Eltimle Tartışmamız

İyi ama size ne başkasının çocuğundan

Uslubunuz hic hosuma gitmedi.
Cok ustten bakan bir tavriniz var.
Cocugunuz henuz kucuk, bu yuzden en iyi anne benim sendromuna yakalanmis gibi gorunuyorsunuz.
6 yasinda bir cocuga kalabalikta bu yaptigin hirsizliktir denmez, ofkelendim dedim diyorsunuz bir de.

Benim elti de bayramda ayyyy zararli, cok zararli, ayyyy anne falan yapiyodu k.valideye, bu kadarini duydum iceri girdim acaba noldu diye?
Benim biciriklar bayram sekeri içleyip yiyorlar sandim ilk basta (hadi ona bir nebze mudahale edilebilir de) bir baktim kizim sadece karpuzun dibini siyiriyor diye bu tepkiler.

Buna bile cok kizdim. Karpuzun nesi zararli olabilir? İstemeyen yedirmesin cocuguna o ayri da kendini bilirkişi ilan etmek kimin haddine?
Karismayin dedim kestim attim.
Boyle bir seyle karsilassam kesinlikle cok daha fazla tepki gorurdunuz benden, eltiniz iyiymis yine sadece kusmus.

Baskasinin cocuguna terbiye vermeye calismayin.
Cocuklara muamelesinden hoslanmadiginiz bir kadina da cocuk baktirmayin.

Benim çocuğum aynı şeyi yapsa tepki göstermeli. Onlar benim yeğenim. Evlat yarım. Kötülüğünü asla istemem.
Ama nihayetinde herkesin iki tane ebeveyni var. Böyle ciddi bir meselede zaten cok dikkatli davranılmalı. Düşünmeden bi anda konuşma yapmak zaten faydadan cok zarar getirir. Kızım var 6 yasında kimse ne yapmış olursa olsun onu direkt uyaramaz. Elti net haklı . Cocukları kötü beslenmesinde sirayet ediyorsunuz e kadın kendi çocuklarını öyle besliyor. Sizin cocugunuzu kendi cocugundan ayırmadan bu kadar bakabiliyor. Daha iyi bakacak birilerini bulmanız belki sizin için daha öantıklı

Hmmmm dolabına kendi etinizi koydunuz dolabımda yer yok dolaba koyun diye, şimdi de onu kullanıp yemeğe koymasını istiyorsunuz HIRSIZ gibi:’))
Sonra buraya konu açılsın, kızlar dolabımda yer olmadığı için verdigim etimi eltim kullanmış bu hırsızlık konusunda ne yapmalıyım diye
Daha fazla cevirmeyin bence, eltinize sabırlar umarım bakmayı bırakır da rahatlar kadın

Sizde boyle bir kadina cocuk emanet ediyorsunuz

Ben kullan dedim zaten. Ama sizin gibilerden fikir almak asıl aptallık

Camasirini eve goturup yikayan bakici yok zatenEvinizde bakilsa da cocugunuzun donlarini yikamak sizin sorumlulugunuzda

Yaziniza eltinizin ne kadar iyi ve merhameti bir insan olduğunu söyleyerek başlamışsınız ama sonradan yazdıklarınız çok fazla çelişiyor.Eltinizin çocuklarını nasıl yetiştirdiği ve ne yedirip,içirdiği sizi alâkadar etmez.Kendi çocuğunuza gelince,verirsiniz yeterli para ve liste ne istiyorsanız onu yedirir.Çocuğunuzun çamaşırını da yıkamak zorunda değil ayrıca.Çok rahatsız oluyorsanız da paraya kıyıp profesyonel biriyle anlayabilirsiniz.

Ben 1 buçuk yaşındaki çocuğun nasıl bütün gün uyuyabildiğini anlamadım. Benimki az kaldı öğle uykusunu bırakacak nerdeyse zar zor 1 saat uyutuyorum. Yenidoğan bebe değil ki bu bütün gün uyusun en aktif hareketli zamanları, çocuğun gecesi gündüzü karışsa anca tüm gün uyuyup gece uyumayabilir. Aklım almadı valla

Nre
Siz ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz , uydurmuyoruz hanımefendi.

Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor .
Neresi tutmuyor Allah aşkına. Bizim annelerimiz merhametsiz miydi bizi pataklarken. Herkes çocuk gelişimi uzmanı olmuş maşallah. Ben çocuğuna verdiğim tepkiye kızan birinin abuk subuk birşey olduğunda pataklayıp böyle ciddi bir konuda birşey dememesine kızdım. Çocuğunun her istediğini yaptığı ve dolayısıyla çocuğun herşeye saldırdığını. Alışveriş yapıyorum istediği herşeyi alıyorum ama hazır çorba yapmasına kızdığımı anlatıyorum. Mecbur olarak baktirip çocuğumun yaşı henüz uygun olmadığı için kreşe veremediğimi. Dolabımda yer olmadığı için BANA GELEN ETLERİ oraya koyduğum ve dolayısıyla ona söylediğim halde kullanmadığını. Yapmak isteyen her türlü yapar. Çocuğumun düzeninin bozulmasını şuan istemediğimden mecburum.onun çocuklarını çok seviyor çocuğum. Ayrıca onları kendi evladım gibi severim. Kendi cocuguma ne alırsam onlara da aynısını yapmaya çalışırım. Aynısını eltim de yapar o yüzden merhametlidir diyorum. Zaten çok sevdiğimden müdahale ettim ya. Ama banane doğru herkes kendi çocuğuna sahip çıksın.

Sabah ben uyurken bırakırım 11e kadar uyur kalkıp kahvaltı yapıp 14.00da geri uyuyormuş. Bir kere akşam ben işten gelene kadar uyumuş çocuk. Uyandirmamis

Eltinizin çocuk yetiştirme tarzı ortada, beslenme alışkanlıkları ortada
Neden ona cocuk baktırıyorsunuz ?

İçten içe istemiyorsunuz ama uygun baktırdıgınız icin mecbur hissediyorsunuz.

1,5 yasındaki cocugun meyve ve sebzelerle beslenmesi gerek.

Eltınızı iyi tanıdığınızı sanmıyorum
Cunku tanımış olsaydınız çocuğa tepki gösterirken eltinizin alınacağını tahmin ederdıniz. Yanlış ya da doğru onun çocuğu.
Hem kaldı ki zaten uyardıgınız icin size tepki göstermiş

Sabah ben uyurken bırakırım 11e kadar uyur kalkıp kahvaltı yapıp 14.00da geri uyuyormuş. Bir kere akşam ben işten gelene kadar uyumuş çocuk. Uyandirmamis
Hiç normal ve sağlıklı değil bu yalnız. Ne 11de uyanması ne de öğlen 2 de geri uyuması. Bir buçuk yaşındaki bir çocuğun iki uyku arası en az 4-5 hatta 6 saat olur. Öğlen 11de uyanan çocuk 2de uyuyamaz. Gece uykusuna kaçta yatıyor?

22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…