- Konu Sahibi huzurarayan
-
Terbiyeden olan yoksunluğunuza çok üzüldüm. Bu üslupta biriyle diyalog kurduğum için de kendi adıma üzüldüm, yazıkValla hiç çelişmedim. Algılamak için başka yerlerinizi değil beyninizi kullansanız algılayabileceksiniz de
Lisans eğitimimi ikincilikle bitirdim tatlımMeali; açıköğretim işletme 2. sınıfı geçemedim henüz
Üslubunuza karşılık az bile...Terbiyeden olan yoksunluğunuza çok üzüldüm. Bu üslupta biriyle diyalog kurduğum için de kendi adıma üzüldüm, yazık
Eğitim insana az da olsa bir şeyler katar. Özellikle çocuklarla ilgili eğitim almış olsanız bu her hareketinize, her cümlenize yansır. Siz eğitimsizsiniz, üzgünüm. Ben yemedim... yedirecek birilerini bulursunuz umarım.Lisans eğitimimi ikincilikle bitirdim tatlımsizin gibi düşünmeyen herkesi eğitimsiz sanmaniz. Acınası
Çocuk gelişimci misiniz?Düzgünce uyarınca anlamayan bir çocuğa bu davranışın yanlış olduğunu nasıl anlatacaksınız? Çocuğu biz boğaz yetiştirirsen her istediğini yaparsan çocuk herşeye saldırır bu davranışlar normal
Valla sizi ikna etmek zerre umrumda değil. Önce karşınızdakine saygı duyacaksınız ki saygı bekleyeceksinizEğitim insana az da olsa bir şeyler katar. Özellikle çocuklarla ilgili eğitim almış olsanız bu her hareketinize, her cümlenize yansır. Siz eğitimsizsiniz, üzgünüm. Ben yemedim... yedirecek birilerini bulursunuz umarım.
Hayır ben lisede çocuk gelişiminin alt dalında okul öncesi okuyan bir işletme mezunuyum.Çocuk gelişimci misiniz?
Psikolog mu?
Öğretmen mi?
EltinizMerhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Sizden saygı beklemiyorum ki bana saygı duymanıza ihtiyacım yok. Size de saygı duymuyorum, bu zihniyete saygı duyarsam kendime duyduğum saygıyı yitiririm.Valla sizi ikna etmek zerre umrumda değil. Önce karşınızdakine saygı duyacaksınız ki saygı bekleyeceksiniz
Hah şöyle. Siz çocuk gelişimci de değilsiniz, okul öncesi öğretmeni de değilsiniz. Yalancılık hırsızlık kadar kötü bir meziyettir.Hayır ben lisede çocuk gelişiminin alt dalında okul öncesi okuyan bir işletme mezunuyum.
Anneliğime laf söyleme cürretinde bulunan birine çok saygılı bile davrandımSizden saygı beklemiyorum ki bana saygı duymanıza ihtiyacım yok. Size de saygı duymuyorum, bu zihniyete saygı duyarsam kendime duyduğum saygıyı yitiririm.
İsabet olmuş. Hele hele lise zamani bunu fark edip alan degiştirmeniz . En azindan kendinizi biliyorsunuz aslinda dimi ?Aksaray üniversitesinde işletme yüksek lisans yapıyorum. Sizin gibilerin çocuklarıyla uğraşmamak için alan değiştirdim
Çocuk hala elti de mi saat 22 oldu hala uykuda mi ?Anneliğime laf söyleme cürretinde bulunan birine çok saygılı bile davrandım
Ad hominem diyorsunuz. Bunu da ben yememAnneliğime laf söyleme cürretinde bulunan birine çok saygılı bile davrandım
Ben öğretmenim mi dedim? Yalancılık bir insanın demediğini dedin demekle de oluyorHah şöyle. Siz çocuk gelişimci de değilsiniz, okul öncesi öğretmeni de değilsiniz. Yalancılık hırsızlık kadar kötü bir meziyettir.
E biz de eltiyi görmedik, o yüzden size uyup elti gömemeyeceğiz burada.Ben kendimi haklı görüyorum. Her annenin yanlışı olabilir kimse dört dörtlük olamaz. Ben gördüğüm şeyleri eleştiriyorum. Siz benim anneliğimi görmeden yorum yapamazsınız.
Ben de sabırlar diliyorumE biz de eltiyi görmedik, o yüzden size uyup elti gömemeyeceğiz burada.
Üstelik idefiks zihniyetiniz, hoş olmayan tavır ve üslubunuzla çoğumuz az çok durumu anladık ve eltiye sabır diliyoruz buradan.
Eğitim hayatınızla ilgili gerçekten kompleksiniz var belli. Belli ki adı sanı olmayan beş sene önce kurulan bir önlisansa kapağı atmışsınız. Asla lisans eğitimi aldığınızı düşünmüyorum.Hayır ben lisede çocuk gelişiminin alt dalında okul öncesi okuyan bir işletme mezunuyum.
Okul öncesi öğretmenliği okudum. O şımarık annesinin dur demedigi çocuklarla uğraştım senelerce. Ben ne kimseye zarar verirdim ne de terbiyesizlik yapardım. Bu okumuş kendini birşey sanan neslin çocukları. Kendim de eğitimli biriyim. Çocuğumu her konuda şimdiden eğitiyorum. Burada herkes eğitimci olmuş hayatın gerçeklerinden uzak. Yazdıklarının da teoriden ibaret olduğuna eminim
Kendi kendinizi yalanlayın, beni uğraştırmayın.Ben öğretmenim mi dedim? Yalancılık bir insanın demediğini dedin demekle de oluyor
Benim varMerhametli elti bir anda dayakci oldu. Dayakci eltiye ucuza cocuk baktirayim, makarna yedirmesin, uyutmasin, camasir yikasin, camasir assin, ayakkabi giydirsin. Sizin bu isteklerinizi yapan bakicilarin ne kadar maas aldigindan haberiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?