana az da olsa bir şeyler katar. Özellikle çocuklarla ilgili eğitim almış olsanız bu her hareketinize, her cümlenize yansır. Siz eğitimsizsiniz, üzgünüm. Ben yemedim... yedirecek birilerini bulursunuz umarım.

Valla sizi ikna etmek zerre umrumda değil. Önce karşınızdakine saygı duyacaksınız ki saygı bekleyeceksiniz

Eltiniz

Valla sizi ikna etmek zerre umrumda değil. Önce karşınızdakine saygı duyacaksınız ki saygı bekleyeceksiniz
Sizden saygı beklemiyorum ki bana saygı duymanıza ihtiyacım yok. Size de saygı duymuyorum, bu zihniyete saygı duyarsam kendime duyduğum saygıyı yitiririm.

Ben kendimi haklı görüyorum. Her annenin yanlışı olabilir kimse dört dörtlük olamaz. Ben gördüğüm şeyleri eleştiriyorum. Siz benim anneliğimi görmeden yorum yapamazsınız.
E biz de eltiyi görmedik, o yüzden size uyup elti gömemeyeceğiz burada.
Üstelik idefiks zihniyetiniz, hoş olmayan tavır ve üslubunuzla çoğumuz az çok durumu anladık ve eltiye sabır diliyoruz buradan.

Hayır ben lisede çocuk gelişiminin alt dalında okul öncesi okuyan bir işletme mezunuyum.
Eğitim hayatınızla ilgili gerçekten kompleksiniz var belli. Belli ki adı sanı olmayan beş sene önce kurulan bir önlisansa kapağı atmışsınız. Asla lisans eğitimi aldığınızı düşünmüyorum.

Ben öğretmenim mi dedim? Yalancılık bir insanın demediğini dedin demekle de oluyor
Kendi kendinizi yalanlayın, beni uğraştırmayın.

Merhametli elti bir anda dayakci oldu. Dayakci eltiye ucuza cocuk baktirayim, makarna yedirmesin, uyutmasin, camasir yikasin, camasir assin, ayakkabi giydirsin. Sizin bu isteklerinizi yapan bakicilarin ne kadar maas aldigindan haberiniz var mi?
Benim var
Asgari ücret zammından çok önce 6 bin lira istiyorlardı
Ben zar zor asgari ücret artı sgk ile bulabilmiştim

Yine de gık diyemezdik çocuk emanet ediyoruz neticede, çocuğa iyi bakılması haricinde niye yemek yapmadım çamaşır yıkamadın vs gibi sorular asla soramazdım benim işim değilki bunlar diye çat diye cevabımı alırdım
Kendi içinden gelirse ancak yaparlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…