Eltimle Tartışmamız

Kalabalık bir ortam değildi. Çocuğunun ilk davranışını gördüğü halde dikkat etmedi çocuğu ne yapıyor diye. Ayrıca çocuk o davranışın ne olduğunu bilmeli ki bir daha yapmamalı
Bu sizi hiç ilgilendirmez. Ayrıca çocuğunuza başka bakıcı bulmalısınız.

22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
Bu söylediğiniz uyku mümkün değil .
Yeni doğan çocuklar bile neredeyse bu kadar uyumuyor .
Etkiyi suçlu çıkartmak için ne yazacağınızı şaşırdınız.

Bu söylediğiniz uyku mümkün değil .
Yeni doğan çocuklar bile neredeyse bu kadar uyumuyor .
Etkiyi suçlu çıkartmak için ne yazacağınızı şaşırdınız.
Ben burada olan herşeyi uydurdum aslında şizofren olduğum için. Birazcık araştırma yaparsanız uykunun bağımlılık yapıp daha çok uyku istediği uyandırdığını öğrenebilirsiniz

Eltinizin ne yedirdiginden rahatsizsaniz corbasini yapip verin, ben olsam önce bunu dert ederdim. Haksiz misiniz bence evet. 6 yasinda insanlarin ortasinda sen hirsiz misin diyerek, cocugu rencide ederek mi dogru yolu ogreteceksiniz ?

Gayet beni ilgilendirir. Orada kimse çocuğa birşey demiyor. Dükkan sahibine ben de orada sorumluyum
Hayır ilgilendirmez annesi siz değilsiniz. Eltiniz sadece küsmüş mesela ben olsam ağır konuşurdum çocuğuma böyle konuşma hakkını kendinde gören eltime.

1,5 yasindaki cocuk nasil tum gun uyuyor ya. Taktik alayim. 6,5aylik bebegimin gunduz uyku suresi toplam 3 saat. Onuda parca parca yapiyor.

Yemek yapmak isteyen yapar demissiniz ne alaka? Alisveris yapiyorum demissiniz baska bir yorumda da corbasini kendim goturuyorum demissiniz, aldıklarımı neden yapmiyorsun diye sormuyor musunuz?

Yorumlara gore sekil degistiriyorsunuz.

22.00 gibi. Uyandırması konusunda uyardım. Dışarı çıkar diyorum elim boş değil diyor ama akşama kadar dışarıda kadınlarla oturuyor
22.00de yatıp öğlen 11de mi uyanıyor gerçekten. Bence çocuğunuzun kan değerlerine bir baktırın. Gece bu kadar uzun uyuyan bir çocuk gündüz ya uyumaz ya çok kısa uyur.

Onun haricinde bu kadar beğenmeyip eleştirdiğiniz eltinize ne diye çocuğunuzu emanet ediyorsunuz o da ayrı bir akıl tutulması.

Çocuğunuzun yemek ve uyku düzenini sağlamadığınız için önce kendi anneliğinizi bir sorgulayın bence başkasının çocuğunu eleştirmeden önce

Cocuklarini yetistirmesinden, yedirdiklerinden , uzun uzun uyutmasindan bu kadar sikayetciyseniz . Bi zahmet bakiciyi degistirin.

Bugun 3 saat uyudu cok yorulmustu kara kara dusunuyorum gece nasil uyuyacak diye. Cocuk gun boyu uyursa sabaha kadar saz calar ama elti gomulecekse hersey olabilir

Gayet güzel bir anneyim. Hem çalışıp hem çocuğumun gelişimiyle ilgilenen başarılı bir anne. Herkesin basarabilecegi birşey değil kendimle gurur duyuyorum. Gece yarısı uykumdan uyanıp çorba da yapıyorum ertesi güne. Kimsenin haddi değil benim anneliğimi sorgulamak

Ben burada olan herşeyi uydurdum aslında şizofren olduğum için. Birazcık araştırma yaparsanız uykunun bağımlılık yapıp daha çok uyku istediği uyandırdığını öğrenebilirsiniz
Hıı yaşlılar hep uyku uyunun mayası derler. Ne zaman fazla uyusa gece uyumaz çocuklar tecrübeme göre. Abartmayın yani

O zaman çocuğun hırsızlık yapmayacak
Çocuklar bilmez.
1. Aldığında bunun yanlış olduğunu düşünmeyebilir (6 yaş için düşük ihtimal)
2. Çok ister ama isteğini söylediğinde azarlanacağını ya da fiziksel şiddete uğrayacağını düşünür. Bu yüzden söylemek yerine kimse görmeden almayı tercih edebilir. (Orta düzey ihtimal)
3. Daha önce yaşadığı bir örnek para vermeden birşeyler alabileceğini öğretmiştir. Örneğin yolda bulduğu topu oyuncağı parayı hiç sorgulamadan almış ve çevresindekiler bunu onaylamış olabilir (yüksek düzey ihtimal)
Ayrıca anlamak istemiyorsunuz ama 6 yaşında çocuk anasınıfına da gitmedi sanırım. Bakın bazı şeyler bazı konularda ipucu verir. Burada elti hakkında da sizin hakkınızda da bazı düşünceler oluştu. Esas konu elti olduğu için net bir şekilde söyleyebilirim ki, eltiniz kendince çocuklarına iyi bakıyor olabilir. Elinden gelen bu olabilir. Bilgisi görgüsü bu olabilir. Siz diğer şeyleri göz ardı edebiliyorsunuz Ama sadece bu konuya takmışsınız.
Küslük de olmuş başka alternatif bulun. Bakıcılar da öcü değil sonuçta. Küslük ortamında bebeğe kimin bakacağını yazmamışsınız.

Bence bu sizi ilgilendirmiyor. Başka insanların çocuğuna karışmaya pek meraklı gözüküyorsunuz.

Sizin de haddiniz degil eltinizin anneligini burada gömmek . Tuhhh kimse de sizi hakli bulmadi napsak simdi

Bugun 3 saat uyudu cok yorulmustu kara kara dusunuyorum gece nasil uyuyacak diye. Cocuk gun boyu uyursa sabaha kadar saz calar ama elti gomulecekse hersey olabilir

Benimki uyuyp 20dk-yarim saat sonra uyaniyor 45dk salliyorum, geri uyumuyor. Gunde 3- 4 uyku yapiyor. Ne yemek yapabiliyorum ne kendim uyuyabiliyorum. Taktik istiyorum konu sahibinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…