- 25 Aralık 2019
- 195
- -16
- 48
- 35
- Konu Sahibi huzurarayan
-
Ben de bu yüzden gereken tepkiyi bekliyorum ya. Her çocuk yapabilir çünkü bilmez. Ama doğruyu öğrenmesi lazımSenin çocuğuna da eltin bakıyor , ya seninki de senin tabirinle söylüyorum “hırsız” olursa ??
Bu sizi hiç ilgilendirmez. Ayrıca çocuğunuza başka bakıcı bulmalısınız.Kalabalık bir ortam değildi. Çocuğunun ilk davranışını gördüğü halde dikkat etmedi çocuğu ne yapıyor diye. Ayrıca çocuk o davranışın ne olduğunu bilmeli ki bir daha yapmamalı
Bu söylediğiniz uyku mümkün değil .22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
Gayet beni ilgilendirir. Orada kimse çocuğa birşey demiyor. Dükkan sahibine ben de orada sorumluyumBu sizi hiç ilgilendirmez. Ayrıca çocuğunuza başka bakıcı bulmalısınız.
Ben burada olan herşeyi uydurdum aslında şizofren olduğum için. Birazcık araştırma yaparsanız uykunun bağımlılık yapıp daha çok uyku istediği uyandırdığını öğrenebilirsinizBu söylediğiniz uyku mümkün değil .
Yeni doğan çocuklar bile neredeyse bu kadar uyumuyor .
Etkiyi suçlu çıkartmak için ne yazacağınızı şaşırdınız.
6 yaşındaki bir çocuğu burada bile “hırsız” diye etiketliyorsunuz.Ben de bu yüzden gereken tepkiyi bekliyorum ya. Her çocuk yapabilir çünkü bilmez. Ama doğruyu öğrenmesi lazım
Eltinizin ne yedirdiginden rahatsizsaniz corbasini yapip verin, ben olsam önce bunu dert ederdim. Haksiz misiniz bence evet. 6 yasinda insanlarin ortasinda sen hirsiz misin diyerek, cocugu rencide ederek mi dogru yolu ogreteceksiniz ?Merhaba arkadaşlar. Eltimle yakın yerlerde oturuyoruz. Kendisi çok iyi bir insandır, merhametlidir. Ben çalıştığım için çocuğuma da bir miktar ücretle bakıyor. Çocuğuma bakarken rahatsız olduğum şeyler var. Mesela çocuk sürekli uyuyor, genelde hazır çorba, makarna yediriyor. Tabi akraba olduğu için birsey de diyemiyorum. Neyse kendi çocuklarına da bu tarz şeyler yediriyor hatta çocukları sürekli abur cubur yiyor. Bazen istemsizce onun çocuklarına karışıyorum. Çünkü bazı şeyleri yanlış buluyorum. Mesela biz birlikte tatile gittik. Dönerken yolda bir yerde durduk. Onun 6 yaşındaki oğlu bir mağazadan izinsiz birşey aldı. Ben gördüm uyardım. İkinciye yine yakaladım çok kızdım. Sen hırsız mısın böyle şeyleri hırsızlar yapar, yapma bırak dedim. Eltim orada kendi çocuğuna tepki göstermek yerine bana tepki gösterdi. Neymiş onu kenara çekip söyleyecekmişim. Peki çocuk nasıl doğruyu öğrenecek? Bana küsmüş ben de ona küstüm burada kim haklı?
Hayır ilgilendirmez annesi siz değilsiniz. Eltiniz sadece küsmüş mesela ben olsam ağır konuşurdum çocuğuma böyle konuşma hakkını kendinde gören eltime.Gayet beni ilgilendirir. Orada kimse çocuğa birşey demiyor. Dükkan sahibine ben de orada sorumluyum
22.00de yatıp öğlen 11de mi uyanıyor gerçekten. Bence çocuğunuzun kan değerlerine bir baktırın. Gece bu kadar uzun uyuyan bir çocuk gündüz ya uyumaz ya çok kısa uyur.22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
Cocuklarini yetistirmesinden, yedirdiklerinden , uzun uzun uyutmasindan bu kadar sikayetciyseniz . Bi zahmet bakiciyi degistirin.İlkinde zaten o şekilde davrandım güzelce uyardım. İkincisinde bunun hırsızlık davranışı olduğunu söyledim. Karalamak amaçlı değil. Çocuğunu pis boğaz yetiştiriyor aslında o mağazada aldığı şeyde onunla alakalıydı.
Bugun 3 saat uyudu cok yorulmustu kara kara dusunuyorum gece nasil uyuyacak diye. Cocuk gun boyu uyursa sabaha kadar saz calar ama elti gomulecekse hersey olabilir1,5 yasindaki cocuk nasil tum gun uyuyor ya. Taktik alayim. 6,5aylik bebegimin gunduz uyku suresi toplam 3 saat. Onuda parca parca yapiyor.
Yemek yapmak isteyen yapar demissiniz ne alaka? Alisveris yapiyorum demissiniz baska bir yorumda da corbasini kendim goturuyorum demissiniz, aldıklarımı neden yapmiyorsun diye sormuyor musunuz?
Yorumlara gore sekil degistiriyorsunuz.
Gayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak22.00de yatıp öğlen 11de mi uyanıyor gerçekten. Bence çocuğunuzun kan değerlerine bir baktırın. Gece bu kadar uzun uyuyan bir çocuk gündüz ya uyumaz ya çok kısa uyur.
Onun haricinde bu kadar beğenmeyip eleştirdiğiniz eltinize ne diye çocuğunuzu emanet ediyorsunuz o da ayrı bir akıl tutulması. Çocuğunuzun yemek ve uyku düzenini sağlamadığınız için önce kendi anneliğinizi bir sorgulayın bence başkasının çocuğunu eleştirmeden önce
Merhametli bir anne bunu yapmazMarkette her istediğini alır, hiç birşeye hayır demez. Genel olarak hayır demez hatta. Ama sinirlenince maalesef arada döver
Seneye kreşe vereceğim zatenCocuklarini yetistirmesinden, yedirdiklerinden , uzun uzun uyutmasindan bu kadar sikayetciyseniz . Bi zahmet bakiciyi degistirin.
Hıı yaşlılar hep uyku uyunun mayası derler. Ne zaman fazla uyusa gece uyumaz çocuklar tecrübeme göre. Abartmayın yaniBen burada olan herşeyi uydurdum aslında şizofren olduğum için. Birazcık araştırma yaparsanız uykunun bağımlılık yapıp daha çok uyku istediği uyandırdığını öğrenebilirsiniz
Çocuklar bilmez.O zaman çocuğun hırsızlık yapmayacak
Bence bu sizi ilgilendirmiyor. Başka insanların çocuğuna karışmaya pek meraklı gözüküyorsunuz.İlkinde gördü hatta düzgünce uyardığımı da gördü. Benim annem dovmezdi ama öyle kızardı ki ben şuan bile göz hakkı olsa da almam. Haktan çok korkarım. Ben orada sessiz kalsam ben hakka girecektim. O çocuk, normal böyle şeyler yapması. Ama gereken tepkiyi görse doğruyu ayırt edebilir.
Sizin de haddiniz degil eltinizin anneligini burada gömmek . Tuhhh kimse de sizi hakli bulmadi napsak simdiGayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak
Bugun 3 saat uyudu cok yorulmustu kara kara dusunuyorum gece nasil uyuyacak diye. Cocuk gun boyu uyursa sabaha kadar saz calar ama elti gomulecekse hersey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?