• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle Tartışmamız

Yaptığı hırsızlık olmaz ama tekrar yapmaması için onun hırsızlık olabileceğini bilmesi lazım ya hani.
Ama bu marketin ortasinda bagirararak olmaz işte. Annem böyle yaptı biz yapmadik bir daha birşey yok. Siz korktugunuz için yapmadınız o davranışı tekrar. Asıl olan çocuğa o davranışın neden yanlış olduğunu anlatmaktır . Asıl o zaman çocuk yanlış olduğunu anlar , bir daha yapmaz.

Başta herkes insan gibi davransa anneligime laf söylemeye falan kalkışmasa belki hatamı kabul ederdim. Ben asla öğretmenim demedim evet yüksek lisans yapıyorum hocam falan diyorlar okuldakiler ama asla eğitimci değilim. Kızdığım nokta bu işte. Demedigim şeyleri dediğimi söylediniz, etlerim onun dolabında dediğim için linç ettiniz. Ben sizin bu üslubunuzla hatalı olsam da kabul etmem. Beni eğitimsiz yaptınız asla bilmediğiniz konularda yargıladınız. O yüzden dediklerinizi zerre umruma takmıyorum. Bir de gidip yanlış anlayan herkese doğrusunu anlatıyorum umrumda bile değil ne anlarsanız anlayın.
Konuyu tatlıya bağlamak için yazmıştım ama uzun süredir gördüğüm en sabit fikirli insansınız. Dediklerimiz umurunuzda değilse gidin evinizde eşinizle dertleşin o halde. Size kötü bir laf ettiğimi düşünmüyorum. Ben yanlış anlaşılmaların olası nedenlerini bile yazdım mesajımda. Okul öncesi öğretmeni demenizi liseden kalma ağız alışkanlığına bağlayıp konuyu kapatmanızı bekledim. Siz hala ben haklıyım….

Yok ya 😆 o anda parasını ödemesi gerektigini anlasin diye öyle dedim. Sonrasında annesi konuşur evde. Parasini vermeden alamayız. Her zaman yanımızda yeetrince para bulunmaz. Paramiz yeterse alabiliriz diye 😊
Para yok diyince anlayan çocuk olduğunu sanmıyorum maddi durumu gayet iyi çünkü

Benim çocuğum aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi vermesini beklerdim. Evi dağıtıyor diye saçma sebeplerden dövdüğü çocuğununun hırsızlık yapmasına tepkisiz kalması canımı sıkıyor. Döv demiyorum. Aşırı karşıyım şiddete hele ki çocuğa.

Beğenmediğiniz eltinize 576 günlük bebeğinizi mi baktırıyorsunuz ?

O zaman bir makalesini at bana okuyayım. İsmini verme. İsim kısmını yollama. Olmaz mı?
Makale adı yazınca Google'da çıkamayacak öyle mi? 1 senedir makaleyle tezle uğraşıyorum ben yazınca çıkmayacak mı? Ama sana kendi tez konumu söyleyeyim 😃 Duygusal Emek, Kişilik Özellikleri ve tükenmişlik sendromu arasındaki ilişkiler. Sağlık çalışanları üzerinde araştırma yapıyorum. Bak bu üç konuyu Turkiyede birlikte araştıran olmamıştı bir de siz öğrendiniz şanslısınız

Bu sitede sorsan herkes çocuk gelişimci
2 kitap okuyan, 100saat çocuk bakımı kursuna katılan çocuk gekişimciyim diyor
Ben bölüm birincisi olarak mezun okdum yine de yüksek lisans bitene kadar uzmanım demedim ya
Sinirlendiğim konu alanımıza herkesin musallat olması
Kadın 5 yıl çocuk bakıyor. Çocuk gelişiminden anlıyorum diyor mesela. Delirmemek elde değil
Zaten meslek lisesinden işletme bölümü okuduysa nasıl sonra yüksek yaptı onu da anlamadım. Yüksek yapabilmesi için önce lisans okuması gerekmiyor mu? AÖF’den dört sene dahi okusa yapamaz değil mi normalde?

Yök tez de hazırlanmakta olan tezler kısmında çıkıyor mu:KK14:

Düzenleme: konu sahibinin yazdığı alıntılanan kimlik bilgilerini belirten içerik silinmiştir.

Son düzenleme:
Para yok diyince anlayan çocuk olduğunu sanmıyorum maddi durumu gayet iyi çünkü
Ya çocuk ne anlasin biz zenginiz fakiriz 😅 o da o zaman yanimda yok para desin ne diyeyim. Aman boşverin takılmayın bu kadar. Düzelirsiniz eltinizle merak etmeyin. Evlatlarini seviyorsunuz demek ki karışıyorsunuz. Allah muhabbetinizi arttirsin. Benim eltim ben hamileyken cok çirkin bir bebegim olsun diye ne dualar etmis. Daha beler yazardim da o hemen anlar ondan bahsettigimi burada okursa 😁

Makale adı yazınca Google'da çıkamayacak öyle mi? 1 senedir makaleyle tezle uğraşıyorum ben yazınca çıkmayacak mı? Ama sana kendi tez konumu söyleyeyim 😃 Duygusal Emek, Kişilik Özellikleri ve tükenmişlik sendromu arasındaki ilişkiler. Sağlık çalışanları üzerinde araştırma yapıyorum. Bak bu üç konuyu Turkiyede birlikte araştıran olmamıştı bir de siz öğrendiniz şanslısınız
Tam 2 dk lık araştırmayla bu konuda yazılmış bir tez buldum. Üç değişken de var. İlk siz değilsiniz üzgünüm :(

Çocuk gelişimi alanına hakim olduğunuz kadar literatür tarama alanına da hakimsiniz sanırım.

Zaten meslek lisesinden işletme bölümü okuduysa nasıl sonra yüksek yaptı onu da anlamadım. Yüksek yapabilmesi için önce lisans okuması gerekmiyor mu? AÖF’den dört sene dahi okusa yapamaz değil mi normalde?
Aöften okuda yapabilir. Kabul edecek üniversite bulması lazım

Başta herkes insan gibi davransa anneligime laf söylemeye falan kalkışmasa belki hatamı kabul ederdim. Ben asla öğretmenim demedim evet yüksek lisans yapıyorum hocam falan diyorlar okuldakiler ama asla eğitimci değilim. Kızdığım nokta bu işte. Demedigim şeyleri dediğimi söylediniz, etlerim onun dolabında dediğim için linç ettiniz. Ben sizin bu üslubunuzla hatalı olsam da kabul etmem. Beni eğitimsiz yaptınız asla bilmediğiniz konularda yargıladınız. O yüzden dediklerinizi zerre umruma takmıyorum. Bir de gidip yanlış anlayan herkese doğrusunu anlatıyorum umrumda bile değil ne anlarsanız anlayın.
Okul öncesi öğretmenliği okudum demediniz mi? O zaman siz nalbur olmalısınız.

Tam 2 dk lık araştırmayla bu konuda yazılmış bir tez buldum. Üç değişken de var. İlk siz değilsiniz üzgünüm :KK43:

Çocuk gelişimi alanına hakim olduğunuz kadar literatür tarama alanına da hakimsiniz sanırım.
Literatürde sağlık çalışanları ile ilgili bir çalışma yok ya hemşire ya turist rehberleri ama ben geniş bir alanı aldım örneklem olarak. Sizin tek amacınız benim yazdıklarımı çürütmek olduğu için ne desem boş. Herşeye gayet cevap verebilecek durumdayım ama anlamayana ne desen boş

Sil kuzum tezinin adını. Ben buldum seni. Mesajı sileceğim. Görünce beğen.

Literatürde sağlık çalışanları ile ilgili bir çalışma yok ya hemşire ya turist rehberleri ama ben geniş bir alanı aldım örneklem olarak. Sizin tek amacınız benim yazdıklarımı çürütmek olduğu için ne desem boş. Herşeye gayet cevap verebilecek durumdayım ama anlamayana ne desen boş
Benim derdim sizin sağlık çalışanları üzerinde tez hazırlamanız değil.
Derdim çocuk gelişimciyim diye yalan söylemeniz. Şunu bir kabul edin.

Back
X