- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi huzurarayan
-
İyi ama size ne başkasının çocuğundanİlkinde zaten o şekilde davrandım güzelce uyardım. İkincisinde bunun hırsızlık davranışı olduğunu söyledim. Karalamak amaçlı değil. Çocuğunu pis boğaz yetiştiriyor aslında o mağazada aldığı şeyde onunla alakalıydı.
Ben onlara hayır işlemedim. Dolabımda yer olmadığı için etlerimi oraya bıraktım. Eltimin benim yardımıma ihtiyacı yok maddi durumu benden iyi zatenSize tavsiyede bulunacaktım bu yazinizi görünce vazgeçtim. İyiki sizin gibi bir eltim yok. Değil çocuğuna bakmak selam bile vermezdim.
Ama nihayetinde herkesin iki tane ebeveyni var. Böyle ciddi bir meselede zaten cok dikkatli davranılmalı. Düşünmeden bi anda konuşma yapmak zaten faydadan cok zarar getirir. Kızım var 6 yasında kimse ne yapmış olursa olsun onu direkt uyaramaz. Elti net haklı . Cocukları kötü beslenmesinde sirayet ediyorsunuz e kadın kendi çocuklarını öyle besliyor. Sizin cocugunuzu kendi cocugundan ayırmadan bu kadar bakabiliyor. Daha iyi bakacak birilerini bulmanız belki sizin için daha öantıklıBenim çocuğum aynı şeyi yapsa tepki göstermeli. Onlar benim yeğenim. Evlat yarım. Kötülüğünü asla istemem.
Hmmmm dolabına kendi etinizi koydunuz dolabımda yer yok dolaba koyun diye, şimdi de onu kullanıp yemeğe koymasını istiyorsunuz HIRSIZ gibi:’))La havale ve la kuvvete. Ben onlara hayır yapmadım. Dolabımda yer olmadığı için benim etlerimden koymasını rica ettim. Zaten et yiyen bir insan bile değilim. Ve ayrıca eltimin durumu benden iyi ihtiyacı yok benim yardımıma. Olayı farklı yerlere çekip beni yargılayamazsınız
Olayı farklı yerlere çevirmenize birşey diyemiyorum ama hayır işlemedim. onların maddi durumu benden iyiKusura bakmayın da yazdıkça zihniyetiniz ortaya çıkıyor.
Hem kurban eti hayırdır .
Bunun bile hesabını yapıyorsunuz .
Sizde boyle bir kadina cocuk emanet ediyorsunuzBenim çocuğum aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi vermesini beklerdim. Evi dağıtıyor diye saçma sebeplerden dövdüğü çocuğununun hırsızlık yapmasına tepkisiz kalması canımı sıkıyor. Döv demiyorum. Aşırı karşıyım şiddete hele ki çocuğa.
Ben kullan dedim zaten. Ama sizin gibilerden fikir almak asıl aptallıkHmmmm dolabına kendi etinizi koydunuz dolabımda yer yok dolaba koyun diye, şimdi de onu kullanıp yemeğe koymasını istiyorsunuz HIRSIZ gibi:’))
Sonra buraya konu açılsın, kızlar dolabımda yer olmadığı için verdigim etimi eltim kullanmış bu hırsızlık konusunda ne yapmalıyım diye
Daha fazla cevirmeyin bence, eltinize sabırlar umarım bakmayı bırakır da rahatlar kadın
Camasirini eve goturup yikayan bakici yok zatenUcuza baktırmıyorum. Yemeğini çoğunlukla götürüyorum, çamaşırını ben yıkıyorum, bir kere makineye çocuğun kıyafetini atmaz. Her sabah götürüyorum akşam ayakkabısını dahi giydirmez ben yapıyorum herşeyini. Günde 3 saat uyanık kalan çocuğa yeterli parayla baktırıyorum.
Siz ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz , uydurmuyoruz hanımefendi.Olayı farklı yerlere çevirmenize birşey diyemiyorum ama hayır işlemedim. onların maddi durumu benden iyi
Yaziniza eltinizin ne kadar iyi ve merhameti bir insan olduğunu söyleyerek başlamışsınız ama sonradan yazdıklarınız çok fazla çelişiyor.Eltinizin çocuklarını nasıl yetiştirdiği ve ne yedirip,içirdiği sizi alâkadar etmez.Kendi çocuğunuza gelince,verirsiniz yeterli para ve liste ne istiyorsanız onu yedirir.Çocuğunuzun çamaşırını da yıkamak zorunda değil ayrıca.Çok rahatsız oluyorsanız da paraya kıyıp profesyonel biriyle anlayabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Neresi tutmuyor Allah aşkına. Bizim annelerimiz merhametsiz miydi bizi pataklarken. Herkes çocuk gelişimi uzmanı olmuş maşallah. Ben çocuğuna verdiğim tepkiye kızan birinin abuk subuk birşey olduğunda pataklayıp böyle ciddi bir konuda birşey dememesine kızdım. Çocuğunun her istediğini yaptığı ve dolayısıyla çocuğun herşeye saldırdığını. Alışveriş yapıyorum istediği herşeyi alıyorum ama hazır çorba yapmasına kızdığımı anlatıyorum. Mecbur olarak baktirip çocuğumun yaşı henüz uygun olmadığı için kreşe veremediğimi. Dolabımda yer olmadığı için BANA GELEN ETLERİ oraya koyduğum ve dolayısıyla ona söylediğim halde kullanmadığını. Yapmak isteyen her türlü yapar. Çocuğumun düzeninin bozulmasını şuan istemediğimden mecburum.onun çocuklarını çok seviyor çocuğum. Ayrıca onları kendi evladım gibi severim. Kendi cocuguma ne alırsam onlara da aynısını yapmaya çalışırım. Aynısını eltim de yapar o yüzden merhametlidir diyorum. Zaten çok sevdiğimden müdahale ettim ya. Ama banane doğru herkes kendi çocuğuna sahip çıksın.Siz ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz , uydurmuyoruz hanımefendi.
Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor .
Sabah ben uyurken bırakırım 11e kadar uyur kalkıp kahvaltı yapıp 14.00da geri uyuyormuş. Bir kere akşam ben işten gelene kadar uyumuş çocuk. UyandirmamisBen 1 buçuk yaşındaki çocuğun nasıl bütün gün uyuyabildiğini anlamadım. Benimki az kaldı öğle uykusunu bırakacak nerdeyse zar zor 1 saat uyutuyorum. Yenidoğan bebe değil ki bu bütün gün uyusun en aktif hareketli zamanları, çocuğun gecesi gündüzü karışsa anca tüm gün uyuyup gece uyumayabilir. Aklım almadı valla
O zaman çocuğun hırsızlık yapmayacakiyi ozaman size küsmeyecek lafınızı söyleyebileveginiz normal bakıcıya bırakın kardeşim Ben olsam bundan sonra asla bakmazdım ne ucretsiz ne ucretli hele cocuguma hırsız demişsin ne haddine
Hiç normal ve sağlıklı değil bu yalnız. Ne 11de uyanması ne de öğlen 2 de geri uyuması. Bir buçuk yaşındaki bir çocuğun iki uyku arası en az 4-5 hatta 6 saat olur. Öğlen 11de uyanan çocuk 2de uyuyamaz. Gece uykusuna kaçta yatıyor?Sabah ben uyurken bırakırım 11e kadar uyur kalkıp kahvaltı yapıp 14.00da geri uyuyormuş. Bir kere akşam ben işten gelene kadar uyumuş çocuk. Uyandirmamis
Hayır sadece herkes konu sahibini eleştirdiği için cooooook merhametlidir eltim diye anlatmaya başladığı kadını şiddet uygulayan biri diye suçlamaya geçtiSizde boyle bir kadina cocuk emanet ediyorsunuz
Senin çocuğuna da eltin bakıyor , ya seninki de senin tabirinle söylüyorum “hırsız” olursa ??O zaman çocuğun hırsızlık yapmayacak
22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyorHiç normal ve sağlıklı değil bu yalnız. Ne 11de uyanması ne de öğlen 2 de geri uyuması. Bir buçuk yaşındaki bir çocuğun iki uyku arası en az 4-5 hatta 6 saat olur. Öğlen 11de uyanan çocuk 2de uyuyamaz. Gece uykusuna kaçta yatıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?