- 3 Şubat 2018
- 25.840
- 111.138
- 598
- Konu Sahibi huzurarayan
-
22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
Az sonra eltim ilaç veriyora gececek. Merhametten siddete bagladi geliyor sirada taktikBenimki uyuyp 20dk-yarim saat sonra uyaniyor 45dk salliyorum, geri uyumuyor. Gunde 3- 4 uyku yapiyor. Ne yemek yapabiliyorum ne kendim uyuyabiliyorum. Taktik istiyorum konu sahibinden
Hayır.Benim çocuğum aynı davranışı sergilediğinde yengesi onu uyaramayacak mi?
Tabi 6 yaşındaki çocuğa karşı yaklaşımınızdan da anlaşılıyor mükemmel anneliğiniz. Yalnız kendini kusursuz gören insanlar hep en kusurlulardır, şöyle böyle anneyim demekle olmuyor yaniGayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak
Ben kendimi haklı görüyorum. Her annenin yanlışı olabilir kimse dört dörtlük olamaz. Ben gördüğüm şeyleri eleştiriyorum. Siz benim anneliğimi görmeden yorum yapamazsınız.Sizin de haddiniz degil eltinizin anneligini burada gömmek . Tuhhh kimse de sizi hakli bulmadi napsak simdi
6 yaşındaki çocuk o davranışın ne olduğunu öğrenecek ki bir daha yapmayacakTabi 6 yaşındaki çocuğa karşı yaklaşımınızdan da anlaşılıyor mükemmel anneliğiniz. Yalnız kendini kusursuz gören insanlar hep en kusurlulardır, şöyle böyle anneyim demekle olmuyor yani
Elestiri karsidakine yapilir. Gelip burada eltinize demediginiz kalmiyor buna elestiri degil. Dedikodu denirBen kendimi haklı görüyorum. Her annenin yanlışı olabilir kimse dört dörtlük olamaz. Ben gördüğüm şeyleri eleştiriyorum. Siz benim anneliğimi görmeden yorum yapamazsınız.
22.00 aksam oluyor22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
Evet karışıyorum. Yanlış birşey gördüğümde soylerimBence bu sizi ilgilendirmiyor. Başka insanların çocuğuna karışmaya pek meraklı gözüküyorsunuz.
Size mi kaldı öğretmek? Asıl hadsiz sizsiniz tavrınıza dönüp bir bakın. Ben eltinizin yerinde olsam ne çocuğunuza ne de sizin yüzünüze dönüp bakmam6 yaşındaki çocuk o davranışın ne olduğunu öğrenecek ki bir daha yapmayacak
O zaman durum daha da kötü .Ben burada olan herşeyi uydurdum aslında şizofren olduğum için. Birazcık araştırma yaparsanız uykunun bağımlılık yapıp daha çok uyku istediği uyandırdığını öğrenebilirsiniz
18.00a kadar bakıyor22.00 aksam oluyorElti kac saat bakiyo bu cocuga
Tabi aşırı bağımlı çocuk. Haftasonu zerre uyumaz hafta içi bağımlı oluyorO zaman durum daha da kötü .
Madem çocuğunuzda böyle bir bağımlılık olduğunu düşünüyorsunuz , milletin çocuğuna karışana kadar kendi çocuğunuzun durumunu çözün.
Aynaya bakip kendinize yanlis bir insan oldugunuzu soyler misiniz? Keske biri de markette size pat pat soyleseydi . Dusuncesiz misiniz diye.Evet karışıyorum. Yanlış birşey gördüğümde soylerim
İşte siz milletin çocuğuna karışana kadar kendi bebenize sahip çıkın .Tabi aşırı bağımlı çocuk. Haftasonu zerre uyumaz hafta içi bağımlı oluyor
Herşeye aman oğlum tamam oğlum sonuç olarak toplum bu şekilde. Hiç annesinden terlik yememiş herkes elit bir ailede büyümüş. Ben hadi üslupsuzum bunlar daha da üslupsuz. Böyle yetişen çocukları da görüyoruz şımarık, her istediği olan.Bu çocuk bakma olaylarınıda abarttılar.
Ya birinin sinirli anına gelse
o çocuk hırsızlık yapabiliyorken her vatandaşında sessiz sakin andaval gibi bakmasını bekleyemezler
Kimse kusurabakmasın ama böyle
Zaten anneside farkındadır çocuğunun ne b.klar yediğinin
Parası onlardan çıkıyor sonuçta
Annesi bilmezmi ne alıyor ne yapıyor
Eltinizdede var demekki böyle şeyler
Gerçekten uzak durun. Çocuğunuzuda bırakmayın.
Bir tavuk bulyona göre maşallah fikirler efsaneİşte siz milletin çocuğuna karışana kadar kendi bebenize sahip çıkın .
Madem bu kadar kötüyse de bu elti , kıy paraya profesyonel birini bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?