- 25 Aralık 2019
- 195
- -16
- 48
- 35
- Konu Sahibi huzurarayan
-
Yeri bilmek konusunda haklısınız. Benim yaptığım hata bu zatenCanım gibi sevdiğim yeğenlerim var, bir dönem çok baktım, ilgilendim onlarla, bir yerde bir yanlış yapıyorlarsa üslubuma dikkat ederim, devam ediyorlarsa abime söylerim. Kendi çocuklarımız haricinde hicbir çocuğa öyle yaparım, böyle uyarırım deme hakkımız yok.
Yerinizi bilirseniz kimseyle böyle diyaloglara girmenize gerek kalmaz ama tabi sizin gibi engin bilgili birinin bunlara ihtiyacı yok.
Anasının karnındayken tuttuğu hoca NSKSMZKSKHangi hocalarınız? Çocuk gelişimindekiler mi okul öncesindekiler mi?
Kreş yaşını bekliyorumTamam o zaman çocuk yetiştirmesinden tutun da yedirdigi yemekten dahi memnun değilsiniz . Çocuğunuzu baktirma motivasyonunuzu anlayamadım hala
Zorla bakıyormuş elti. Ben bakacam bu çocuğa bakmazsam bileklerimi keserim diyormuş.Tamam o zaman çocuk yetiştirmesinden tutun da yedirdigi yemekten dahi memnun değilsiniz . Çocuğunuzu baktirma motivasyonunuzu anlayamadım hala
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Size birşey daha öğreteyim. Lise programında bile çocuk gelişimi genel alandır. Okul öncesi ve özel eğitim olarak ikiye ayrılır. Hani ana dal diye birşey var ya. Çocuk gelişimi hepsinin ana dalıdır. Bakın benim sayemde birşey daha öğrendinizAz önce çocuk gelişimiydi şimdi okul öncesi mi oldu? Okuduğunuz bölümün ne olduğunu mu bilmiyorsunuz yoksa?
Etinize kadar herseyiniz eltide . Durumlari da sizden iyiymis demek ki cokta ihtiyaci yok sizden para alip cocuk bakmasina , keske simdi artik cocuguna bakamam desede sizde kurtulsaniz eltiden .Alışveriş listesi mi atayım sizi ikna etmek için. Yapmak isteyen onların dolaba koydugum kurban etlerinden bile yapar neden bahsediyorsunuz?
Başka bir bakıcı bulabilirsiniz. Kreş yaşına kadarKreş yaşını bekliyorum
Evet eğitimli kişiler ikiye ayrılır.bence mantık aramayın bir paragrafda iki çelişkili cümle yazdı. 1 Burdaki bazı okumuş kendilerini bir şey sanan kişiler
2 ben de okudum bu arada demiş.
Gülmek için okuyorum yorumları
Maas aldiginiz kuruma yemeklerinizi alip mi gidiyorsunuz. Hani para veriyorlar ya size .Çocuğun beslenmesi bakıcının sorumluluğu olur zeki insan. Hani insanlar çocuğumun karnı doysun, altı değişsin göz kulak olsun diye para veriyor ya. Yoksa sokağa kendi başına salardim yani
1.çocuklarını eltilerinde bırakanlarEvet eğitimli kişiler ikiye ayrılır.
Çocuk gelişimi sağlık bilimleri fakültesinde okul öncesi eğitim fakültesinde yalnız.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Size birşey daha öğreteyim. Lise programında bile çocuk gelişimi genel alandır. Okul öncesi ve özel eğitim olarak ikiye ayrılır. Hani ana dal diye birşey var ya. Çocuk gelişimi hepsinin ana dalıdır. Bakın benim sayemde birşey daha öğrendiniz
Ah yazık. Lise mezunu değilim yüksek lisans yapıyorumÇocuk gelişimi sağlık bilimleri fakültesinde okul öncesi eğitim fakültesinde yalnız.
Lise mezunu olduğunuzu söyleseydiniz bu konuda üstünüze gelmezdim
çıkar gösterAh yazık. Lise mezunu değilim yüksek lisans yapıyorum
Ben de Biden, memnun oldumAh yazık. Lise mezunu değilim yüksek lisans yapıyorum
Aksaray üniversitesinde işletme yüksek lisans yapıyorum. Sizin gibilerin çocuklarıyla uğraşmamak için alan değiştirdimçıkar göster
Valla hiç çelişmedim. Algılamak için başka yerlerinizi değil beyninizi kullansanız algılayabileceksiniz deSizin cümlenizi size iletiyorum kendi zekanızı belli ediyorsunuz verdiğiniz çelişkili cevaplarla. Sizin kadar kendiyle çelişeni görmedim şimdiye kadar. N’oldu gece yarıları yemek hazırlama işi bakıcıya mı kaldı şimdi
söylede yanlışlıkla cocuklarımızı oraya getirmeyelimAksaray üniversitesinde işletme yüksek lisans yapıyorum. Sizin gibilerin çocuklarıyla uğraşmamak için alan değiştirdim
Meali; açıköğretim işletme 2. sınıfı geçemedim henüzAksaray üniversitesinde işletme yüksek lisans yapıyorum. Sizin gibilerin çocuklarıyla uğraşmamak için alan değiştirdim
Mantıklı olur.söylede yanlışlıkla cocuklarımızı oraya getirmeyelim
Mukemmel anişkommAh yazık. Lise mezunu değilim yüksek lisans yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?